fbpx

Ordblindeforeningen Danmark havde behov for en ny film og et visuelt løft

Tæt samarbejde med Ordblindeforeningen Danmark

En brandfilm med fortællinger fra ordblinde for at tiltrække nye medlemmer

Opgradering af hjemmeside og brugerrejse på baggrund af allerede eksisterende identitet og data

Ordblindeforeningen logo

Visuel opgradering

Ordblindeforeningen Danmark ønskede at opgradere deres visuelle udtryk på deres hjemmeside, samt gøre det nemmere for deres besøgende, at navigere rundt på deres hjemmeside.

Efter en grundig mapping af deres nuværende opbygning, designede vi en ny opbygning, ud fra den data, der var tilgængelig fra deres besøgende. Derefter begyndte transformationen og den visuelle ændring på siden.

Less is more

Efter at have hørt deres behov, kom vi i fællesskab frem til et format med rene linjer, hvor fokus var på selve fortællingen, og ikke alt for meget visuelt, der kunne forstyrre. Derudover ønskede vi at vise, at alle kan være med i Ordblindeforeningen Danmark, både unge, gamle og sågar også folk, der ikke er ordblinde. Vi stod tilrettelæggelse af formatet, manus og for castingen af 20 statister. Vi  udvalgte de medvirkende til filmen, som vi optog, klippede og tekstede. Filmens budskab var at tale ind i fællesskabsfølelsen ved at være medlem af Ordblindeforeningen Danmark.

Omdrejningspunktet i videoen er de 5 modige ordblinde, der står frem og fortæller om både det gode og udfordrende ved deres ordblindhed, og ikke mindst, hvordan deres medlemsskab i Ordblindeforeningen Danmark har hjulpet dem, både fagligt og socialt.

Brug for en visuel opgradering?

Følg med på vores sociale medier:

Kontakt

kontakt@wecademy.dk

+45 71 99 70 79

Torvet 1, 2. sal, 5500 Middelfart

Smedeland, 2600 Glostrup

Landsdækkende service

Vilkår og betingelser