Kontakt Wecademy

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om dine muligheder, er det helt uforpligtende at kontakte os. 

Vi er her for at hjælpe dig til bedre resultater

Webinar facilitering

Muligheden for at gøre brug af webinar-facilitering er uden tvivl vores mest populære service, som langt de fleste både nye og erfarne undervisere vælger for at være sikre på, at webinaret/online kurset bliver en succes for alle parter. Læs mere om webinar facilitering

Skærmtræning

Vi arbejde sammen med Ann Hjort og har i samarbejde med hende udviklet et online kursus som vi kalder ‘Skærmtræning’. Her bliver du undervist af Ann Hjort som er professionel skuespiller der er vant til at være foran et publikum.
Der er et stigende antal kurser og møder samt undervisning der afholdes online – vi gør det selv hver eneste dag.

Dermed betyder det, at forventningerne til at være en dygtig online vært stiger, og i samme takt stiger forventningen også til, at dit web-kamera er tændt.

Sådan opbygger du et webinar

Træningen er relevant for dig, der holder webinarer, online møder eller undervisning, eller afholder videokonferencer eller webinarer – men det er også for dig som skal præsentere foran et stort publikum face-to-face.

På online kurset får du de bedste tips og tricks fra Helle Mortensens værktøjskasse, så du kan udvikle dine kompetencer.

Du sidder hjemme på dit kontor foran din PC. Det eneste, du skal bruge, er et headset. Ja, du læste rigtigt – du skal ikke bruge dit web-kamera. Kurset er optaget.

 

Webinarpakker

Vælg imellem vores webinarpakker og vælg lige præcis den ydelse som du har behov for. Vi har 3 forskellige pakker. Læs mere her. Du er også velkommen til at kontakte os, så finder vi fælleskab ud af, hvilken webinarpakke der passer bedst til dit behov.

Teknisk Back-up

Du kan sidde derhjemme foran computer-, tablet- eller mobilskærmen og dele en masse viden med mennesker, der befinder sig i den anden ende af landet eller verden.

Dermed skal du ikke bekymre dig om transport eller tid for at komme frem og tilbage, mens den, der skal stable undervisningen på benene, ikke skal bruge tid på at finde lokaler eller forplejning. Til gengæld har du brug for teknisk Back Up, det er vores erfaring. Slip for alle bekymringer omkring alt det tekniske.

Optagelser

Når du afholder webinarer med Wecademy har du altid mulighed for, at få adgang til redigerede optagelser. Kontakt os og hør om vores priser.

Udvikling af læringsindhold

Et stigende antal kursus og undervisning digitaliseres. Men hvordan opbygger du et webinar som tager højde for målgruppen. Køb vores online kursus og få gode råd om, hvordan du opbygger et webinar. Kurset har vi udviklet sammen med Helle Mortensen som er professionel læringsekspert.

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os