fbpx

Læs med og knæk koden til de gode webinarer

Du har set en vildt spændende beskrivelse på nettet og har efterfølgende tilmeldt dig webinaret. Du afsætter tid til det i din ellers travle arbejdsdag, fordi det virkelig lyder som noget, der kan give dig værdi. Du lægger det i kalenderen, så du er sikker på ikke at misse det.

Måske endda du logger på lidt før at webinaret starter, bare for at være sikker på, at alting er som det skal være? Og så viser det sig, at det ikke er i din ende at den er gal med, men i modsatte. Oplægsholder sidder på hjemmekontoret med et stort vindue i baggrunden der gør, at du næsten ikke kan se ham. Han bruger ikke headset eller mikrofon, så der er rumklang og du synes faktisk også du kan høre noget forstyrrende i baggrunden, der senere viser sig at være datteren.

Det finder du ud af på den hårde måde, da hun kommer væltende ind på oplægsholderens hjemmekontor midt i en ellers spændende sætning, der så går tabt. Hvad der startede som en spænding og glæde, har nu langsomt udviklet sig til det modsatte og på trods af, at indholdet var super relevant for dig og dit arbejde, fik du egentlig ikke så meget ud af det.

Det gør rent faktisk en forskel..

At der er tænkt over de små elementer i processen, og ikke kun det spændende indhold. Selve indpakningen af dit webinar, modtagelsen og inddragelsen spiller en stor rolle for det helhedsbillede, du som arrangør eller oplægsholder efterlader hos deltagerne. Det kræver længere tids planlægning af webinaret, hvis der rent faktisk skal skabe værdi og der er mange ting, der er vigtige at have tænkt over.

En af dem, der er særlig vigtig for modtagerne af dit budskab, er den gode lyd. For dig som oplægsholder gør det ingen forskel, men for dem, der skal sidde i x antal timer og lytte koncentreret, kan selv små ting som rumklang og ekko skabe stor fortvivlelse. Brug derfor tid på at finde ud af, hvordan du kan give dine deltagere en behagelig lytteroplevelse.

Minimer forstyrrende elementer

Det handler langt hen af vejen om, at gøre det til en så behagelig og involverende oplevelse som muligt. Hvis du lykkes med det, vil du også opleve, at langt flere deltagere bliver til slut og går derfra, med en bedre oplevelse. Også selvom det indhold du præsenterer, er præcis det samme.

Hos Wecademy har vi brugt mange år på at finde frem til de gode løsninger og hvad det er, der rent faktisk gør en forskel for deltagerne på webinaret. Igennem mere end 10.000 deltagerevalueringer på webinarer, har vi fået stor indsigt i, hvad der er vigtigt for dem. Og disse guldkorn kan blive dine!

Du kan nemlig selv lære, hvordan du skaber involverende, gennemførte webinarer, der skaber værdi. Klik her for at læse mere om vores uddannelser, der blandt andet indeholder tips og tricks fra en professionel skuespiller og værdifulde indsigter fra de mange, mange webinarer, vi har været med til at afholde siden 2014. Vi kan også hjælpe dig med at udvikle dit helt eget webinarkoncept, så du direkte efter kan komme i gang med at afholde webinaret.

Skal vi hjælpe dig med at finde de her fordele med livestreaming? Vi har hjulpet mange virksomheder, foreninger og organisationer med at drage nytte af de gode muligheder for som livestreaming giver – og altid i højeste lyd- og billedekvalitet.

Andre artikler

Fordele ved livestreaming

Fordele ved livestreaming

I en digital tidsalder, hvor virksomheder konstant søger nye måder at engagere deres publikum på, står livestreaming frem som et uundværligt...

Hvordan laver man et godt webinar?

Hvordan laver man et godt webinar?

Sådan laver du et godt webinar: En guide til succes Webinarer er blevet et populært værktøj til at nå ud til et bredt publikum, uanset om det er til...

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: