fbpx

Del din læring ud i doser

Rigtig mange medarbejdere i virksomheder og organisationer ved efterhånden godt, at uddannelse er noget man altid takker ja til, når det bliver tilbudt af lederen. Hele arbejdslivet igennem skal vi dygtiggøre os, omstille os og udvikle os, blandt andet igennem læring. Det danske arbejdsmarked har mange højt uddannede og specialiserede arbejdstagere.

Det er ikke sjældent vi ser stillinger, som reelt kun kan besættes af få mennesker, fordi stillingen kræver en helt særlig sammensætning af uddannelser og kurser. Og ja uddannelser står i flertal, fordi det bliver mere og mere almindeligt at lægge en eller flere uddannelser oven i den grunduddannelse, den enkelte har taget.

 

Lange kursusdage og intense forløb

Og hvordan ser sådanne uddannelses- eller kursusdage så ud? Ofte er princippet, at når medarbejderen har fået fri til et kursus, og ikke alene skal undværes på arbejdspladsen, men også skal transporteres et eller andet sted hen, så skal kurset virkelig have MASSER af indhold.

Som gerne strækker sig fra tidlig morgen til sen eftermiddag eller aften. Uden hensyntagen til den viden de fleste undervisere har, nemlig at langt de fleste mennesker ikke kan lære koncentreret i så mange timer ad gangen.

På papiret har medarbejderen så lært tungt eller svært fagligt stof i måske 8 timer, men reelt har vedkommende måske kun indlært stoffet fra to-fire af timerne.

 

Tænk ud af boksen

Men sådan behøves det nødvendigvis ikke altid at være. Måske ikke alle kurser og uddannelsesforløb behøves at foregå fysisk i fremtiden. Hos Wecademy har vi erfaret, at viden er bedst at dele ud i små, lækre doser med få vigtige pointer. Vores online univers gør det muligt for den enkelte medarbejder at logge ind på et kursus uden transporttid og måske endda midt i arbejdstiden.

På kurset kan medarbejderen få den nyeste viden præsenteret af de bedste eksperter, deltage i debatter og videndele i grupperum med andre kolleger eller kursusdeltagere. Det gør kurser og uddannelser langt hurtigere anvendelige, da medarbejderen får værktøjer og viden som han eller hun kan gå direkte tilbage til arbejdet og anvende.

Er du klar til at gribe de nye uddannelsesmuligheder for dine medarbejdere? Hvis du har brug for inspiration til hvordan online kurser og uddannelser kan foregå online, så kontakt os endelig.

Vi ses online!

 

Skal vi hjælpe dig med at finde de her fordele med livestreaming? Vi har hjulpet mange virksomheder, foreninger og organisationer med at drage nytte af de gode muligheder for som livestreaming giver – og altid i højeste lyd- og billedekvalitet.

Andre artikler

Fordele ved livestreaming

Fordele ved livestreaming

I en digital tidsalder, hvor virksomheder konstant søger nye måder at engagere deres publikum på, står livestreaming frem som et uundværligt...

Hvordan laver man et godt webinar?

Hvordan laver man et godt webinar?

Sådan laver du et godt webinar: En guide til succes Webinarer er blevet et populært værktøj til at nå ud til et bredt publikum, uanset om det er til...

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: