fbpx

Hvordan ser din plan B og C ud?

Som landet ligger og med alle de prøvelser, vi har været igennem i pandemien, så er du måske blevet en haj til online konferencer, Teamsmøder og webinarer? Og tager du bare det med at facilitere 7-8 oplægsholdere og interagere med 300-400 deltagere med ophøjet ro? Godt gået, hvis du kan svare ja til det! Men har du egentlig også altid en backupplan i ærmet, HVIS nu uheldet er ude og en platform bliver hacket eller en super vigtig server går ned? Som det for nyligt skete, hvor mange af verdens største platforme blev lagt ned i en længere periode.

Heldigvis er nettet i Danmark og de største servere ret stabile, og normalt tænker vi slet ikke på ”at noget skulle kunne gå galt”. For hvornår har det sidst gjort det? Og ”det har jo virket alle de andre gange”. Vi er blevet vant til, at vi kører større og mindre online arrangementer, og lyden og kameraet virker bare, – og hvis noget går galt, så er det som regel den enkelte oplægsholder eller deltager, som ikke kan finde ud af teknikken, eller som er så uheldig at have dårlig netdækning.

Hurtig omstilling og en præcis backupplan er nødvendig

Vi, der dagligt arbejder med online arrangementer, kan nikke beroligende til, at teknikken som regel fungerer, og har man haft sine oplægsholdere igennem til gennemstillingstest, så plejer de også at mestre teknikken til fingerspidserne.

Og så sker der en gang i mellem alligevel noget, som vi slet ikke havde ventet eller forudset. En server går ned, eller en platform er blevet hacket. S…. Og så er gode råd dyre… Eller hvad?

Hos Wecademy har vi altid en backupplan i forhold til alle online arrangementer. Vi ved, hvad vi gør, hvis oplægsholderen pludselig ikke kan dele sin præsentation, eller hvis en deltager pludselig ikke kan få lyd igennem. Og vi lægger en plan for, hvor vi rykker hele arrangementet hen, HVIS uheldet indtræffer. Det giver os ro i maven og overskud til at hjælpe deltagere og oplægsholdere til også at bevare roen, så alles tid og penge ikke er spildt og så arrangementet på ingen tid er oppe og køre igen.

Hvis du står for at skulle gennemføre et vigtigt online arrangement, som bare ikke må gå galt, så kontakt Wecademy, så hjælper vi dig med hele tilrettelæggelsen og med at have en backupplan i baghånden, hvis internetguderne er imod dig på dagen for dit arrangement.

Klik her for at kontakte Wecademy og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med dit næste online arrangement.

Vi ses online.

 

 

Skal vi hjælpe dig med at finde de her fordele med livestreaming? Vi har hjulpet mange virksomheder, foreninger og organisationer med at drage nytte af de gode muligheder for som livestreaming giver – og altid i højeste lyd- og billedekvalitet.

Andre artikler

Fordele ved livestreaming

Fordele ved livestreaming

I en digital tidsalder, hvor virksomheder konstant søger nye måder at engagere deres publikum på, står livestreaming frem som et uundværligt...

Hvordan laver man et godt webinar?

Hvordan laver man et godt webinar?

Sådan laver du et godt webinar: En guide til succes Webinarer er blevet et populært værktøj til at nå ud til et bredt publikum, uanset om det er til...

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: