fbpx

Videoindslag kan pifte et hvert online arrangement op

Vi har set på talking heads og power point præsentationer i ét væk de seneste år, men nu må og kan vi endelig mødes igen. Jubiiii. Så nu vil vi gerne ud på virksomhedsbesøg og møde medarbejderne, se arbejdsgangene, eller med på messerne og se produkterne.

Men det er ikke altid, at det er den mest hensigtsmæssige løsning – ikke kun pga. smitte, men i høj grad også fordi vi har vænnet os til sagtens at kunne deltage på distancen. For vores dyrbare tids skyld og for klimaets skyld.

 

Det ene udelukker heldigvis ikke det andet

Vi kan nemlig for-producere videoindslag for dig, hvor du kan præsentere fx virksomheden, medarbejderne, produktionen, produkterne eller noget helt andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Det kan pifte dine online arrangementer op og dermed gøre det endnu mere interessant og konkret for deltagere at være med.

Videoindslag, eller for-produceret indhold, kan give god mening i mange forskellige sammenhænge. Det kan enten bruges som ”appetitvækker” inden selve arrangementet, men det kan også være en film om virksomheden eller af et specifikt produkt. Eller måske har en oplægsholder ikke mulighed for at være med på selve dagen og må derfor få optaget sin præsentation på forhånd. Der er rigtig mange måder, du kan tænke for-produceret indhold ind på.

Vigtigt er, at du får tænkt indholdet i videoen igennem og får produceret en præcis og gennemført video. Og hvordan gør man så det?

 

Ingen gider at bruge tid på at se noget i ringe kvalitet

Hos Wecademy har vi alle ressourcer til at producere mindre, lækre film til dit næste online arrangement. Vi har et skarpt blik for, hvad der virker og ved præcis, hvordan du får dit budskab i videoen frem, og hvordan du, din præsentation eller produkt fremstår optimalt i videoen.

Der er mange parametre, der skal gå op for at få et gennemført resultat. Lyden, lyset, setting, redigeringen og selvfølgelig selve indholdet. Wecademy tager sig af alt det tekniske og praktiske rundt om din video og vil også meget gerne hjælpe med at udvikle indholdet ud fra dine ønsker og idéer.

Vi kan både optage din præsentation her fra vores studier, eller komme ud til dig, hvis du gerne vil vise din virksomhed eller produkt frem.

En stor sidegevinst ved at få produceret videoindhold af fx din virksomhed eller af produkter er, at det er videoer, der har en lang levetid. I kan altså bruge videoen igen og igen til jeres arrangementer, på jeres hjemmeside eller til at sende ud til kunder.

Det meste er muligt, når du samarbejder med os! Du kan læse meget mere om vores online arrangementer og hvordan du kan bruge videoindslag som en måde at interagere med dine deltagere ved at klikke her

 

Skal vi hjælpe dig med at finde de her fordele med livestreaming? Vi har hjulpet mange virksomheder, foreninger og organisationer med at drage nytte af de gode muligheder for som livestreaming giver – og altid i højeste lyd- og billedekvalitet.

Andre artikler

Fordele ved livestreaming

Fordele ved livestreaming

I en digital tidsalder, hvor virksomheder konstant søger nye måder at engagere deres publikum på, står livestreaming frem som et uundværligt...

Hvordan laver man et godt webinar?

Hvordan laver man et godt webinar?

Sådan laver du et godt webinar: En guide til succes Webinarer er blevet et populært værktøj til at nå ud til et bredt publikum, uanset om det er til...

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: