ca

Online konference

Slip for de fysiske rammer og begrænsninger. Med en virtuel konference kan du nå ud til hele verden, uden at skulle bekymre dig om teknikken, den sørger vi for er i orden.

Eksempel på en online konference med studie – tilrettelagt fra A-Z af Wecademy

Her er et eksempel på en virtuel konference, der blev livestreamet ud til deltagere fordelt i hele landet.

Konferencen blev livestreamet til platformen Vimeo, der har de perfekte rammer for en virtuel konference med både interaktionsmuligheder og billedekvalitet i højeste kvalitet.

Setup’et bestod af en 4-kamera produktion, der filmede oplægsholderne i forskellige vinkler, for at skabe en dynamisk og spændende oplvelse for deltagerne.

Med en virtuel konference fra Wecademy får du altid en dedikeret projektleder og samtidig er grafikpakker i virksomhedens farver inkluderet i konferencen.

I samarbejde finder vi frem til det koncept og den platform, der passer bedst til lige præcis dit behov og med teknisk support behøves du ikke bekymre dig om dine deltagere, dem tager vi os af og sørger for, de får en god online oplevelse.

Videostudie
Højeste billedekvalitet og fokus på interaktion

På en virtuel konference har du mulighed for at sende live, i den højeste kvalitet og med stort fagligt udbytte. Samtidig er der mange muligheder for at skabe et dynamisk program for konferencen med stor fokus på interaktion og den gode oplevelse for deltagerne.

Derfor skal du lade Wecademy hjælpe med din konference

Vi har ekspertisen til at guide dig

Vi har afholdt mange online konferencer, både små, store og vores egne, og har derfor masser af ekspertise, til at kunne guide dig sikkert i mål, uanset størrelsen på din konference.

Slip for de fysiske rammer

Slip for de fysiske rammer og begrænsninger. Med en virtuel konference kan du nå ud til hele verden, uden at skulle bekymre dig om teknikken, den sørger vi for er i orden.

Projektledelse og hjælp til hele processen

Vores projektledere rådgiver omkring de bedste løsninger for din online konference og vi kan også stå for al koordinering, så du sikrer dig et professionelt resultat.

Michael

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Udtalelser fra tilfredse kunder

Vilomix

“Som pionerer ift. webinarer havde vi rigeligt at se til ift. indhold og kommunikation. Her var det rart at kunne lægge det hele i hænderne på Wecademy, der bare løser opgaverne på tryggeste, professionelle vis.”

Advokatfirmaet Vingaardhus

“Det var første gang jeg skulle undervise på et webinar, og det var dejligt at jeg fra første sekund kunne stole på, at der var taget hånd om alt, så jeg kun skulle koncentrere mig om mit eget oplæg.

Jeg er blevet mødt med venlighed, hjælpsomhed og faglig professionalisme hos alle i WECADEMY.

De mange gode ”staldtips” fra jer gjorde, at det ikke på nogen måde var ubehageligt at undervise uden at kunne se deltagerne.
Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med WECADEMY i alle henseender.”

Sunset

“Har oplevet samarbejdet super professionelt –  fra start til slut. Super kompetent og professionel eksekvering. God dialog, masser af energi og en imødekommende tilgang fra første kontakt.”

Jesper Hollegaard, Dansk Erhverv

“Jeg oplever i meget høj grad, at WECADEMY er en professionel og seriøs samarbejdspartner.
Det afspejler anmeldelserne af de webinarer, som jeg har afholdt, også.
Hver gang har tilbagemeldingerne omkring selve webinaret og gennemførelsen været positive.”

dinTANDLÆGE

“Vi havde et rigtig godt samarbejde med Wecademy og vi blev taget i hånden og ledt professionelt gennem hele arrangementet. Wecademy er gode til at komme med input og er samtidig lydhøre overfor vores ønsker.”

Jeros A/S

“Det har virkelig en god oplevelse at arbejde sammen med Wecademy.  De har været meget professionelle over hele linjen og rigtig gode til at følge op og sikre, at jeg var ordentlig klædt på til dagen.”

SMVdanmark

“Du og dit team skal vide, at jeg var meget tryg hele vejen igennem, og I kan være super stolte af resultatet, som formentlig vil inspirere rigtig mange virksomheder.”

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme

“Wecademy var hurtige til at forstå vores behov og komme med forslag til set ups, som gav mening for både os og mødedeltagerne.

Den løbende dialog og tilpasning var en velfungerende blanding af Wecademys lydhørhed over for vores input og deres professionelle viden, og det var en stor hjælp, at de styrede hele den tekniske del under møderne, så vi kunne fokusere på det faglige indhold.

Derudover var det bare en fornøjelse at arbejde sammen med Ane-Sofie – både under og mellem møderne.”

Hvad er en online konference?

En online konference

kan sidesstilles med en videokonference og betyder, at alle deltagere sidder hjemme foran deres egen computer. Som vært eller oplægsholder kan du være hjemme eller i et studie.

Hvilken platform?

En online konference kan afholdes på mange forskellige platforme. Det kommer an på behovet. Vi har adgang til alle de populære platforme og har stor erfaring med Teams, Zoom, Vimeo og Facebook Live.

Kan mine deltagere være med?

De populære platforme som Teams, Zoom og Vimeo er så brugervenlige, at uanset alder og teknisk snilde, kan alle være med. Hvis der skulle være nogle, der oplever problemer, sidder Wecademy altid klar med teknisk support og vejledning, så dine deltagere bliver hjulpet trygt og sikkert ombord på den online konference.

Fordele ved en online konference

Der er mange fordele ved at afholde din konference virtuelt. En af dem er, at du kan få eksperter med, uanset hvor i landet eller verden de befinder sig. En anden fordel er, at du kan nå ud til en meget større målgruppe, end ved en fysisk konference.

Andre fordele er:

Mindre kørsel til og fra konferencen

Billigere end en fysisk konference

Konferencen kan genbruges som content efterfølgende

Højeste billedekvalitet og stor fokus på interaktion

På en virtuel konference har du mulighed for at sende live, i den højeste kvalitet og med stort fagligt udbytte. Samtidig er der mange muligheder for at skabe et dynamisk program for konferencen med stor fokus på interaktion og den gode oplevelse for deltagerne.

Hvad koster det?

Prisen på en online konference afhænger altid af mange faktorer.

Eksempelvis hvor mange timer der skal streames, hvor mange oplægsholdere der skal på, om der skal opstilles studie eller I skal anvende vores studie.

Derfor vil vi hellere tage en snak med dig om din specifikke online konference, istedet for at vise priser, der måske alligevel ikke passer til dit unikke projekt.

Med os som samarbejdspartner til dit projekt er du sikker på at få en engageret partner, med masser af erfaring i bagagen. Skal vi tage en uforpligtende snak om din online konference? Så klik herunder på kontakt os og udfyld formularen eller giv os en ring på tlf. 7199 7079.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad koster en online konference?

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier