ca

Online
konference

Slip for de fysiske rammer og begrænsninger. Med en virtuel konference kan du nå ud til hele verden, uden at skulle bekymre dig om teknikken, den sørger vi for er i orden.

Hvad er en online konference?

En online konference

Online konferencer kan sidesstilles med videokonference. Her sidder alle deltagere hjemme foran deres egen computerskærm. Som vært eller oplægsholder er der både mulighed for at være hjemme eller i et studie. Online konferencen er ofte en livestreaming i et længere format, hvor de medvirkende kommer i dybden med konferencens emne. 

Hvilke platform?

En online konference kan afholdes på mange forskellige platforme. Det kommer an på behovet. Vi har adgang til alle de populære platforme og har stor erfaring med Teams, Zoom, Vimeo og Facebook Live.

Kan mine medlemmer, medarbejdere eller kunder være med?

De populære platforme som Teams, Zoom og Vimeo er så brugervenlige, at uanset alder og teknisk snilde, kan alle være med. Hvis der skulle være nogle, der oplever problemer, sidder Wecademy altid klar med teknisk support og vejledning, så dine deltagere bliver hjulpet trygt og sikkert ombord på online konferencen.

Fordele ved en online konference

Der er mange fordele ved at afholde din konference virtuelt. En af dem er, at du kan få eksperter med, uanset hvor i landet eller verden de befinder sig. En anden fordel er, at du kan nå ud til en meget større målgruppe, end ved en fysisk konference.

Andre fordele er:

  • Mindre kørsel til og fra konferencen
  • Billigere end en fysisk konference
  • Konferencen kan genbruges som content efterfølgende

Højeste billedekvalitet ogstor fokus på interaktion

På en virtuel konference har du mulighed for at sende live, i den højeste kvalitet og med stort fagligt udbytte. Samtidig er der mange muligheder for at skabe et dynamisk program for konferencen med stor fokus på interaktion og den gode oplevelse for deltagerne.

Eksempel på en online konference med studie – tilrettelagt fra A-Z af Wecademy

Her er et eksempel på en online konference, der blev livestreamet ud til deltagere fordelt i hele landet.

Konferencen blev livestreamet til platformen Vimeo, der har de perfekte rammer for en virtuel konference med både interaktionsmuligheder og billedekvalitet i højeste kvalitet.

Setup’et bestod af en 4-kamera produktion, der filmede oplægsholderne i forskellige vinkler, for at skabe en dynamisk og spændende oplvelse for deltagerne.

Med en virtuel konference fra Wecademy får du altid en dedikeret projektleder og samtidig er grafikpakker i virksomhedens farver inkluderet i konferencen.

I samarbejde finder vi frem til det koncept og den platform, der passer bedst til lige præcis dit behov og med teknisk support behøves du ikke bekymre dig om dine deltagere, dem tager vi os af og sørger for, de får en god online oplevelse.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: