Online konference

Online konference i højeste kvalitet, uanset anledningen

 

Slip for de fysiske rammer og begrænsninger. Med en virtuel konference kan du nå ud til hele verden, uden at skulle bekymre dig om teknikken, den sørger vi for er i orden.

Vores projektledere rådgiver omkring de bedste løsninger for din online konference og vi kan også stå for al koordinering, så du sikrer dig et professionelt resultat.

I

Projektledelse og hjælp til hele processen

I

100% styr på teknik og interaktion

I

Landsdækkende studieopsætning

Online konference

Sådan kan vi hjælpe med din online konference

Med en online konference kan vi hjælpe med at samle deltagere fra hele verden, uden at skulle tænke over restriktioner og indrejseforbud. Vi rådgiver igennem hele processen og laver gennemstillingstest, så alle oplægsholdere har styr på teknikken.

Du får en 100% gennemtænkt online konference, hvor der er tænkt på både virksomhed, oplægsholdere og deltagerne, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvis du ønsker et studie til din online konference, kommer vi gerne ud og sætter op på din ønskede lokation. Vi samarbejder med producere i alle de store byer i Danmark.

Tag en snak med vores projektleder, Ane-Sofie, om din næste virtuelle konference

Ane-sofie er uddannet tv-tilrettelægger og har stor erfaring med at projektlede både små og store afviklinger. Hun har stor fokus på den gode oplevelse, både for dig og dine deltagere.

Virtuel konference

Eksempel på en online konference med studie – tilrettelagt fra A-Z af Wecademy

Her er et eksempel på en virtuel konference, der blev livestreamet ud til deltagere fordelt i hele landet.

Konferencen blev livestreamet til platformen Vimeo, der har de perfekte rammer for en virtuel konference med både interaktionsmuligheder og billedekvalitet i højeste kvalitet.

Setup’et bestod af en 4-kamera produktion, der filmede oplægsholderne i forskellige vinkler, for at skabe en dynamisk og spændende oplvelse for deltagerne.

Med en virtuel konference fra Wecademy får du altid en dedikeret projektleder og samtidig er grafikpakker i virksomhedens farver inkluderet i konferencen.

I samarbejde finder vi frem til det koncept og den platform, der passer bedst til lige præcis dit behov og med teknisk support behøves du ikke bekymre dig om dine deltagere, dem tager vi os af og sørger for, de får en god online oplevelse.

Hvad er en online konference?

En online konference

kan sidesstilles med en videokonference og betyder, at alle deltagere sidder hjemme foran deres egen computer. Som vært eller oplægsholder kan du være hjemme eller i et studie. 

Hvilken platform?

En online konference kan afholdes på mange forskellige platforme. Det kommer an på behovet. Vi har adgang til alle de populære platforme og har stor erfaring med Teams, Zoom, Vimeo og Facebook Live.

Kan mine deltagere være med?

De populære platforme som Teams, Zoom og Vimeo er så brugervenlige, at uanset alder og teknisk snilde, kan alle være med. Hvis der skulle være nogle, der oplever problemer, sidder Wecademy altid klar med teknisk support og vejledning, så dine deltagere bliver hjulpet trygt og sikkert ombord på den online konference.

Fordele ved en online konference

Der er mange fordele ved at afholde din konference virtuelt. En af dem er, at du kan få eksperter med, uanset hvor i landet eller verden de befinder sig. En anden fordel er, at du kan nå ud til en meget større målgruppe, end ved en fysisk konference.

Andre fordele er:

Mindre kørsel til og fra konferencen

Billigere end en fysisk konference

Konferencen kan genbruges som content efterfølgende

Højeste billedekvalitet og stor fokus på interaktion

På en virtuel konference har du mulighed for at sende live, i den højeste kvalitet og med stort fagligt udbytte. Samtidig er der mange muligheder for at skabe et dynamisk program for konferencen med stor fokus på interaktion og den gode oplevelse for deltagerne. 

Hvad koster en online konference?

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier