Stort set-up uden risiko – Online konferencer, er det vi mestrer

 

Afhold en 100% online konference eller kombinér personligt og online fremmøde i en hybrid konference.

Online konferencer er en god og effektiv måde at samle mange på

Som online konferencepartner tilbyder Wecademy en fleksibel samarbejdspartner, som du kan trække på alt efter behov i konferenceforløbet. Med professionelle, online værter og teknisk support sørger WECADEMY for at binde det tekniske set up sammen med den menneskelige performance, så jeres online konference bliver en succes – hvad end deltagerne er med fra ind- eller udland.

WECADEMY har siden 2014 afholdt konferencer, både 100% online og ved en kombination af personligt fremmøde og online deltagelse. Det sidste kalder vi en hybrid konference. Klik her for at læse mere om hybride konferencer og om hvordan du kan kombinere fysiske deltagere og deltagere på distancen

En online konference betyder, at alle deltagere og oplægsholdere kan sidde hjemme hos sig selv ved hver sin computer, tablet eller smartphone. Hvis det ønskes, kan vi også sætte et studie op til den online konference, så værter, facilitator eller lignende kan møde op på lokationen og benytte de professionelle rammer.

På den 100% online konference giver vi jer sparring og rådgivning i hele processen. Vi rådgiver omkring valg af konference-platform, vi står for udarbejdelsen af hele drejebogen, vi opretter konferencerummet, vi instruerer og laver gennemstillingstest med alle oplægsholdere. Vi står for det tekniske værtsskab samt yder teknisk support under hele konferencen.

Vi kan kombinere og sammensætte jeres online konference til jeres behov.

Klik herunder for at læse, hvordan vi tilrettelægger online og hybride konferencer og hvordan vi kan hjælpe dig, med at få tilrettelagt din næste online konference.

Online konference

Interaktion med publikum

 

Vi sætter deltageren i fokus, så vi sikrer, at det også er en god oplevelse at deltage i dit online arrangement.
Vi bruger meget tid på at vejlede i, og udvikle, interagerende indhold så arrangementet ikke blot er en udsendelse, men en involverende oplevelse.

Bare fordi det er online, behøver det ikke at være kedeligt.

Jens Sand Andersen

Adm. Direktør Ascom Nordic

___________________________

“Samarbejdet var fantastisk og med stor hjælp i forbindelse med planlægningen, teknisk briefing til foredragsholderne og god support til alle 130 deltagere under hele konferencen.
Vi har flotte tilbagemeldinger fra deltagerne om at teknikken fungerede perfekt.

Der var en hurtig responstid i både planlægningsforløbet, men også ved support under selve konferencen og i forløbet med 15 workshops i break out sessions.

Vi vil til enhver tid bruge Wecademy igen.”

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev