Professionelle webinarløsninger for dig, der ikke vil gå på kompromis

Lad Wecademy stå for alt fra tilrettelæggelse til gennemførsel. Vi sikrer, at dit webinar bliver en succes og hjælper med vejledning, planlægning og interaktion undervejs, så du fastholder og beholder dit gode brand.

Få et skræddersyet webinar efter dine behov

Med Wecademy som din webinarpartner kan du være sikker på, at kvaliteten på dit næste webinar er i top. Overlad trygt ansvaret til os og lad os stå for forberedelsen. Vi sørger for, at det hele forløber gnidningsfrit på dagen. Vi kan stå for både tilrettelæggelse, opsætning og teknisk support og vi har siden 2014 afviklet nationale og internationale webinarer for både små og store virksomheder. Læs her, om nogle af vores tidligere afholdte webinarer og online arrangementer.

Tag en snak med Anne-Mette om mulighederne for din virksomhed

Anne-Mette
Anne-Mette Rønholt
Indehaver og webinarspecialist

 

Direkte telefon: 2088 6767

E-mail: [email protected]

Webinarer efter dit behov

Vi er klar over, at ikke to webinarer er ens, og at behovet for sparring og support varierer. Af samme grund sammensætter vi hos WECADEMY en unik pakke, som passer lige præcis til jeres behov. Ønsker du overlevere opgaven helt, så tager vi ansvaret, guider dig igennem og sikrer, at din virksomhed, organisation eller institution gennemfører et professionelt webinar. Ønsker du i højere grad at være involveret i opgaven, så sammensætter vi en pakke, som sikrer dig større medansvar og deltagelse i gennemførslen af dit webinar. Uanset hvilke ønsker du har til dit næste webinar, står WECADEMY klar til at hjælpe og guide dig.

Klik her, hvis der er behov for et større arrangement.

Vil du have udviklet et koncept for din virksomheds webinarer, kan du klikke her og læse mere.

Hvorfor webinarer?

Webinarer er en nem, hurtig og billig måde, at samle mange mennesker på, ofte i forbindelse med videndeling. Men et webinar kan bruges i mange forskellige sammenhæng, alt efter hvordan de bliver planlagt og tilrettelagt.

Vi har hjulpet hundredevis af virksomheder med at finde det format, der passer til lige præcis deres behov. Blandt andet vejleder vi til at bruge webinarer i forbindelse med

  • Salgsorienterede formål
  • Oplysninger om produkter og produktlancering
  • Videndeling både internt og eksternt
  • Forebyggelse og trivsel

Og meget mere. Uanset hvad dit formål med et webinar er, kan vi både give sparring og hjælpe med afviklingen, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem.

Teknisk tryghed, hele vejen igennem

Med os som din samarbejdspartner til webinarer, skal du hverken bekymre dig om opsætning af webinaret eller det tekniske undervejs. Vi sørger for, at alting forløber gnidningsfrit og sidder klar med dit materiale som backup, hvis der skulle opstå noget. På den måde kan du fokusere 100% på webinaret og deltagerne.

Vi sender skræddersyede guidelines ud til deltagerne, som de kan støtte sig op af inden webinarstart. Hvis der imod al forventning skulle være nogle, der har udfordringer, sidder vi klar med teknisk support og vejleder deltagere trygt og sikkert ind på dit webinar.

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme

Webinarafvikling for Dansk fjernvarmevirksomhed

Webinarudtalelser fra tilfredse kunder

Jesper Hollegaard

Advokat, Dansk Erhverv

_______________________________

“Allerede første gang, hvor jeg skulle afholde et webinar, følte jeg mig i trygge hænder, fordi jeg straks kunne mærke, at jeg ikke behøvede at tænke på andet end mit oplæg.
Der var styr på teknik, introduktion, gennemgang af polls og afrunding til sidst. Det var alfa omega for mig.

Anne-Mette er rolig, venlig og professionel. Det er en sand fornøjelse at samarbejde med hende.”

Livestreaming af webinar

Uanset indholdet på dit webinar, kan det godt betale sig at tænke over indpakningen af det også. Med en livestreaming kommer du i et professionelt studie, hvor der er 100% styr på teknik, lyd og lyd. Både oplægsholdere og indhold bliver løftet og får de optimale forhold. Læs mere om vores livestreaming løsning ved at klikke her.

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Landsdækende service

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Støtter