ca

Webinar

Få et skræddersyet webinar efter dit behov.

Uanset hvilken type og størrelsen, har Wecademy erfaringen til at hjælpe dig trygt og sikkert i mål med dit webinar.

Webinar med Wecademy

Teknisk tryghed på dit webinar

Vi sørger for at ingen har tekniske problemer og sidder klar med dit materiale som backup, hvis der skulle opstå udfordringer undervejs.

Behagelig og flot velkomst

Vi indretter en lobby efter dine ønsker, med behagelig musik, slide og eventuelle opstartsspørgsmål.

Vi har ekspertisen til at guide dig

Vi har siden 2014 hjulpet mere end 500 virksomheder med at afvikle professionelle webinarer, hvor der er stor fokus på deltagerne og formidlingen. Vi er med dig fra start til slut og tager os af altdet tekniske.

Webinarer er en nem og billig måde, at samle deltagere fra ind- og udland på, uden at skulle gå på kompromis.

Introduktion og interaktion

Inden webinarstart introducerer vi de vigtigste funktioner på platformen og informerer om, hvordan webinaret kommer til at forløbe.

Evaluering og optagelse

I slutningen af dit webinar kan vi evaluere og sender rapporten til dig efterfølgende, sammen med en tilklippet version af webinaret.

Anne-Mette

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Cases

DGI webinar

DGI og DIF henvendte sig, fordi de skulle samle 600 frivillige fra hele landet i et online event, som skulle være med til at sætte fokus på ensomhed og hvordan fællesskabet i foreningerne kan være med til at bekæmpe ensomhed. 

Vilomix webinar

Vilomix skulle afholde et internationalt webinar og det var vigtigt for dem, at det for det første så top professionelt ud, men også at der ikke skulle være nogle tekniske udfordringer undervejs. Derfor hyrede de Wecademy til at stå for både konceptudviklingen af webinaret, værtskabet og afviklingen.

Dansk erhvervs webinarer

Utallige deltagere har siden 2015 deltaget på webinarer fra Dansk Erhvverv og derfor har det også været vigtigt for dem, at kvaliteten har været i top.

Samtidig er det en travl branche med stor omskiftelighed og derfor er tid altid en faktor. Her har Dansk Erhverv altid haft en fleksibel samarbejdspartner til afvikling af deres webinarer.

Få fingrene i vores populære E-bog

Ebog

Lad vær med at kaste dig ud i at afholde webinarer, før du har læst vores E-bog!

Med mere end 500 webinarer i bagagen kender vi til alle de ting, du skal være opmærksom på før, under og efter dit webinar.

Få tilsendt den ultimative tjekliste, der blandt andet gennemgår hvad du skal have styr på inden webinarstart og hvordan du fastholder dine deltagere.

Hvad koster det?

Prisen på webinarer afhænger af mange faktorer.

Eksempelvis hvor mange oplægsholdere der skal på, hvor mange deltagere, om der skal være teknisk support og ikke mindst, om du vil køre det 100% online eller fra et studie?

Derfor vil vi hellere tage en snak med dig om dit specifikke webinar, istedet for at vise priser, der måske alligevel ikke passer til dit unikke projekt.

Med os som samarbejdspartner til dit projekt er du sikker på at få en engageret partner, med masser af erfaring i bagagen. Skal vi tage en uforpligtende snak om dit webinar? Så klik herunder på kontakt os og udfyld formularen.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier