ca

Webinar

Få et skræddersyet webinar efter dit behov.

Uanset hvilken type og størrelsen, har Wecademy erfaringen til at hjælpe dig trygt og sikkert i mål med dit webinar.

Hvad er et webinar?

Et webinar er en type online seminar eller interaktiv præsentation, der giver enkeltpersoner eller organisationer mulighed for at levere information, dele viden og engagere sig med et publikum over internettet.

Udtrykket “webinar” er en kombination af “web” (der henviser til internettet) og “seminar” (der henviser til en pædagogisk eller informativ session).

Webinarer involverer typisk en live-udsendelse eller forudindspillet videopræsentation, ledsaget af interaktive funktioner såsom chat i realtid, afstemninger, Q&A-sessioner og nogle gange endda virtuelle tavler eller delte skærme.

De bruges ofte til uddannelsesformål, træningssessioner, marketing- og salgspræsentationer, faglig udvikling og videndeling.

Hvordan virker det?

Planlægning: Webinararrangøren vælger en dato, tid og varighed for webinaret og opretter en tilmeldingsside, hvor deltagere kan tilmelde sig.

Tilmelding: Interesserede deltagere besøger tilmeldingssiden og oplyser deres kontaktoplysninger, såsom navn og e-mailadresse, for at sikre en plads i webinaret. Nogle webinarer kan kræve yderligere oplysninger eller betaling.

Bekræftelse og påmindelser: Efter registrering modtager deltagere bekræftelses-e-mails, der indeholder detaljer om webinaret, herunder dato, tidspunkt og instruktioner om, hvordan man deltager. Påmindelser sendes ofte tættere på webinaret for at sikre, at deltagerne ikke går glip af det.

Adgang til webinaret: På den planlagte dato og tid får deltagere adgang til webinaret via et medfølgende link. Dette link leder dem normalt til en dedikeret webinarplatform eller en webside, hvor den direkte eller optagede session er hostet.

Præsentation: Webinarværten eller oplægsholderen leverer indholdet ved hjælp af slides, videoer eller andre multimedieelementer. De kan dele deres skærm for at demonstrere software eller præsentere relevante billeder.

Få fingrene i vores populære E-bog

Ebog

Lad vær med at kaste dig ud i at afholde webinarer, før du har læst vores E-bog!

Med mere end 500 webinarer i bagagen kender vi til alle de ting, du skal være opmærksom på før, under og efter dit webinar.

Få tilsendt den ultimative tjekliste, der blandt andet gennemgår hvad du skal have styr på inden webinarstart og hvordan du fastholder dine deltagere.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: