ca

Video

produktion

Hvordan foregår en videoproduktion?

Intromøde

Vi starter alle samarbejder med et indledende møde, hvor vi i fællesskab finder frem til det rigtige format for din video. Skal det være interviewvideo, reportagefilm, produktfilm eller andet?

Produktion af video

Efter det rigtige format er fundet, tager vi vores udstyr med ud og filmer al råmaterialet. Den rigtige filmproduktion kan gøre en stor forskel for din endelige video.

Klipning og redigering

Når vi har fundet frem til det rigtige format, aftaler vi en dag, hvor vi kommer ud på den valgte lokation og filmer råmaterialet. Efterfølgende går vi i gang med redigering af videoen.

Din færdige film

Vi leverer en færdig video, med grafik, undertekster og andet, alt efter hvad vi aftaler. Vi leverer altid professionelle videoproduktioner, som vi kan stå bag.

Skal vi lave din næste videoproduktion?

Se nogle af de film vi har produceret

G

Vilomix reportagefilm

Budget kr. 25.000 +

Et udklip af en 7 minutters reportagevideo for Vilomix, der både indeholder interviews og video. I samarbejde fandt vi frem til det rigtige format for videoen, som nu er set verden over.

Reklamefilm for Heiko Stumbeck

Budget kr. 20.000 +

Heiko Stumbeck ønskede at frembringe det personlige og unikke ved deres butik i Middelfart. Vi hjalp med det rigtige format, en blanding af produkter, medarbejdere og interviews.

Virksomhedsfilm for StressAkademiet

Budget kr. 15.000 +

Hos StressAkademiet ville de gerne sætte fokus på et af deres nye kerneydelser: Undervisning i håndtering af stress blandt medarbejdere. Derfor lavede Wecademy denne film, som ved hjælp af både interview og video fortæller hvad StressAkademiet kan hjælpe med, samtidig med at man møder ejeren af virksomheden og ser hvordan undervisningen kan foregå.

Derfor er det en fordel af få en professionel video

Video er en fremragende måde at vise menneskerne bag virksomheden

Et gammelt ordsprog lyder på, at mennesker handler med mennesker. I en video er det muligt, at få det personlige frem i virksomheden og slå ned på de mærkesager, der gør lige netop din virksomhed speciel. Og med effekter som musik, grafik osv., er det nemmere at connecte med din målgruppe.

Video på hjemmesiden øger din rangering på Google

Som en ekstra bonus, er Google mere tilbøjelig til at indeksere din hjemmeside højere, hvis du har en “embedded” video på din landingsside. Ikke nok med højere konverteringsrater, så hjælper produktion af video også på din tilstedeværelse på Google!

Like, comment, share!

Det er langt mere sandsynligt, at dit opslag bliver delt og på den måde spredt ud over diverse sociale platforme, hvis det indeholder en video. Og hvis den video er produceret professionelt og indeholder kvalitetsindhold, kan det have store fordele for din virksomhed.

Faktisk er vi op til 12 gange mere tilbøjelige til at dele et opslag med en video, frem for et almindeligt opslag.

Vi har ekspertisen til at guide dig

Med mange kvalitetsvideoer i baghånden og et stort netværk at professionelle fotografer, blandt andet fra Bagedysten og TV2, kan du være sikker på at få et top professionelt slutresulat hos os.

Kvalitetsvideo konverterer bedre

Ikke nok med at videoproduktioner kan øge din konverteringsrate, er det spået, at video vil stå for hele 82% af det online content, der bliver produceret i 2022. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at få produceret engagerende videocontent i højeste kvalitet, så din video ikke drukner i mængden. Og selvom man skulle tro vi efterhånden er trætte af at se reklamevideoer, så vil hele 54% af forbrugerne have mere videocontent fra virksomheder, de synes om.

Også i takt med stigende konkurrence er det vigtigt at opretholde en god konverteringsflow og ikke sakke bagud. Faktisk stiger chancen for en konvertering igennem markedsføring med videocontent med op imod 80%.

Hold tungen lige i munden

Men, som alt andet, er det nemmere sagt end gjort. Det er ikke bare at gribe telefonen, optage og sende ud på sociale medier. Vi er også blevet mere kritiske og efterspørger i dag en høj standard.

Hvis ikke, kan det faktisk have den modsatte effekt. Vi er ekskperter i videoredigering og brug af grafiske elementer. Kontakt os for en uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig godt på vej med dine videoproduktioner.

Få lavet en professionel video af Wecademy

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: