ca
Hybrid event

Overlad trygt dit hybrid event til os og få deltagere med både fysisk og på distancen

 

Vi kan skræddersy en løsning, der passer til lige præcis dit hybride event. Med vores løsning behøves du ikke incestere i udstyr og mandskab, vi kommer og sætter et professionelt studie op.

I

Projektledelse og hjælp til hele processen

I

100% styr på teknik og interaktion

I

Landsdækkende studieopsætning

Hybrid event

Hybride events med deltagerne i fokus

Står du overfor et større online arrangement, som kræver et professionelt studie, så kan WECADEMY hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med hybrid events og livestreaming, hvor vi og vores professionelle kamerafolk har opstillet et studie til lejligheden,

Jeres deltagere kan sidde i studiet, eller de kan sidde hjemme eller på deres arbejdsplads ved en computer. Vores tilrettelægger sørger for, at både de fysiske og online deltagere føler sig inkluderet og aktiveret.

I

Projektledelse af hele det hybride event

I

Livestreaming ud til alle deltagere

I

Rådgivning om program og interaktion

I

Teknisk support og håndtering af al teknik

Bliv kontaktet af vores ekspert

Har du brug for hjælp, så kontakt mig. Sammen finder vi en løsning, der passer til dine behov.

Anne-Mette, indehaver

Livestreaming af dit hybride event

l

Projektledelse

Vores projektleder sørger for at binde alle trådene sammen og står for koordineringen mellem de involverede parter. Vi sikrer, at alle er velinformerede og ved hvad deres rolle er på dagen.

Studieopsætning

Uanset hvor i landet, kan vi sætte studie op på din ønskede lokation. Vi har ekspertise fra store tv stationer og skaber en flot ramme til dit hybride event.

Livestreaming

Vi kan livestreame til både Teams, Vimeo, Zoom og andre populære platforme og har stor fokus på involvering af deltagere, så alle får en god oplevelse. Vi livestreamer altid i højeste kvalitet.

Deltagere

Der kan være deltagere, der sidder fysisk i salen og nogle, der sidder online. Vi sørger for at tænke begge dele ind i det online event, så ingen føler sig glemt.

Eksempel på hybrid arrangement med studieopsætning på lokation

Her er et eksempel på et hybridt arrangement, der blev livestreamet ud til deltagere fordelt i hele landet.

Det hybride arrangement blev livestreamet til platformen Zoom, fordi deltagerne i løbet af dagen skulle fordeles både fysisk og online, ud i 4 grupperum.

Setup’et bestod af en 3-kamera produktion, der filmede oplægsholderne i forskellige vinkler, for at skabe en dynamisk og spændende oplvelse for deltagerne. Samtidig var der opsat et kamera ude i hvert grupperum, der streamede alt hvad der skete i det fysiske rum, ud til de online deltagere.

Med en virtuel konference fra Wecademy får du altid en dedikeret projektleder og samtidig er grafikpakker i virksomhedens farver inkluderet i konferencen.

I samarbejde finder vi frem til det koncept og den platform, der passer bedst til lige præcis dit behov og med teknisk support behøves du ikke bekymre dig om dine deltagere, dem tager vi os af og sørger for, de får en god online oplevelse.

Eksempler på forskellige typer af hybride arrangementer

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier