ca

Hybride events

Overlad trygt dit hybrid event til os og få deltagere med både fysisk og på distancen.

Hybride events med alle deltagere i fokus

Hvis du står overfor et større arrangement, med en masse fysiske deltagere, men har et ønske om at livestreame det og inkludere en masse online deltagere, så kan WECADEMY hjælpe dig. 

Vi sørger for den professionelle studieopsætning, så hele arrangementet bliver livestreamet ud online. Med hybride events er der ikke risiko for, at der pludselig ikke er mere kaffe – hybride events gør det muligt for mennesker at deltage, uanset om de befinder sig fysisk eller online.

Hvis du er nysgerrig på hvordan dit fysiske arrangement kan nå ud til endnu flere, så læs meget mere på denne side. Her kan du se hvad Wecademy kan tilbyde og hjælpe med, samt se et eksempel på hvordan det kan se ud, til et hybrid arrangement. 

Lyder hybride events som noget for dig?

Kontakt mig og fortæl om dit arrangement – så finder vi sammen ud af hvordan det bliver til en digital succes!

Anne-Mette Rønholt, indehaver af Wecademy

Telefon: 20 88 67 67

Mail: anne-mette@wecademy.dk

Wecademy hjælper dig hele vejen

l

Projektledelse

Vores projektleder sørger for at binde alle trådene sammen og står for koordineringen mellem de involverede parter. Vi sikrer, at alle er velinformerede og ved hvad deres rolle er på dagen.

Studieopsætning

Uanset hvor i landet, kan vi sætte studie op på din ønskede lokation. Vi har ekspertise fra store tv stationer og skaber en flot ramme til dit hybride event.

Livestreaming

Vi kan livestreame til både Teams, Vimeo, Zoom og andre populære platforme og har stor fokus på involvering af deltagere, så alle får en god oplevelse. Vi livestreamer altid i højeste kvalitet.

Deltagere

Der kan være deltagere, der sidder fysisk i salen og nogle, der sidder online. Vi sørger for at tænke begge dele ind i det online event, så ingen føler sig glemt.

Eksempel på hybrid arrangement med studieopsætning på lokation

Her er et eksempel på et hybridt arrangement, der blev livestreamet ud til deltagere fordelt i hele landet.

Det hybride arrangement blev livestreamet til platformen Zoom, fordi deltagerne i løbet af dagen skulle fordeles både fysisk og online, ud i 4 grupperum.

Setup’et bestod af en 3-kamera produktion, der filmede oplægsholderne i forskellige vinkler, for at skabe en dynamisk og spændende oplvelse for deltagerne. Samtidig var der opsat et kamera ude i hvert grupperum, der streamede alt hvad der skete i det fysiske rum, ud til de online deltagere.

Med en virtuel konference fra Wecademy får du altid en dedikeret projektleder og samtidig er grafikpakker i virksomhedens farver inkluderet i konferencen.

I samarbejde finder vi frem til det koncept og den platform, der passer bedst til lige præcis dit behov og med teknisk support behøves du ikke bekymre dig om dine deltagere, dem tager vi os af og sørger for, de får en god online oplevelse.

Eksempler på forskellige typer af hybride arrangementer

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: