fbpx

Livestreaming

Livestreaming gør det muligt, at nå ud til hele verden

Det eneste store ting, der adskiller livestreaming fra et fysisk arrangement, er den online deltagelse. Forberedelsen, planlægningen, spændingen, forløsningen og resultatet er præcis det samme, hvis din livestreaming bliver ordentligt afviklet.

Hvis ikke, kan teknik, nerver og tilfældigheder hurtigt komme til at overskygge dit vigtige budskab. Der er nemlig meget at skulle holde styr på, når man skal afholde en livestreaming.

Livestreaming opsætning

WECADEMY kan være din tryghed når du skal afholde en livestreaming, så du kan fokusere på dit indhold – uden at skulle bekymre dig om andet. Selvom der kan være meget at holde styr på, kan vi være din sparringspartner i planlægningen og stå for teknikken, så din livestreaming står skarpt og er velkoordineret.

Livestreaming udstyr hos WECADEMY

Hvilke arrangementer kan livestreames?

Livestreaming er en effektiv måde at gøre dit arrangement tilgængeligt for endnu flere, uden at lade geografien være til hindring. Det bliver stadig mere og mere populært at livestreame, og mange bruger i dag livestreaming til:

 • Kulturelle begivenheder (sport, koncerter f.eks.)

 • Generalforsamlinger

 • Årsmøder

 • Konferencer

 • Messer

 • Byrådsmøder

 • Produktlanceringer

En verden af muligheder med livestreaming

Livestreaming åbner op for en lang række muligheder, der ofte ikke kan lade sig gøre til fysiske arrangementer. Ofte er det også en billigere, mere effektiv og miljørigtig løsning.

 • Mulighed for at samle de dygtigste inden for ethvert felt
 • Hurtige quizzer, afstemninger, film, videoer osv.
 • Ubegrænset antal sæder
 • Live-on-tape, for det sikre resultat
 • Eventet kan genbruges igen og igen i andre sammenhænge

Vi hjælper hele vejen

Teknisk tryghed fra start

Hvis der er noget, der kan ødelægge en livestreaming, er det når teknikken driller. På ingen tid vælter det ind med kommentarer fra deltagerne, mens du i fuld panik prøver at finde ud af, hvad der er sket.

Med os som samarbejdspartner på din livestreaming, behøves du kun at fokusere på dine deltagere og dit indhold – alt teknisk står vi for.

Projektledelse og studieopsætning

For at skabe en engagerende og flot livestreaming, står vores projektledere, med reference til en kontaktperson hos jer, for planlægning og at binde alle tråde korrekt sammen.

Vi rådgiver omkring studieopsætningen og tilpasser, så din virksomhed bliver afsender af en veltilrettelagt, flot og professionel livestreaming. Vi kan lave studieopsætning hos jer eller stille et af vores egne studier til rådighed. 

Dine valg, vores rådgivning og ekspertise

Med udgangspunkt i den indledende dialog og dine tanker omkring arrangementet rådgiver vi til den bedste online oplevelse for dig dine oplægsholdere og dit publikum.

Vi kan streame til alle platforme, og der er fordele og begrænsninger ved dem alle. Vi kan rådgive dig til det rigtige valg.

Eksempler på forskellige typer af livestreaming

En livestreaming kan udføres med et enkelt kamera, og helt op til et TV-setup med professionel moderator, flere scener og mange kameraer. Det kan også udføres som en kombi mellem online deltagelse og fysisk tilstedeværelse.

Klassisk livestreaming

Klassisk livestreaming involverer normalt at streame begivenheder, hvor deltagerne kun deltager online, hvilket betyder, at der ikke er nogen fysiske tilskuere til stede på selve begivenheden. Oplægsholdere, præsentationsværter og eventuelle moderatorer kan være fysisk tilstede i et studie med flere kameraer, og indholdet præsenteres og deles gennem en online platform – ud til deltagerne. Det tekniske setup gør det muligt at lave forskellige interaktioner med det online publikum, få eksterne oplægsholdere ind via et videokald og meget andet. 

Hybrid livestreaming

Hybrid livestreaming kombinerer det bedste fra to verdener ved at forene den fysiske og digitale oplevelse. Ved at holde en hybrid livestreaming begivenhed åbner du dørene for en bredere deltagelse, hvor både tilstedeværelsen af et livepublikum og en virtuel seerskare er mulig.

Med et hybrid event kan du skabe en unik atmosfære, hvor du kombinerer interaktionen og energien fra et fysisk arrangement med den globale rækkevidde og tilgængelighed fra en digital platform. Vi stiller studier op og afvikler hele produktionen på din lokation. En standard livestreamingopstilling indeholder 2-3 kameraer, lys til forholdene, microports og afviklingsudstyr, men vi streamer også i større skala. Vores eneste krav er en hurtig internetforbindelse på lokationen.

Det er muligt at have fysisk publikum på, som kan stille spørgsmål til talerne, ligesom de online deltagere også kan stille spørgsmål både via en chat, men også via kald ind. Vi tilbyder at give sparring ift. udviklingen af både indhold og format så det passer til dine ønsker og din målgruppe.

WECADEMYLive

WECADEMY stræber efter at sikre, at dine online arrangementer bliver en god oplevelse for deltagerne. Derfor tilbyder vi at skræddersy en livestreamingside til dine online arrangementer. Disse sider samler alle relevante oplysninger om din virksomhed, programmet, guidelines og streamingplayeren på ét sted.

Vores mål er at gøre det enkelt og overskueligt for deltagerne ved at centralisere al informationen. Samtidig tager vi os af alle tekniske, så du kan fokusere på dit indhold.

I stedet for at sende livestreamingen på Vimeo, Zoom eller Teams, gør vi det muligt for deltagerne at befinde sig inde på en hjemmeside hvor virksomheder, organisationer med videre, kan få deres visuelle udtryk til at være en del af livestreaming, webinar eller lignende. Besøg WECADEMYLive her!

Livestreaminger

Er der fysiske deltagere til dit arrangement?

Følg med på vores sociale medier:

Kontakt

kontakt@wecademy.dk

+45 71 99 70 79

Torvet 1, 2. sal, 5500 Middelfart

Smedeland, 2600 Glostrup

Landsdækkende service

Vilkår og betingelser