Vi skaber en streaming og oplevelse, der er værd at deltage i

 

Skal din livestreaming være den, som deltagerne vælger frem for andre?

Vi mener at geografi ikke skal spille en rolle, hverken for dig eller dine deltagere. Vi har både livestreaming studie i Middelfart, men kommer også gerne ud på din lokation og stiller op og filmer fra dine rammer af.

Uanset størrelsen af din livestreaming, kan Wecademy hjælpe

Livestreaming – den simple og fleksible løsning

Livestreaming Online

Vi kan livestreame dit arrangement via kameraet i din, og oplægsholderes computere, ud til alle dem I ønsker. På den led kan alle være på, hvorfra i landet – eller verdenen – de ønsker. Så længe du og oplægsholderne har internet kan vi streame dit arrangement.

Vi hjælper med tilrettelæggelsen, vi har mødeplatformen og yder teknisk support til både jer og deltagerne.

Det er nemt, bekvemt og selvfølgelig til en lavere pris, da vi ikke skal bruge ressourcer på teknisk udstyr, mandskab og lokation.

Livestreaming – Wecademys studie eller hos dig

live streaming

Har du brug for god billedkvalitet, hvor du og dine oplægsholdere ikke selv skal forholde sig til teknikken, kan du benytte dig af vores professionelle livestreaming studie setup – som selvfølgelig filmes i HD og HDR-kvalitet, så billedkvaliteten er god.

Med denne løsning kan vi enten stille et studie op på din lokation, eller du kan komme i vores professionelle studie og afholde dit online arrangement herfra. Vi står for alt teknikken!

Livestreaming via kameraer – det store studie set up

Livestreaming

Skal du afholde et stort arrangement hvor det er vigtigt, at alt fungerer optimalt, skal du vælge denne løsning.

Vi laver en professionel studieopsætning med kameraer, lys, monitorer (så du og andre i studiet kan følge med i hvad der bliver sendt live), fotografer, lydmand og producer osv. Typisk vil det foregå på din lokation eller på et hotel, men vi kan være lige dér hvor du ønsker det og giver mening for dit arrangement.

Med denne pakke overlader du al teknik til os, som sørger for at du får et professionelt, flot og velafviklet arrangement, hvor der er taget højde for alle aspekter – både i forhold til teknikken, men også i forhold til hvordan dine deltagere får den bedste oplevelse.

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Landsdækende service

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Støtter