Livestreaming af dit online arrangement

Webinarer – konferencer – kurser – borgermøder – generalforsamlinger og meget, meget mere. Vi hjælper dig med din livestreaming til at nå ud til dine deltagere på den mest effektive måde, uanset hvor i verden de er.

 

Uanset størrelsen af dit online arrangement, kan Wecademy hjælpe

Wecademy kan livestreame i mange størrelsesordner. Hvad end det er internt i virksomheden eller eksternt ud til hele landet – eller verdenen. Det er formålet med dit arrangement, der afgør om vi skal streame STORT, i bedre billedkvalitet, simpelt-og-fleksibelt eller et sted midt i mellem.

Vi har erfaringen og rådgiver, tilrettelægger og afvikler din næste livestreaming så det passer til lige netop dit arrangement og dine deltagere.

Groft sagt deler vi vores arrangementer op i 3 kasser. Men alt kan kombineres og justeres, så tag endelig kontakt så vi kan give dig et specifikt tilbud.

Livestreaming via computer – den simple og flexible løsning.

Livestreaming Online

Vi kan livestreame dit arrangement via kameraet i din, og oplægsholderes computere, ud til alle dem I ønsker. På den led kan alle være på, hvorfra i landet – eller verdenen – de ønsker. Så længe du og oplægsholderne har internet kan vi streame dit arrangement.

Vi hjælper med tilrettelæggelsen, vi har mødeplatformen og yder teknisk support til både jer og deltagerne.

Det er nemt, bekvemt og selvfølgelig til en lavere pris, da vi ikke skal bruge ressourcer på teknisk udstyr, mandskab og lokation.

Livestreaming via mobiltelefon – bedre billedkvalitet.

Wecademy

Har du brug for lidt bedre billedkvalitet, hvor du og dine oplægsholdere ikke selv skal forholde sig til teknikken, kan vi sætte et mindre studie op og filme via mobiltelefoner – som selvfølgelig filmes i HD og HDR-kvalitet, så billedkvaliteten er god.

Med denne løsning kan vi enten stille et studie op på din lokation, eller du kan komme i vores studie og afholde dit online arrangement herfra.

Livestreaming via kameraer – det store studie set up

Livestreaming Naturstyrelsen

Skal du afholde et stort arrangement hvor det er vigtigt, at alt fungerer optimalt, skal du vælge denne løsning.

Vi laver en professionel studieopsætning med kameraer, lys, monitorer (så du og andre i studiet kan følge med i hvad der bliver sendt live), fotografer, lydmand og producer osv. Typisk vil det foregå på din lokation eller på et hotel, men vi kan være lige dér hvor du ønsker det og giver mening for dit arrangement.

Med denne pakke overlader du al teknik til os, som sørger for at du får et professionelt, flot og velafviklet arrangement, hvor der er taget højde for alle aspekter – både i forhold til teknikken, men også i forhold til hvordan dine deltagere får den bedste oplevelse.

Kontakt WECADEMY

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev