ca

Indsigt med Udsigt

Wecademy har base i Middelfart, og vi er rigtig glade for den her skønne by. Derfor laver vi en podcast med Middelfarts ildsjæle og mest kendte personligheder.

Indsigt med Udsigt er Middelfarts podcast. Lyt til den her! Vi er næsten lige så glade for dén, som vi er for vores lokalsamfund.

Hør vores podcast

Indsigt med udsigt

Indsigt med Udsigt fokuserer på lokale profiler fra Middelfart, og deres personlige og professionelle rejser!

Wecademy inviterer gæster ind, som enten bor i Middelfart eller har haft en tilknytning til byen på et tidspunkt i deres liv, og giver indsigt i deres personlige historie, karriere og hvordan de har formået at gøre en forskel, både i og uden for Middelfart.

Vores vært

Vores egen vært, Sia, sætter sig for at give perspektiver, der hjælper jer med at forstå, hvad der driver de lokale profiler til at skabe positive og givende forandringer i deres nærområde, samt hvordan Middelfart har påvirket deres liv og karriere.

sia

Ekstern vært

Vi har vores faste vært, Sia hos Wecademy.  Din virksomhed kan benytte Sia som ekstern vært.  Ved at benytte en ekstern vært, vil værten komme til at sætte sig i lytterenes sted, som den eksterne objektive part, der vil lære mere om virksomheden.

podcast produktion

Du kan lytte til Indsigt med Udsigt på alle de populære podcast apps.

Klik på knappen og lær mere om podcast, og hvad vi kan tilbyde jer

Vil du have fortalt din historie?

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: