Webinarer for sundhedssektoren

Vi kan imødekomme behovet for faglig opdatering og vidensdeling for sygeplejersker, læger, jordemødre, patienter m.fl.

Forside > Ydelser > Webinarer for sundhedssektoren

Webinar

Webinarer til sygeplejersker, læger, apotekere og patienter.

Webinarer imødekommer et trængt sundhedsvæsen, der har behov for dygtige fagpersoner i alle dele af landet. Formatet egner sig til travle sygeplejersker, læger, apotekspesonale eller til patienter, som ønsker et fagligt løft med mulighed for fleksibilitet.

Det betyder at, I kan undervise på samme høje niveau som altid

Vi har nemlig mange års erfaring i at tilrettelægge undervisning, som er på niveau med den traditionelle fremmødeundervisning, hvor der skabes rum for online interaktion og -samarbejde med underviser såvel som andre kursister.

Alle kan tage kurser eller uddannelse på et webinar

For at tage kurser på webinarer kræves der et minimum af computerudstyr, såsom  headset, men derudover forventes det ikke, at du er en haj til computere. Som kursist får du ved studiestart et e-læringskursus, så du føler dig bedst muligt rustet til at studere online.

I samarbejde med jeres dygtige fagpersoner udvikler vi i overensstemmelse med jeres behov og ønsker det webinar, I efterspørger. Er jeres fagperson ikke vant til at undervise online, så uddanner vi dem, så de kan undervise webinarer!

Vi har erfaring i at udvikle digitale sundhedstilbud i emner som rygestop, undgå faldulykker, psykiske problemer efter sygdom, antibiotika, diabetes, etc.

Wecademy har igennem de sidste par år, samarbejdet med Apotekere i Danmark. Du kan læse en artikel og se hvordan deltagerne oplever at blive undervist på webinarer:

Læs om deltagerenes oplevelse

Kontakt os allerede i dag på tlf. 71 99 70 79.

Hold medarbejderne opdateret

Fleksible kurser

Viden skaber værdi og tilfredse medarbejdere

Vi kan uddanne jeres fagpersoner, så de kan undervise på webinarer

Nå ud med nye forskningsresultater smart og effektivt

Processen

Før, under og efter

Det er vigtigt at der er taget højde for hele processen. Formål, indhold, udbytte, digital opbygning samt gennemførelse. Både for deltagerne, såvel som for den der præsenterer. Alt det sikrer Wecademy hele vejen igennem kvag vores mange års erfaring.

Fakta

Professionelle webinarer

%

Ønsker at deltage på flere webinarer

%

Af vores deltagere er meget tilfredse

Kontakt os

Kontor

Vesterballevej 5
7000 Fredericia

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os