Vi gør dig til en professionel webinar og online oplægsholder

Det er vores mangeårige erfaring med og indsigt i håndværket, der gør, at du med fordel kan bruge os, når din organisation skal i gang med at lave webinarer. Vi kan lære dig alt om webinarer, ligefra hvordan du opbygger dit indhold – til hvordan du afholder webinaret.

Kursus

Webinar og online oplægsholder

Jeg er ofte blevet spurgt om jeg vil afholde kurser i HVORDAN man afholder professionelle webinarer. Og jeg har masser af tips og guldkorn, som du kan få glæde af. Jeg ved det jeg gør virker – og jeg kan hjælpe rigtig mange mennesker med det jeg kan.

Du overvejer at afholde webinarer eller bliver klappet på skulderen af en, der siger “Vi skal i gang med at afholde webinarer, og eftersom du er den der har mest teknisk flair, bedre end nogen anden, har vi besluttet, at det er dig, der skal stå foran kameraet.”

Måske er denne frygt for at blive til grin grunden til, at mange er nervøse for at afholde webinarer.

“Webinar og online oplægsholder” er et eksklusivt forløb som gør dig i stand til selv at planlægge og afholde webinarer, når du skal være oplægsholder.

Forløbet er eksklusivt og derfor åbnes der NU op for 10 pladser!

Vi viser dig, hvordan du kan brage igennem web-lydmuren og hvilke elementer du skal have på plads. Og i hvilke rækkefølge. Også hvis du endnu ikke har valgt en webinarplatform.

 

Dit udbytte:

Inspiration til hvorfor webinarer og online undervisning er så genialt

Du får viden om hvordan du designer et godt indhold, med fokus på deltagerne

Skab interaktion og nærhed på distancen

Lær hvordan du i design af dit webinar kan skabe forudsætning for, at indholdet bruges

Kom ud over skærmkanten og få viden om hvordan du indretter dit læringsrum, brænder igennem skærmen og indfanger dit publikum

Hør hvordan dit mindset kan påvirke din fremtoning og lær om taletempo

Indblik i hvordan du skaber inspirerende webinarer og online læringsforløb

Sparring omkring valg af platform

Indsigt i planlægning – før, under og efter

Feedback på dit første webinar

Book et forløb

Forløbet er sammensat af 4 online 1:1 sessioner

Online session 1: “Intro til webinarer og online læring.”
 1 times varighed

Inden første session får du adgang til et af vores optagede webinarer. På den måde oplever du selv, hvad forskellen er på underviser og facilitator rollen. Efterfølgende mødes du med en af vores webinareksperter i vores digitale læringsrum. Her får du  viden om, hvad forskellen er på webinarer, e-læring og blended learning. På første modul medbringer du et oplæg til dit første webinar.

Online session 2: “Design dit webinar”
 1 times varighed

På anden session får du adgang til vores online kursus “Design dit webinar”.  Når vi mødes i vores digitale læringsrum har du allerede fået endnu mere viden og inspiration til at udvikle dit eget materiale. På anden session medbringer du dit materiale og vi giver dig feedback og sparring samt inspiration til din webinarbeskrivelse. Vi fokuserer naturligvis på dit webinar, men drøfter desuden forskellen på forskellige typer af webinarer, således du får en indblik i, hvad du bør være opmærksom på, afhængigt af emne og målgruppe.

Online session 3: “Opbygning af læringsrum og interaktion med publikum”
 1 times varighed

På den tredje session arbejder vi med opbygning af læringsrummet, interaktion mellem dig og dit publikum.  Vi arbejder fortrinsvis med din præsentation, men giver dig også inspiration til, hvordan du kan opbygge et godt flow på dit webinarer, herunder øvelser og quizzer. Du får desuden inspiration til  platforme, hvor du kan finde  flotte gratis billeder.

Online session 4: “Skærmtræning og gennemførelse af dit første webinar”
1 times varighed

Inden den afsluttende session får du adgang til vores online kursus “Skærmtræning”. Et kursus som vi har udviklet i samarbejde med den professionelle skuespiller, Ann Hjort. Her får du gode råd og tips til taletempo, pauser, dit mindset, webkamera m.m.

På fjerde session træner vi din personlige performance og du gennemfører dit første webinar over for vores webinarspecialist, hvor du modtager personlig feedback.

Om forløbet

Forløbet er 100% online og alt foregår på vores læringsplatform. Det eneste det kræver er en stabil netforbindelse, et headset med microfon samt et webkamera. På forløbet sætter vi udelukkende fokus på dit eget webinar, hvilket betyder at du kan omsætte alt hvad vi arbejder med til pratisk anvendelse.

Efter 4 online sessioner udsteder vi et kursusbevis.

Hvis det passer dig bedre at tage kurset som 2 gange 2 sessioner vil det være muligt.

Kurset kan også designes som et virksomhedstilpasset forløb, hvor I er flere deltagere sammen.

Pris:

Normalpris Kr. 12.995,- excl. moms pr. deltager.

Intropris Kr. 11.195,-excl. moms pr. deltager.

SPAR Kr. 1.800,- excl. moms pr. deltager

N.B.: Kurset er ikke et teknik kursus. 

Træningen indeholder:

Webinarplatform

Vi anvender vores  webinar platform og har den klar til brug.

Skærmtræning

Vi gennemfører træning af professionelle skuespiller Ann Hjort. Her lærer du at stå trygt foran skærmen og brænde igennem til modtagerne.

4 online sessioner

Vi gennemfører fire 1:1 online sessioner sammen på vores platform.

Sådan opbygger du et webinar

Vi træner også hvordan man opbygger et webinar professionelt, så det skaber værdi hele vejen igennem webinaret og virker hos modtagerne.

Teknisk back-up

Vi har styr på teknikken, hvis den sætter ud og har backup løsninger klar.

Feedback og sparring på dit materiale

Vi designer materialet sammen og spare omkring hvad er effektivt og værdifuldt til et webinar at bruge af materialet i/du har.

Træningen indeholder:

Webinarplatform

Vi anvender vores webinar platform og har den klar til brug.

Skærmtræning

Vi gennemfører træning af professionelle skuespiller Ann Hjort. Her lærer du at stå trygt foran skærmen og brænde igennem til modtagerne.

4 online sessioner

Sammen med vores webinarspecialist gennemfører du fire 1:1 online sessioner på vores platform.

Sådan opbygger du et webinar

Vi træner dig i, hvordan man opbygger et webinar professionelt, så det skaber værdi hele vejen igennem webinaret og virker hos modtagerne.

Skab nærhed på distancen

Vi lærer dig at skabe inspirerende indhold på dine webinarer og online læringsforløb.

Feedback og sparring på dit materiale

Vi giver dig feedback og sparring på dit materiale. Vi ved hvad  hvad der er effektivt og værdifuldt til et webinar der holder dine deltagere klistret til skærmen.

 

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 1. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os