Vi gør dig til en professionel webinar og online facilitator

Det er vores mangeårige erfaring med og indsigt i håndværket, der gør, at du med fordel kan bruge os, når din organisation skal i gang med at lave webinarer. Vi kan lære dig alt om webinarer, ligefra hvordan du opbygger dit indhold – til hvordan du afholder webinaret.

Kursus

Webinar og online facilitator

Jeg er ofte blevet spurgt om jeg vil afholde kurser i HVORDAN man afholder professionelle webinarer. Og jeg har masser af tips og guldkorn, som du kan få glæde af. Jeg ved det jeg gør virker – og jeg kan hjælpe rigtig mange mennesker med det jeg kan’.

Du overvejer at afholde webinarer eller bliver klappet på skulderen af en, der siger “Vi skal i gang med at afholde webinarer, og eftersom du er den der har mest teknisk flair, bedre end nogen anden, har vi besluttet, at det er dig, der skal stå foran kameraet.”

Måske er denne frygt for at blive til grin grunden til, at mange er nervøse for at afholde webinarer.

“Webinar og online oplægsholder” er et eksklusivt forløb som gør dig i stand til selv at planlægge og afholde webinarer, når du skal være oplægsholder.

Forløbet er eksklusivt og derfor åbnes der NU op for 10 pladser!

Vi viser dig, hvordan du kan brage igennem web-lydmuren og hvilke elementer du skal have på plads. Og i hvilke rækkefølge. Også hvis du endnu ikke har valgt en webinarplatform.

 

Dit udbytte:

Inspiration til hvorfor webinarer og online undervisning er så genialt

Indsigt i planlægning – før, under og efter

Du får viden om, hvordan du sammen med oplægsholderen designer et godt indhold, med fokus på deltagerne

Skab interaktion og nærhed, på distancen

Du lærer hvordan du i din sparring med oplægsholderen, kan designe webinarer der kan skabe forudsætning for, at indholdet bruges

Du kommer ud over skærmkanten, og få viden om hvordan du indretter dit læringsrum, brænder igennem skærmen og indfanger dit publikum

Du får gode råd af vores skuespiller om pausers betydning, samt taletempo

Du får indblik i hvordan du skaber inspirerende webinarer og online læringsforløb

Vi giver dig sparring omkring valg af platform

Indblik i hvordan du skaber webinarer, hvor deltagerne ønsker endnu flere webinarer

Feedback på din første facilitering

Book et forløb

Forløbet er sammensat af 4 online sessioner.

Online session 1: “Intro til webinarer og online læring.”
 1 times varighed

Inden først session får du adgang til et af vores optagede webinarer. På den måde oplever du selv, hvad forskellen er på underviser og facilitator rollen. Efterfølgende mødes du med en af vores webinareksperter i vores digitale læringsrum. Her får du  viden om, hvad forskellen er på webinarer, e-læring og blended learning. På første modul medbringer du evt. et oplæg til det første webinar, hvor du skal give sparring til oplægsholderen og være facilitator.

Online session 2: “Sådan giver du sparring til oplægsholdere samt udarbejdelse af webinarbeskrivelser”
 1 times varighed

På anden session får du adgang til vores online kursus “Design dit webinar”.  Når vi mødes i vores digitale læringsrum har du allerede fået endnu mere viden og inspiration til, hvordan et professionelt webinar skal udvikles. Det gør dig i stand til at give god feedback og sparring til oplægsholderen.  På anden session medbringer du det materiale der skal digitaliseres og afholdes som et webinar. Sammen digitalisere vi materialet og efterfølgende giver vi dig indblik i hvordan man udarbejder en  webinarbeskrivelse. Vi fokuserer naturligvis på dit webinar, men drøfter desuden forskellen på forskellige typer af webinarer, således du får en indblik i, hvad du bør være opmærksom på i din sparring og rådgivning, afhængigt af oplægsholderens emne og målgruppe.

Online session 3: “Opbygning af læringsrum og interaktion med oplægsholder og publikum”
 1 times varighed

På den tredje session arbejder vi med opbygning af læringsrummet, interaktion mellem dig, oplægsholderen og dit publikum.  Vi arbejder fortrinsvis med din rolle som facilitataor, men giver dig også inspiration til, hvordan du kan opbygge et godt flow, men også blive i stand til at improvisere på dine webinarer.

Online session 4: “Skærmtræning og gennemførelse af din første facilitering”
1 times varighed

Inden den afsluttende session får du adgang til vores online kursus “Skærmtræning”. Et kursus som vi har udviklet i samarbejde med den professionelle skuespiller, Ann Hjort. Her får du gode råd og tips til taletempo, pauser, mindset, webkamera m.m.

På fjerde session træner vi din personlige performance som facilitator og sammen simulerer vi dit første webinar, hvor du modtager personlig feedback af vores webinarspecialist.

Om forløbet

Forløbet er 100% online og alt foregår på vores læringsplatform. Det eneste det kræver er en stabil netforbindelse, et headset med microfon samt et webkamera. På forløbet sætter vi udelukkende fokus på din rolle som facilitator, hvilket betyder at du kan omsætte alt hvad vi arbejder med til pratisk anvendelse.

Efter 4 online sessioner udsteder vi et kursusbevis.

Hvis det passer dig bedre at tage kurset som 2 gange 2 sessioner vil det være muligt.

Kurset kan også designes som et virksomhedstilpasset forløb, hvor I er flere deltagere sammen.

Pris:

Normalpris Kr. 12.995,- excl. moms pr. deltager.

Intropris Kr. 11.195,-excl. moms pr. deltager.

SPAR Kr. 1.800,- excl. moms pr. deltager

N.B.: Kurset er ikke et teknisk kursus. 

Træningen indeholder:

Webinarplatform

Vi anvender vores  webinar platform og har den klar til brug.

Skærmtræning

Vi gennemfører træning af professionelle skuespiller Ann Hjort. Her lærer du at stå trygt foran skærmen og brænde igennem til modtagerne.

4 online sessioner

Vi gennemfører fire 1:1 online sessioner sammen på vores platform.

Sådan opbygger du et webinar

Vi træner også hvordan man opbygger et webinar professionelt, så det skaber værdi hele vejen igennem webinaret og virker hos modtagerne.

Teknisk back-up

Vi har styr på teknikken, hvis den sætter ud og har backup løsninger klar.

Feedback og sparring på dit materiale

Vi designer materialet sammen og spare omkring hvad er effektivt og værdifuldt til et webinar at bruge af materialet i/du har.

Træningen indeholder:

Webinarplatform

Vi anvender vores webinar platform og har den klar til brug.

Skærmtræning

Du får adgang til vores skærmtræningskursus som vi har udviklet sammen med professionelle skuespiller Ann Hjort. Her lærer du at stå trygt foran skærmen og brænde igennem til dine modtagere. Kurset er et online kursus, som du kan se når det passer dig. Du har adgang til kurset under hele forløbet.

4 online sessioner

Sammen med vores webinarspecialist gennemfører du fire 1:1 online sessioner på vores platform.

Sådan opbygger du et webinar

Vi træner dig i, hvordan man opbygger et webinar professionelt, så det skaber værdi hele vejen igennem webinaret og virker hos modtagerne.

Skab nærhed på distancen

Vi lærer dig at give feedback og sparring til oplægsholder, så I sammen skaber inspirerende indhold, der fastholder jeres deltagere.

Feedback og sparring på dit materiale

Vi giver dig viden om hvordan oplægsholderen kan skabe et spændende  materiale og indhold. Vi ved hvad der er effektivt og værdifuldt, og hvad der holder dine webinardeltagere klistret til skærmen.

 

Kursus

Skærmtræning

Vi har fornøjelsen af at samarbejde med Ann Hjort og tilbyder at afholde webinarer, hvor du bliver undervist af en professionel skuespiller – en, der er vant til at stå foran et publikum.

Fakta

Professionelle webinarer

%

Ønsker at deltage på flere webinarer

%

Af vores deltagere er meget tilfredse

Kontakt os

Kontor

Vesterballevej 5
7000 Fredericia

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os