Har du overvejet en kursusdesigner?

Lad Wecademy tilrettelægge dit kursusforløb, så du opnår den bedste effekt og det bedste resultat.

Et godt kursusdesign kan spare tid og penge og samtidig styrke udbyttet.

Design

Vores mål er den højeste kvalitet

Hos Wecademy hjælper vi årligt virksomheder og medarbejdere med at spare både tid og penge på uddannelse/kurser online, fysisk eller som blended learningforløb.

Her taler vi ikke blot om online undervisning til virksomheder, der foregår på virksomheden, men også nem online undervisning af medarbejdere, der lige så vel kan foregå hjemme fra medarbejderens sofa.

Online uddannelse for medarbejdere

Måske er der en eller flere medarbejdere, der har behov for efteruddannelse eller anden uddannelse, der er nødvendig i forhold til den daglige arbejdsgang. Med f.eks. online kurser, så kan såvel medarbejder som virksomhed på ingen tid komme i mål med denne vidensdeling.

Et samarbejde med Wecademy er ikke alene en hurtig og effektiv måde at opgradere en medarbejder eller virksomhed på – det er også en tryg og overskuelig måde, hvorpå alle oplever en win-win før, under og efter kurset.

Så smart er smartlearning online

Hjemmeundervisning er en smart og effektiv måde at tilegne sig viden. Her er du ikke begrænset af tid og sted, men kan tilegne dig viden, når det passer dig.

Med live online kurser kan Wecademy eksempel hjælpe en medarbejder undervejs, hvis der er problemer med at logge ind, stille spørgsmål til underviseren eller på anden måde behov for tekniske eller praktiske informationer omkring det pågældende kursus.

Ønsker du som virksomhed at afholde et webinar, så tilbyder vi også tilrettelæggelse, underviser og facilitering af store dele af processen, således, at personen, der afholder webinaret, udelukkende kan koncentere sig om at være “live”. Vi gør den online verden tryg og let tilgængelig.

Kursusdesigner

Anne-Mette har siden 2008 tilrettelagt kurser og uddannelser for mange danske virksomheder. Derfor har hun et indgående kendskab til det danske uddannelsessystem, samt et stort kendskab og netværk til forskellige dygtige kompetencepersoner.

Wecademy samarbejder med universiteter og erhversakademier og har derfor mulighed for, at udvikle uddannelser, hvor der eksamineres og udstedes eksamensbeviser.

Anne-Mette kender til de mange tilskudsmuligheder, herunder VEU, SVU og omstillingsfonden.

Hvis jeres virksomhed er i tvivl om hvilket kursus eller uddannelsesforløb der er brug for, så ring til Wecademy og få gode råd og sparring og lad os hjælpe jer med at udvikle kompetenceudviklingsforløb der kan omsættes til praksis. 

Ring allerede i dag på: 7199 7079

 

Få skabt et forløb ud af jeres eksisterende viden i organisationen

Vi skaber nærhed på distancen med alle deltagere

Vi designer med mange års erfaring og salg af kurser

Blended learning kan designes i et forløb

Online uddannelse for medarbejdere

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os