Konsulent ydelser

Indhold, opbygning eller selve afholdelsen af webinaret.

Det er vores mangeårige erfaring med og indsigt i håndværket, der gør, at du med fordel kan bruge os, når din organisation skal i gang med at lave webinarer.

Forside > Ydelser > Konsulentydelser

Kursus

Webinarer bliver mere og mere udbredt

Danmarks udgangspunkt for at udnytte fremtidens teknologiske muligheder går stærkt. Vores samfund bliver mere og mere digitalt end de fleste, arbejdsstyrken er veluddannet, og befolkningen er positiv indstillet over for ny teknologi.

Vi skal være parate til store ændringer på arbejdsmarkedet og i uddannelsessystemet.

Historisk set har kompetencer og færdigheder holdt i cirka 25 år, før man behøvede at forny dem. Sådan bliver det ikke i fremtiden.

Som en af landets pionerer på området, har jeg efterhånden designet og faciliteret hundredvis af webinarer. Både for medlemsorganisationer, virksomheder og kommuner. Enten i et samarbejde med interne vidensmedarbejdere, marketingchefer, undervisere, jurister, psykologer, foredragsholdere, læringskonsulenter, eksterne konsulenter, m.fl.

Og det er lige meget om emnet er mælkesyre-bakterier, hudpleje, diabetes, børn og hoste, juridiske emner, ledelse, den vanskelige samtale eller et nyt IT-system.

Praktisk info

Mit honorar for strategisk sparring og rådgivning er kr. 2.200 kroner ex moms i timen. Hvis du ønsker en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt mig på mobil 2088 6767.

 

Book et konsulent møde

Strategisk sparring og rådgivning

Jeg har givet strategisk sparring og rådgivning omkring webinarer, kurser og uddannelsesforløb til flere hundrede virksomheder.

  • Planlægning, udvikling, afholdelse af webinarer, som eksploderer i alle brancher i disse år
  • Forretningsudvikling i retning af at se muligheder, skabe disruption og markant øge forretningens størrelse og indtjening
  • Værdiskabelse

Det jeg kan bidrage med, er:

  • At stille de rigtige forretningskritiske spørgsmål, der hjælper dig/jer til at blive knivskarp på forretningen
  • Fortælle hvad jeg set udefra tænker om forretningen, og hvad der skal ændres for at øge sandsynligheden for succés
  • Hjælpe dig/jer til at få mål og strategi gjort klart, få struktur og overblik over forretningen og fokusere på de rigtige ting
  • Komme med klare og eksekverbare inputs til, hvad jeg mener der skal til for at udvikle forretningen og/eller øge indtjeningen

Jeg bliver bedt om hjælpe til at udvikle, implementere og optimere forretningsbenet “webinarer”. Jeg synes det er super spændende at udvikle medlems/fordels/abonnements-koncepter, og opnå en loyalitet og indtjening som almindelige forretningsmodeller sjældent kan matche.

Fakta

Professionelle webinarer

%

Ønsker at deltage på flere webinarer

%

Af vores deltagere er meget tilfredse

Kontakt os

Kontor

Vesterballevej 5
7000 Fredericia

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os