Få rådgivning om Webinar

Wecademy tilbyder forskellige konsulentydelser og sparring, til jer, der vil i gang med webinarer. 

Få værdifuld rådgivning og gør brug af vores erfaring, inden I går i gang.

Kursus

Webinarer bliver mere og mere udbredt

Danmarks udgangspunkt for at udnytte fremtidens teknologiske muligheder går stærkt. Vores samfund bliver mere og mere digitalt end de fleste, arbejdsstyrken er veluddannet, og befolkningen er positiv indstillet over for ny teknologi.

Vi skal være parate til store ændringer på arbejdsmarkedet og i uddannelsessystemet.

Udvikling kræver viden

Jo hurtigere udviklingen går, jo hurtigere skal vi tilegne os ny viden, og jo mere skal vi fokusere på hele tiden at være opdateret.

Historisk set har kompetencer og færdigheder holdt i cirka 25 år, før man behøvede at forny dem. Sådan bliver det ikke i fremtiden.

Som en af landets pionerer på området, har jeg efterhånden designet og faciliteret hundredvis af webinarer. Både for medlemsorganisationer, virksomheder og kommuner. Enten i et samarbejde med interne vidensmedarbejdere, marketingchefer, undervisere, jurister, psykologer, foredragsholdere, læringskonsulenter, eksterne konsulenter, m.fl.

Og det er lige meget om emnet er mælkesyre-bakterier, hudpleje, diabetes, børn og hoste, juridiske emner, ledelse, den vanskelige samtale eller et nyt IT-system.

Praktisk info

Mit honorar for strategisk sparring og rådgivning er kr. 2.200 kroner ex moms i timen. Hvis du ønsker en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt mig på mobil 2088 6767.

 

Book et konsulent møde

Strategisk sparring og rådgivning

Jeg har givet strategisk sparring og rådgivning omkring webinarer, kurser og uddannelsesforløb til flere hundrede virksomheder.

  • Planlægning, udvikling, afholdelse af webinarer, som eksploderer i alle brancher i disse år
  • Forretningsudvikling i retning af at se muligheder, skabe disruption og markant øge forretningens størrelse og indtjening
  • Værdiskabelse

Det jeg kan bidrage med, er:

  • At stille de rigtige forretningskritiske spørgsmål, der hjælper dig/jer til at blive knivskarp på forretningen
  • Fortælle hvad jeg set udefra tænker om forretningen, og hvad der skal ændres for at øge sandsynligheden for succés
  • Hjælpe dig/jer til at få mål og strategi gjort klart, få struktur og overblik over forretningen og fokusere på de rigtige ting
  • Komme med klare og eksekverbare inputs til, hvad jeg mener der skal til for at udvikle forretningen og/eller øge indtjeningen

Jeg bliver bedt om hjælpe til at udvikle, implementere og optimere forretningsbenet “webinarer”. Jeg synes det er super spændende at udvikle medlems/fordels/abonnements-koncepter, og opnå en loyalitet og indtjening som almindelige forretningsmodeller sjældent kan matche.

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 1. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os