Webinarer om skriftlig kommunikation

Hvordan kan være så svært at skrive og hvordan kan man overvinde sine skriveblokering? På vores webinarer, får du enkle teknikker til at blive målrettet på det du skal skrive.

Forside > Ydelser > Komplette webinarer > Skriftlig kommunikation

Skriftligt

Føl dig stærk og fri og få dine budskaber tydeligt frem, ved hjælp af spændende, levende og inddragende formidling.

På vores webinarer vil du få viden om opbygning af tekster og få indblik i forskellige genre og bruge konkrete stilistiske virkemidler. Alt sammen lige til at anvende i dit daglige arbejde.

Vi kan også afholde et webinar, hvor du får viden om, hvordan du laver en køreplan for, hvordan du kan arbejde med at opbygge en god præsentation – lige fra historiefortælling til konkrete virkemidler.
Samtidig også fra interaktion til smukke power-points, så du bliver bedre til at strukturere dine budskaber og sætte dem sammen på en måde, der fanger din tilhører.

Vi arbejder seriøst og kreativt med skriftlige kommunikation og viser dig, hvordan du kan lære at skrive tekster, der giver modtageren lyst til at læse videre.

Du får viden om, hvordan man kan formidle informationer klart og tydeligt – og i den rigtige rækkefølge, og du lærer, hvordan du inddrager bl.a. narrative teknikker og stilistiske virkemidler, så din tekst bliver endnu mere fængende. Vores udgangspunkt er de teksttyper og genrer, der bruges i dagligdagen.

Blogging - lær hvordan

Skriveværksted – bliv bedre til at skrive klare og fængende tekster

Præsentationer

Skriveprocessen og skriveplanlægning

Retoriske virkemidler og fortælleformer

Møde?

Book et mødelokale

Der er meget i transport at spare, når man holder sit møde online. Samtidig kan store møder også afholdes online og skabe masser af værdi og fællesskab samtidig.

Fakta

Professionelle webinarer

%

Ønsker at deltage på flere webinarer

%

Af vores deltagere er meget tilfredse

Kontakt os

Kontor

Vesterballevej 5
7000 Fredericia

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os