LinkedIn webinarer

Såvel private som virksomheder øjner i dag den store og næsten uanede mulighed, der er i at kunne øge sit salg gennem brug af eksempelvis det sociale medie LinkedIn. Her er nøgleordet salg via et stort og veludbygget netværk. Det er mund-til-mund versionen i en nyere digital udgave, der tilmed bygger på et væld af spændende muligheder for såvel virksomheder som privatpersoner.

Om

Linkedin kursus – udvid dit netværk med Wecademy

Hos Wecademy hjælper vi årligt et stort antal privatkunder såvel som danske virksomheder med at integrere brugen af dette medie i deres forretningsstrategi. Ikke alene kan det være den perfekte vej til gode markedsførings- og forretningsmuligheder og øget salg – det er også en god måde at udbygge, vedligeholde og ikke mindst benytte sig af det spændende netværk som dette medie byder på.

LinkedIn strategi for virksomheder

Mange virksomheder har øjnet chancen for øget profit med brug af dette medie. En nøje planlagt strategi på dette område kan åbne døre, som før var lukkede, skabe relationer, der kan tage jer til nye forretningsområder og ikke mindst øge virksomhedens synlighed blandt den verden af kunder og forretningsmuligheder, som dette medie også er. Wecademy byder på:

  1. Professionel hjælp til brug af LinkedIn for virksomheder
  2. Undervisning i og brug af dette spændende medie
  3. Undervisning i markedsføringsmuligheder
  4. Undervisning i at skabe et godt online netværk

Vi byder på muligheden for undervisning af såvel enkeltpersoner, virksomheder og medarbejdere. Alt foregår online og sparer dig derfor for unødig transportudgift, spildt tid på kørsel, hotelreservationer m.m.

Du kan tilmed sidde hjemme i din stue og få den online viden, der skal til for at gøre den store forskel for både din mulighed for at netværke samt skabe nye muligheder online.

LinkedIn kursus online – Let og billigt

Aldrig her det været lettere at få online kurser. Det er en let og billig på, hvorpå private og virksomheder kan opnå læring, vidensdeling, udbygge og benytte sig af et stort og spændende netværk. Vi byder på:

  • Let og billig adgang til online webinarer

Det er en spændende verden, der kan åbne et væld af nye muligheder såvel personligt, fagligt som salgsmæssigt. 

Professionelt LinkedIn webinar med Wecademy

Professionalisme og tryghed er nøgleordene, når du samarbejder med Wecademy – også, når det gælder dette spændende medie. Vi giver dig muligheden for at opnå ny viden, opbygge større netværk, få større adgang til vidensdeling og opbygge gode salgsmuligheder.

Bestil os til at afholde et komplet webinar og invitér op til 200 deltagere.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 71 99 70 79

Webinar 1: Professionel hjælp til brug af LinkedIn for virksomheder

Webinar 2: Undervisning i og brug af dette spændende medie (for nybegyndere)

Webinar 3: Undervisning i markedsføringsmuligheder

Webinar 4: Undervisning i at skabe et godt online netværk på LinkedIn

Webinar 5: Social selling på LinkedIn

Møde?

Book et mødelokale

Der er meget i transport at spare, når man holder sit møde online. Samtidig kan store møder også afholdes online og skabe masser af værdi og fællesskab samtidig.

Anne-Mette har været medvirkende på en podcast-episode på At Turde FM.
Her snakker hun med Brian Johannsen om webinar-mediet og når læring gøres digital.

Oplevelsen?

Se hvad vores kunder siger

“Jeg har haft fornøjelse af at samarbejde med Anne-Mette Rønholt igennem flere år. Anne-Mette er altid enorm professionel og grundig i hendes tilgang til de opgaver, jeg har lavet sammen med hende. Hun er tilmed god til at se andre og nye vinkler så kunden/kunderne får et endnu større udbytte. Jeg føler mig altid tryg, når jeg skal gennemføre en opgave med Anne-Mette.”

Arne Nielsson

Direktør, coach, kosulent og foredragsholder
Foqus Management

“Efter et veloverstået webinar sidder jeg tilbage med en fornemmelse af at være taget i hånden igennem hele processen af Anne-Mette. Til at starte med fik jeg gode input til, hvordan min præsentation ville stå endnu skarpere på skærmen. Det vigtigste for mig var nok skærmtræningen, hvor jeg både fik input til hvordan jeg selv leverede budskabet og fik lov til at lege med teknikken. Et webinar kan godt trigge lidt nervøsitet, da man ikke kan se modtagerne og der er mange ting man skal huske på. Forberedelsen gjorde at jeg følte mig godt tilpas og leverede præsentationen til min egen tilfredshed. Jeg er sikker på at det også kunne mærkes af modtagerne!”

Jan Kruse Hansen

CEO & Co-owner, australian bodycare®

“Vi har brugt WECADEMY som facilitator på mange webinar over de seneste år. Det fungere altid fuldstændigt perfekt! 

Vi bruger WECADEMY som vores partner til webinarer fordi de letter forløbet for os og de har erfaringen, og ved hvad der skal til for at afholde et professionelt webinar. Vi samarbejder med dem fordi de har specialiseret sig i at lave webinarer, hvilket sikre os en ensartet kvalitet. De oplægsholdere vi har med er trygge, fordi de bliver guidet hele vejen og kun skal koncentrer sig om at formidle deres budskaber. Vi har allerede planlagt 6 nye webinarer til afholdelse”

Casper Burlin

Uddannelseskonsulent, Industriens Uddannelser

“Wecademy formulerede et program og planlagde sessionerne. Programmet ramte præcist det, skoleområdet efterspurgte. Der har været meget stor tilfredshed med kursusforløbene. De er dygtigt blevet justeret og tilpasset undervejs og har givet området det afsæt, der var tænkt.”

Pia Werborg

Tidligere skoleschef for Skoleafdelingen, Middelfart

Kontakt os

Kontor

Vesterballevej 5
7000 Fredericia

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os