Forandrings-ledelse og forandrings-kommunikation

Hos Wecademy finder du professionelle kurser til såvel private som virksomheder og medarbejdere. Er du på udkig efter ny læring og viden i forhold til forandringsledelse, så er vi den perfekte løsning for dig.

Forside > Ydelser > Komplette webinarer > Forandringsledelse

About

Webinarer og kurser i forandrigsledelse eller forandrings-kommunikation

Klæd dig selv, din virksomhed eller dine medarbejdere på med de rette redskaber. Det er let og billigt. Alle webinarer kan tilgås fra virksomhedens egne lokaler eller sågar fra den pågældende medarbejders egen stue, da det hele foregår online.

  1. Et webinar sparer dig for tid
  2. Et webinar sparer dig for penge

Uanset om du vælger at samarbejde med Wecademy som virksomhed eller privatperson, så får du billig og professionel læring på en ny og spændende måde.

Vi sørger for up-to-date information og professionelle undervisere, der sørger for de rette redskaber, der kan klæde dig bedst muligt på til den faglige kunnen, som du efterspørger.

Forandringsledelse kurser – Online læring gjort simpelt

Hos Wecademy ved vi, at forandring kræver sin mand – her er det både de følelsesmæssige forandringer ved ændrede arbejdsgange og de daglige rutiner, der ofte står for skud, når nyt og anderledes skal implementeres.

 Står du som leder for sådanne projekter og processer, så er der en del, som du skal være opmærksom på for at kunne styre såvel teamet af medarbejdere som virksomheden videre i sikker retning.

  • Wecademy klæder dig på med de bedst mulige redskaber til at håndtere såvel følelsesmæssig som arbejdsmæssige forandring i din ledelsesproces 

De mange uforudsigeligheder, der ofte dukker op undervejs i en sådan proces, kan hjælpes godt på vej med de rette redskaber og såvel viljen som den faglige kunnen til at håndtere sådanne forandringer. Her handler det bl.a. om at:

  • Minimere usikkerhed hos de enkelte medarbejdere
  • Inddrage medarbejdere i form af feedback
  • Håndtere modstand
  • Være et godt forbillede for forandring

Dette er blot nogle af de parametre, der spiller ind på succes. Vi giver dig den læring og viden, der skal til. Alt sammen under trygge rammer og med professionel underviser ved roret.

Såvel webinarer som kurser kan give dig mulighed for, som deltager, at vokse både fagligt som personlig samt opbygge, udvide og drage fordel af et godt netværk af ligesindede indenfor samme profession.

Professionel læring og forandringsprocesser med Wecademy 

Hos Wecademy finder du et professionelt team af engagerede konsulenter og undervisere, der alle har stor erfaring med såvel opbygning, design, tilrettelæggelse og eksekvering af kurser og webinarer.

  • Vi klæder dig på til opgaven

Vi byder på mange års erfaring og know-how indenfor et væld af brancher – erfaring, der kommer dig til gode, når du vælger at benytte dig af en af Wecademys mange spændende muligheder.

Forandringskommunikation hjemme i din stue 

Vælger du at benytte dig af enten online webinar eller kursus, så kan du glæde dig over, hvor let det er for dig. Du kan tilmed sidde hjemme i din egen stue og tilgå den læring, som er vigtig for din faglige eller personlige udvikling. Vi gør online læring nemt.

Vi byder på små priser, et stort og omfattende netværk samt mulighed for såvel at udbygge netværk som at udveksle viden online. Al din færden sker naturligvis under trygge og komfortable rammer, der sikrer det optimale udbytte for dig som kursist eller webinar-deltager.

Bestil os til at afholde et komplet webinar og invitér op til 200 deltagere.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 71 99 70 79. 

Minimere usikkerheden hos de enkelte medarbejdere

Inddragelse af medarbejdere i form af feedback

Håndtering af modstand

Hvordan bliver du et godt forbillede for forandringer?

Kommunikation i forandringer

Efter et veloverstået webinar sidder jeg tilbage med en fornemmelse af at være taget i hånden igennem hele processen af Anne-Mette.

Til at starte med fik jeg gode input til hvordan min præsentation ville stå endnu skarpere på skærmen.

Det vigtigste for mig var nok skærmtræningen, hvor jeg både fik input til hvordan jeg selv leverede budskabet og fik lov til at lege med teknikken.

Et webinar kan godt trigge lidt nervøsitet, da man ikke kan se modtagerne og der er mange ting man skal huske på.

Forberedelsen gjorde at jeg følte mig godt tilpas og leverede præsentationen til min egen tilfredshed.

Jeg er sikker på at det også kunne mærkes af modtagerne

Jan Kruse Hansen

Direktør, Australian Bodycare

Møde?

Book et mødelokale

Der er meget i transport at spare, når man holder sit møde online. Samtidig kan store møder også afholdes online og skabe masser af værdi og fællesskab samtidig.

Fakta

Professionelle webinarer

%

Ønsker at deltage på flere webinarer

%

Af vores deltagere er meget tilfredse

Kontakt os

Kontor

Vesterballevej 5
7000 Fredericia

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os