Lad os udvikle dit webinar fra a-z

Wecademy tager sig af alle praktiske opgaver og håndtering af hele tilrettelæggelsen, match af den bedste underviser og gennemførslen af online uddannelser og kurser via webinarer.

Forside > Ydelser > Komplette webinarer

Om

Vi har over 100 webinar emner du kan vælge imellem.

Wecademy tager sig af alle praktiske opgaver og håndtering af hele tilrettelæggelsen og gennemførslen af uddannelser og kurser enten via webinarer.

Vi samarbejder allerede med mange virksomheder og medlemsorganisationer, som lader Wecademy tilrettelægge, udvikle indhold, finde den bedste underviser, afholde og evaluere på kurser og online uddannelser til medlemmerne.

Når vi udvikler indholdet til et komplet webinar/online kursus, sker det i samarbejde med vores store netværk af læringskonsulenter med høj faglighed. Vi samarbejder med skuespillere, erhvervspsykologer, proceskonsulenter, læringskonsulenter, universiteter og erhvervsakademier.

Hvis du selv har en favorit underviser, så hjælper vi gerne med at udvikle og give sparring og feedback på deres materiale og støtte dem hele vejen, så de trygt kan afvikle undervisningen online.

Vi har blandt andet udviklet webinarer til ledere, medarbejdere, medlemmer, undervisere, tillidsrepræsentanter og kædeforretninger.

Ud fra en dialog om ønsker og idéer til emner sammensætter vi et program til jeres webinarer/online kurser og uddannelser.

Ledelse

Projektledelse

Kommunikation og konflikthåndtering

Stresshåndtering og forebyggelse

Jura

Læring

Personlig udvikling

LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram

Skriftlig kommunikation, Blogging

Sygdomslære

Psykologi

Møde?

Book et mødelokale

Der er meget i transport at spare, når man holder sit møde online. Samtidig kan store møder også afholdes online og skabe masser af værdi og fællesskab samtidig.

Fakta

Professionelle webinarer

%

Ønsker at deltage på flere webinarer

%

Af vores deltagere er meget tilfredse

Kontakt os

Kontor

Vesterballevej 5
7000 Fredericia

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os