Har du brug for et komplet webinar?

Lad Wecademy stå for dit webinar fra A til Z 

Hold fokus på det vigtigste:
Dit budskab!

Mere end 100 emner du kan vælge mellem.

Wecademy tager sig af alle praktiske opgaver og håndtering af hele tilrettelæggelsen og gennemførslen af uddannelser og kurser enten via webinarer.

Vi samarbejder allerede med mange virksomheder og medlemsorganisationer, som lader Wecademy tilrettelægge, udvikle indhold, finde den bedste underviser, afholde og evaluere på kurser og online uddannelser til medlemmerne.

Når vi udvikler indholdet til et komplet webinar/online kursus, sker det i samarbejde med vores store netværk af læringskonsulenter med høj faglighed. Vi samarbejder med skuespillere, erhvervspsykologer, proceskonsulenter, læringskonsulenter, universiteter og erhvervsakademier.

Hvis du selv har en favorit underviser, så hjælper vi gerne med at udvikle og give sparring og feedback på deres materiale og støtte dem hele vejen, så de trygt kan afvikle undervisningen online.

Vi har blandt andet udviklet webinarer til ledere, medarbejdere, medlemmer, undervisere, tillidsrepræsentanter og kædeforretninger.

Ud fra en dialog om ønsker og idéer til emner sammensætter vi et program til jeres webinarer/online kurser og uddannelser.

Ledelse

Projektledelse

Kommunikation og konflikthåndtering

Stresshåndtering og forebyggelse

Jura

Læring

Personlig udvikling

LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram

Skriftlig kommunikation, Blogging

Sygdomslære

Psykologi

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os