Kommercialisering af webinarer

Vi har igennem de sidste par år været med til at skabe webinarer på abonnement, hvikete har gjort det muligt at lægge webinarer ind i en abonnementsløsning.

Forside > Ydelser > Kommercialisering af webinarer

Webinar

Webinarer er en investering der kan tjene sig hjem

Kan man tage penge for et webinar? Ja, selvfølgelig kan man det!

Alle har brug for livslang læring og med webinarer er det muligt, fleksibelt og enkelt. Ingen transporttid og masser af videndeling med andre vidensbegærlige deltagere.

Hvis webinarerne er veltilrettelagte, oplægsholderne er dygtige og facilitatoren sørger for at holde medarbejderne engageret med meningsmålinger, spørgeundersøgelser, live spørgsmål og svar og meget mere, så oplever vi stor tilfredshed på vores webinarer.  Mange af vores deltagere ønsker at webinarer skal vare længere end 1 time.

I vores professionelle facilitering og træning af alle oplægsholdere, øger vi interaktionen ved at invitere deltagerne til at stille spørgsmål, dele viden og netværke undervejs.

Med webinarer kan  I nå ud til alle medarbejdere eller medlemmer og få forretningen til at vokse og tilfredsheden til at stige.

Hvis ikke I selv kender oplægsholdern, så har vi et unikt netværk af undervisere og oplægsholdere, der har stor erfaring med at undervise online, og som alle også er specialister inden for deres fag.

Vi har specialiseret os i at samarbejde med medlemsorganisationer, virksomheder og offentlige institutioner.

Med os om bord får I alt det, I ikke er klar over, I mangler, alt det, der skal til, for at jeres webinar bliver en succes for både jer og jeres deltagere.

Webinarer på abonnement

Gør en god forretning med webinarer

Forbind flere personer, del viden og netværk online

Vellykkede webinarer med op til 500 deltagere

Livslang læring

Processen

Før, under og efter

Det er vigtigt at der er taget højde for hele processen. Formål, indhold, udbytte, digital opbygning samt gennemførelse. Både for deltagerne, såvel som for den der præsenterer. Alt det sikrer Wecademy hele vejen igennem kvag vores mange års erfaring.

Fakta

Professionelle webinarer

%

Ønsker at deltage på flere webinarer

%

Af vores deltagere er meget tilfredse

Kontakt os

Kontor

Vesterballevej 5
7000 Fredericia

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os