Tjen penge på webinar

Vi hjælper dig med kommercialisering af webinarer

Værdifuldt indhold og høj kvalitet er værd at betale for

Webinarer er en investering der kan tjene sig hjem

Kan man tage penge for et webinar?

Ja, selvfølgelig kan man det! Hvis dit indhold har god værdi og høj kvalitet for målgruppen, så vil de også gerne betale for det. 

Alle har brug for livslang læring og med webinarer er det muligt, fleksibelt og enkelt. Ingen transporttid og masser af videndeling med andre vidensbegærlige deltagere.

Hvis webinarerne er veltilrettelagte, oplægsholderne er dygtige og facilitatoren sørger for at holde medarbejderne engageret med meningsmålinger, spørgeundersøgelser, live spørgsmål og svar og meget mere, så oplever vi stor tilfredshed på vores webinarer.  Mange af vores deltagere ønsker at webinarer skal vare længere end 1 time.

I vores professionelle facilitering og træning af alle oplægsholdere, øger vi interaktionen ved at invitere deltagerne til at stille spørgsmål, dele viden og netværke undervejs.

Med webinarer kan  I nå ud til alle medarbejdere eller medlemmer og få forretningen til at vokse og tilfredsheden til at stige.

Hvis ikke I selv kender oplægsholdern, så har vi et unikt netværk af undervisere og oplægsholdere, der har stor erfaring med at undervise online, og som alle også er specialister inden for deres fag.

Vi har specialiseret os i at samarbejde med medlemsorganisationer, virksomheder og offentlige institutioner.

Med os om bord får I alt det, I ikke er klar over, I mangler, alt det, der skal til, for at jeres webinar bliver en succes for både jer og jeres deltagere.

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 1. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os