Skab en succesfuld abonnementsforretning

Vi hjælper med at udvikle fordelagtige abonnementsforretninger, og vi kan følge Jer så langt på rejsen, som I ønsker

Gør din viden til din forretning

Skab en succesfuld abonnementsforretning med webinarer

Kan du lære fra dig? Så hjælper vi dig med at lave en abonnementsforretning ud af viden og webinarer

Hvem vil ikke lære gennem hele livet? Webinarer er en investering, der tjener sig hjem

Når webinarer er professionelle og veltilrettelagte, og værdien bliver højere end abonnementsprisen, så kan du med fordel sælge dine webinarer som abonnement. Det giver god mening at lave forløb frem for enkeltstående webinarer, og på den måde kan du dele webinarerne op i emner og temaer, som skaber værdi for dine kunder. 

Fordelen ved abonnementsforretninger er, at du får mulighed for at lære dine kunder at kende og omvendt. På den måde har du også mulighed for at skabe endnu mere værdi for dem.

Men at skabe en succesfuld abonnementsforretning er ikke bare lige til. Det er en helt anden type forretning end for eksempel at drive en webshop, og mange virksomheder griber det forkert an eller udnytter slet ikke det store potentiale, der ofte er i en abonnementsforretning.

I et tæt samarbejde med abonnementsspecialist Andreas Dirksen, som også fungerer som Wecademys mentor, tilbyder vi nu i fællesskab at afholde workshops om, hvordan der kan opbygges en abonnementsforretning med webinarer.

Vores workshop tilpasses i samarbejde med virksomheden, så vi bedst muligt imødekommer virksomhedens ønsker og behov, så webinarer på abonnement bliver en succes.

Wecademy er med på hele rejsen, hvis man ønsker det. 

Workshop med Andres Dirksen

Andreas Dirksen, manden bag millionforretningen Plusbog.dk og abonnementsspecialist, og Anne-Mette Rønholt, indehaver af Wecademy.

På vores workshop lærer vi fra os om at lave en abonnementsforretning, og det er især med Andreas Dirksens Plusbog.dk som case. Andreas har nemlig skabt en millionforretning på 5 år, og plusbog.dk er blevet den andenstørste forhandler af bøger i Danmark.

På workshoppen går vi bl.a. igennem en række af de udfordringer, der hører med til at starte en abonnementsforretning:

  • Hvordan starter man op i en branche, som man ikke ved noget om?
  • Hvad gør man for at få tusindvis af nye medlemmer på 3 uger?
  • Hvad gør man, når ens leverandør pludselig hiver stikket, så man ikke længere kan levere nogen varer?
  • Hvordan reagerer konkurrenterne, når man skaber disruption i markedet?

Desuden har Andreas udviklet sin egen abonnementsudviklingsmodel, som vi også bruger i workshoppen. Afhængigt af hvor langt du er i processen med abonnementsforretning, udvælger vi de relevante trin i modellen og processen, så du får mest muligt ud af workshoppen.

 

Anne-Mette har siden 2014 arbejdet 100 % med webinarer og har hjulpet flere virksomheder i gang med at udvikle og afholde webinarer. Mange års erfaring i at opbygge webinarer er helt essentiel, hvis du har et håb om at se dine deltagere igen og igen – og her er Anne-Mette ekspert.

Hvad får du ud af workshoppen om abonnementswebinarer?

Skab en klubfølelse i markedet

Positionering i markedet for netop din forretning af abonnementsmodellen

Abonnementsmodellenfordele og priser

Definering af fordele og priser

Strategi for hvervning og fastholdelse af medlemmer

Valg af teknisk platform og betalingsmuligheder

Belønning for loyalitet

Strategi for skalering af medlemmer

Gennemgang af de forskellige faser i abonnementsmodellen

Webinartræning og gennemførelse af webinar

Det giver mening, når dine kunder føler sig som medlemmer

Når webinarer er veltilrettelagte, oplægsholderne er kompetente, og facilitatoren har taget højde for opbygningen af webinaret og sørger for at holde deltagerne engageret, så tilkendegiver deltagerne meget stor tilfredshed – og det er de villige til at betale for. At tilbyde dine kunder webinarer på abonnement skaber en kæmpe værdi, da webinarer er let tilgængelige, fleksible, enkle og uden transport- eller spildtid for deltagerne. En kæmpe gevinst er også, at dine kunder kommer til at føle sig som medlemmer af din klub fremfor at føle sig som kunder.
Med et abonnement på webinarer er det nemmere og mere overskueligt for dine kunder, da de kan tage den store vidensdeling i bidder og med forskellige emner og temaer.

Med webinarer kan du nå ud til alle dine kunder og medlemmer og dermed få forretningen til at vokse og tilfredsheden til at stige.

Wecademy tilbyder at være med på en del af rejsen eller hele rejsen – alt efter, hvad du ønsker.

Med os om bord får du alt det, der skal til for at webinarabonnementet bliver en succes for både din forretning og dine deltagere.

Vi er med dig før, under og efter

Det er vigtigt, at der er taget højde for hele processen, når man laver webinarer: formål, indhold, udbytte, digital opbygning samt gennemførelse – både for dine deltagere og for den, der præsenterer. Alt det sikrer Wecademy qua vores mange års erfaring.

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 1. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os