Afhold webinar – professionelt!

Det er ikke nødvendigvis svært, at holde et online møde via fx Skype eller Google. Men hvis kvaliteten, indholdet og udbyttet skal være maksimalt, kræver det de rigtige rammer.

Et webinar program kan både danne rammer for mindre møder og for større seancer med flere hundrede deltagere. Med den rette træning og viden om E-læring, kan I løfte virksomhedens møder, samarbejder og vidensdeling til et niveau, hvor I ikke blot får et større udbytte, men samtidig kan spare både penge og tid.

Dét kan vi hjælpe Jer med

Sammensæt din egen løsning

Hos Wecademy ved vi, at ikke to webinarer er ens – ganske enkelt fordi, ikke to kunder har helt de samme behov.  

Derfor giver vi dig muligheden for at afholde webinar på lige præcis den måde, der passer dig. 

Er du mest til outsourcing, så tager vi os af opgaven i det omfang du har brug for det. Er du mere til insourcing, så hjælper vi Jer i gang. 

Vi hjælper med hele processen

Det er vigtigt at der er taget højde for hele processen. Formål, indhold, udbytte, digital opbygning samt gennemførelse. Både for deltagerne, såvel som for den der præsenterer. Alt det sikrer Wecademy hele vejen igennem kvag vores mange års erfaring 

Eksempler på løsninger

 

Webinarer sparer tid

Tid er for mange den vigtigste ressource i hverdagen. Vi skal prioritere vores tid. I denne video kan du få et indtryk af tidsfaktoren ift. at møde op fysisk og deltage i et webinar.  

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os