WEBINAR ÅRSAFTALE

Lav en årsplan til gavn for din forretning

Tilbyd et flow af webinarer til kunder, medlemmer og samarbejdspartnere 

Årsaftale med Wecademy

N

Få en webinar årsplan

N

Adgang til webinarplatform

N

Oprettelse af virtuelt læringsrum

N

Tilpasning af præsentationer

N

Lyd – og skærmtest

N

Guidelines til deltagerne

N

Teknisk support før og under webinaret

N

Professionel webinarvært

N

Adgang til Wecademy lydstudie

N

Kursus i skærmtræning online

N

Optagelse og redigering

N

Optagelse i Podcast-format

N

Afrapportering

Alt - vi behøver fra dig

N

Eksperten – oplægsholderen

N

Datoer til webinar årsplan

N

Emner til webinar årsplan

Flow af webinarer

Wecademy tilbyder webinar årsaftaler til fordelagtige priser. Få adgang til en webinarplatform, professionel webinarfacilitator og teknisk support til et årligt antal webinarer efter jeres ønske.

Vi tilbyder at skræddersy en webinar årsaftale, der passer lige præcis til jeres behov. Måske ønsker I at afholde 6, 12 eller 24 webinarer om året – det er helt op til jer. En årsaftale med Wecademy suppleres med årsplan, der indeholder datoer og emner for det flow af webinarer, som I ønsker at tilbyde jeres kunder, medlemmer, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Med en webinar årsaftale og en årsplan kan jeres virksomhed med fordel tænke strategisk i forhold til branding, kunde- og medarbejderloyalitet. I kan vælge at tilbyde jeres webinarer gratis eller mod betaling – ja I kan ligefrem selv lave en abonnementsordning for årets webinarer.

Wecademy stiller en webinarplatform til rådighed og står klar med en professionel webinarvært og teknisk support ved hvert eneste webinar. I er aldrig alene, vi giver sparring og support hele vejen.

 

Adgang til lydstudie

 

Med en årsaftale får I ikke alene adgang til en webinarplatform, facilitator og teknisk support. Vi tilbyder jer også muligheden for selv at komme i studiet og afholde jeres webinarer direkte fra vores lydstudie i Middelfart.

Wecademy har et moderne og unikt lydstudie med topprofessionel lyd og teknisk udstyr. Med en årsaftale kan I låne lydstudiet inklusive teknisk support. Det virtuelle læringsrum sættes op efter aftale, og oplægsholderens baggrund kan tilpasses med farver og billeder, så den matcher emnet og jeres virksomhedsbranding.

Under udarbejdelse af en årsplan kan vi tilbyde at byde ind med komplette webinarer i forløbet. Det kan være en fordel, hvis I ønsker et webinar om et specifikt emne men mangler eksperten. I det tilfælde kan Wecademy levere eksperten og sørge for afholdelsen af webinaret. Jeres egne ekspertwebinarer kan med fordel kombineres med komplette webinarer og være med til at sikre et godt flow af webinarer hele året og en variation af oplægsholdere og præsentationer.

Vi har udviklet guidelines til deltagerne på webinaret, som I kan sende ud i forbindelse med jeres markedsføring af webinarflowet, og I modtager en evalueringsrapport og en optagelse – også i podcast-format – efter hvert webinar.

Årsaftale hovedpunkter

 • Webinar årsaftale og årsplan
 • Adgang til webinarplatform
  Adgang til førende webinarplatform iht. aftale
 • Professionel webinarvært
  Assistance af professionel webinarvært ved hvert webinar. Sørger for et sikkert webinarforløb, interaktion og evt. anonymisering af navne iht. GDPR-regler.
 • Adgang til lydstudie
  Adgang til professionelt lydstudie i Middelfart, der sikrer høj lys- og lydkvalitet
 • Sparring hele vejen
  Vi står til rådighed med sparring og support under hele webinar årsaftalen

Fordele ved et webinar

Professionelle webinarer 

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os