ca

Vi er sammen om digital succes. Bliv samarbejdspartner med Wecademy

 

Vi stiller vores store netværk af undervisere og konsulenter til rådighed, så vores kunder altid får den bedste til jobbet. 

Freelancere, eksperter, undervisere, konsulenthuse, universiteter, erhvervakademier…

Bliv samarbejdspartner med Wecademy og vær en del af vores netværk


De komplementære kompetencer er filosofien bag samarbejdet med vores netværk. Vi tror på, at gensidig respekt og interesse for hinandens kompetencer er forudsætningen for ethvert godt samarbejde.

Så hvis du har en høj faglighed, som du kan bringe i spil i vores netværk, så hører vi gerne fra dig.

Som samarbejdspartner udvælges du til netværket ved personlig samtale og referencetagning på tidligere løste opgaver. Vi har ingen branche-eksklusivitet, da vi ønsker at samarbejde med de dygtigste konsulenter.

Wecademy hjælper læringskonsulenter og freelancekonsulenter med at digitalisere nogle af deres ydelser og tilbyder at være facilitator på deres webinarer. Desuden hjælper vi organisatoner med at finde den rigtige konsulent til deres kompetenceudviklingsforløb , uanset om det er online eller offline.

Hvad vi laver og hvem vi samarbejder med

WECADEMY samarbejder både med undervisere, som aldrig har undervist online før og, dedikerede freelancere med et højt fagligt niveau. Vi leverer professionelle rådgivnings- og konsulentydelser inden for forskellige kompetenceområder, altid med et indhold af høj, faglig substans.

Derudover faciliterer vi webinarer for mange store danske organisationer, som har deres eget faglige indhold, de ønsker at formidle via webinarer. Som samarbejdspartner kan vi trække på hinanden og være sikker på, at opgaven altid bliver lødt på den mest professionelle måde.

 

Helle Mortensen

Freelance processkonsulent, Skab overskud

______________________________

Som oplægsholder på webinarer faciliteret af Wecademy oplever jeg, at samarbejdet er præget af professionalisme, inspiration og passion.

Wecademy bidrager til kvalitetssikring af tilrettelæggelsen med fokus på udbyttet for deltagerne og deres involvering undervejs. På den måde udvikler og designer vi sammen lige netop det webinar, som passer til kundens unikke behov.

Wecademys professionelle facilitering af webinarer betyder, at jeg kan koncentrere mig om formidlingen af det faglige indhold.
Wecademys nærværende og positive facilitering bidrager til interaktion med deltagerne – og øger derved deltagernes udbytte af webinarets indhold.

At samarbejde med Wecademy skaber overskud!

Ann Hjort

Professionel skuespiller, erhvervsskuespiller, Forumteater og speaker

______________________________

Mit ståsted er skuespiller/undervisningskonsulent, og det er en gave at sparre med Anne-Mette, når vi sammen planlægger opgaver.
Hun ser muligheder, jeg ikke selv får øje på, har gåpåmod og energi, og man mærker hendes glæde ved samarbejdet med kollegaer, som er forskellige fra hende selv.

Anne-Mette har overblik og arbejder målrettet og sikkert og møder vores kunder velforberedt og med en dejlig, positiv fremtoning. 
Hun har en både sikker og intuitiv fornemmelse for kundens behov, og alle opgaver bliver afsluttet og lukket, så kunden føler sig både set, hørt og mødt lige der, hvor opgaven har værdi.

Joan Grønfeldt

Grundlægger, Wise Marketing og Tjenkassen.dk

______________________________

Anne Mette og jeg har haft et samarbejde omkring konceptudvikling og digitale løsninger. Vi har fortsat et samarbejde, som jeg sætter stor pris på – både personligt og fagligt.

Anne-Mette er passioneret omkring digital læring og vidensdeling, og hun vil gå langt i bestræbelserne på at få virksomheder, institutioner og foreninger til at forstå og anerkende de mange fordele, besparelser og optimeringsmuligheder, der er forbundet med digital læring og online kommunikation.

Morten Vium

Grundlægger, VirumMedia og strategisk rådgiver

______________________________

Anne-Mette brænder for læring, og det smitter!

Som samarbejdspartner for en række LinkedIn-kursusforløb LinkedIn har båret præg af professionalisme, passion og faglig sparring.
Hendes store viden og erfaring med webinarer og online læring gør, at vi sammen kan tilbyde helt nye løsninger til kunderne, så vi endnu bedre kan opfylde deres behov.

Derudover betyder Anne-Mettes store netværk, at vi får mulighed for at arbejde med nye kunder, vi ellers ikke var kommet i kontakt med.
Og man er aldrig i tvivl om, at hun har styr på tingene og yder en suoer service over for kunderne.

Arne Nielsson

Direktør for Foqus Management, coach, konsulent og foredragsholder

_______________________________

Jeg har haft fornøjelse af at samarbejde med Anne-Mette Rønholt igennem flere år. Anne-Mette er altid enorm professionel og grundig i hendes tilgang til de opgaver, jeg har lavet sammen med hende.
Hun er tilmed god til at se andre og nye vinkler så kunden/kunderne får et endnu større udbytte. Jeg føler mig altid tryg, når jeg skal gennemføre en opgave med Anne-Mette.

Casper Burlin

Industriens Uddannelser

_____________________________

Vi bruger Wecademy som fast partner på vores webinarer, fordi de letter forløbet for os, og de har erfaringen og ved, hvad der skal til for at afholde et professionelt webinar, hvilket sikrer os en ensartet kvalitet.

De oplægsholdere, vi har med, er trygge, fordi de bliver guidet hele vejen og kun skal koncentrere sig om at formidle deres budskaber.

Vi har allerede planlagt nye webinarer til afholdelse.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier