Velkommen til Wecademy

Når dine webinarer skal lykkes.

 

 

Vi bliver ofte spurgt: Hvad gør et webinar udbytterigt for deltagerne?

Ud over alle de transportøkonomiske fordele er vores svar; det gør designet og faciliteringen af webinaret.

 

Når vi som oplægsholdere planlægger et webinar, er vi tilbøjelige til at være optaget af det faglige indhold; Alt det vi brænder for – alt det vi gerne vil give til deltagerne.

Det er Wecademys erfaring, at deltagernes udbytte af webinaret øges, når vi i lige så høj grad er optaget af selvet designet. Ved at forholde sig til en række faktorer, som både kan hæmme og fremme udbyttet kan konteksten kortlægges og webinaret design herudfra.

Designet af et webinar afhænger af emnet. Skal du undervise i hudpleje eller jura? Samspillet mellem faktorerne kan betyde, at hvad der kan fremme udbyttet ved et webinar – kan hæmme udbyttet ved et andet.

Vi kan bidrage med sparring, så dit faglige indhold designes med mest muligt udbytte for deltagerne.

Vi vil bidrage til at øge videndelingen, effektiviteten og fleksibiliteten i din organisation med minimum 30%, gennem webinarer

Hos Wecademy ønsker vi at udbrede kendskabet til og begejstringen for webinarer.

Vores ønske er, at så mange som muligt kan drage fordel af det store potentiale og de mange muligheder, som webinarer indeholder. Ved at lytte til vores kunder og imødekomme deres behov sikrer vi den ideelle, professionelle løsning til videndeling på tværs af grænser. På den måde kan alle lære nyt, uanset hvor de befinder sig.

Vi lever op til vores navn, og derfor samarbejder vi med mange forskellige konsulenter og uddannelsesinstitutioner for, at sikre en værdiskabende og fleksibel undervisningsoplevelse.

Med et webinar bliver det ikke nemmere
at få ny og aktuel viden…

I et samarbejde med Wecademy får din virksomhed et skræddersyet support- og faciliteringssetup. Du skal kun tænke på målet med dit publikum, og formidle din viden

Lige meget om emnet er mælkesyre-bakterier, ledelse, den vanskelige samtale eller et nyt IT-system, så kan WECADEMY hjælpe dig med alle aspekter af et videns- og læringswebinar.

Vi håndterer alt fra planlægning og udvikling af materialer over læringsplatform til skærmtræning. Vi står for teknisk support og selve faciliteringen af webinaret, evaluering og redigering og konvertering efterfølgende. Din succes = vores succes.

Videndelingen mellem borgere og politikere via vores webinarplatform

Med webinarer kan politikere og borgere se og tale sammen.

Der er mange spændende perspektiver og muligheder på digitale platforme. Både miljø og ressourcemæssigt. Men jo mere digital verden bliver, des mere afgørende er lyd, billede, forbindelse og ikke mindst facilitering.

I juni 2018 løste vi en spændende opgave for Middelfart Kommune, som inviterede til borgerfest. Borgerne skulle have mulighed for at stille spørgsmål og få direkte svar fra to af Europa Parlamentets veloplagte medlemmer, Morten Messerschmidt og Christel Scaldemose. 

Søger du en dygtig online underviser?

Vi kender sandsynligvis den rette

Vi har et stort netværk af læringskonsulenter. De har alle en høj faglighed inden for deres område, og er eksperter i at formidle deres viden. Sammen udvikler vi det indhold du har behov for. Vi kalder det for det komplette webinar.

Vi samarbejder med undervisere, proceskonsulenter, skuespillere, stemmetrænere, erhvervspsykologer og mange flere.

Har du selv eksperten, så klæder vi ham/hende på til webinaret. Det kan nemlig være angstprovokerende at gå fra det fysiske undervisningslokale til et digitalt læringsrum. Og det kan hurtigt blive en dårlig oplevelse for både underviseren og deltagerne.

Derfor sidder vi med hele vejen og er klar til at gribe underviserne, så de ikke falder – og deltagerne får en god oplevelse. Og selv erfarne undervisere, har brug for en dygtig facilitator.  

VI KAN TILRETTELÆGGE OG UDVIKLE INDHOLD TIL DINE MEDLEMMER

Vi samarbejder med mange virksomheder og medlemsorganisationer, som lader Wecademy tilrettelægge, udvikle indhold, afholde og evaluere på kurser og uddannelser til medlemmerne.

Når vi udvikler indholdet til et komplet webinar, sker det i samarbejde med vores store netværk af fagligt stærke læringskonsulenter. Ud fra en dialog om ønsker og idéer til emner sammensætter vi et program til jeres målgruppe.

 

Giv din deltagere den bedste oplevelse og slip for skrattende lyd.

Afhold dine webinarer i vores professionelle webinarstudie. Når vi samarbejder omkring webinarer, så koster det ikke ekstra!

Om Wecademy

WECADEMY er førende webinar-specialist, og har siden 2014 hjulpet virksomheder og organisationer med at skabe værdi via professionelle webinarer. Se nedenstående filmklip og oplev hvor galt det kan gå, når møder og undervisning digitaliseres  🙂

FÅ VENDER TILBAGE TIL EN DÅRLIG OPLEVELSE…. 

Når det kommer til webinar kan det hurtigt gå fra “genialt til galt”

En deltager kan ikke logge på, headset fungerer ikke, deltagerne får ikke svar på deres spørgsmål, og du mister måske til sidst overblikket.

Tilrettelæggelse og facilitering er uden tvivl vores mest populære service, som langt de fleste virksomheder og organisationer vælger for at være sikre på, at webinaret bliver en succes.

Med en facilitator fra WECADEMY er I sikret hjælp, tryghed og tillid, uanset om I er bekendte med webinar-formen eller ej. Flere kunder vælger at overdrage hele processen til WECADEMY, således at de kan spare tid og ressourcer og opnå succes hver gang.

Vi underviser altid ud fra mesterlæreprincippet, og derfor tager vi vores kunder i hånden. Hør om vores case fra et Vestjysk Sundhedscenter, hvor selv vi blev overrasket! >>>>>>>>

Vi udbyder løbende webinarer om skærmtræning 

Vi har i samarbejde med skuespilleren Ann Hjort udviklet et online webinar/online kursus, der blandt andet handler om skærmtræning.

På webinaret eller vores online kursus får du tips, tricks og masser af gode råd til, hvordan du får en rolig og stærk stemme når kigger ind i den lille sorte prik (web-kameraet), når underviser, holder møder og foredrag online.

Kurset er ligeså relevant for dig som præsenterer face-to-face. Ring til os og hør nærmere. N.B. Vi tilbyder også at tilrettelægge et skræddersyet forløb for dig og din virksomhed.

Kontakt os

Besøg os

Vi bor ved lillebæltsbroen, i Videnparken, Vesterballevej 5, 7000 Fredericia.

Ring til os

Anne-Mette: 20 88 67 67 Thomas: 20 88 61 66

sociale medier

Besøg vores LinkedIn side Besøg os på Facebook 

FOREDRAG

Hør om vores erfaringer og bud på fremtidens tendenser og muligheder inden for undervisning. Bliv overbevist om, hvordan webinarer kan understøtte din forretning.

Få en guidet rundvisning i det digitale læringsunivers. Hør hvad der virker bedst på et webinar/online kursus