VELKOMMEN TIL VORES UNIVERS AF DIGITAL LÆRING

WEBINARER ER FOR
ALLE, UANSET HVOR I
LANDET ELLER VERDEN
DU BEFINDER DIG

Om du bor i i øst eller vest, nord eller syd er lige meget, når du vælger at få ny viden via webinarer. Det er især dét, der er så fordelagtigt ved at anvende webinar-formen til at undervise eller holde møder m.m.

Du kan sidde derhjemme foran computer-, tablet- eller mobilskærmen og dele en masse viden med mennesker, der befinder sig i den anden ende af landet eller verden.

Dermed skal du ikke bekymre dig om transport eller tid for at komme frem og tilbage, mens den, der skal stable undervisningen på benene, ikke skal bruge tid på at finde lokaler eller forplejning.

– OGSÅ SELV OM DU
IKKE HAR PRØVET
AT AFHOLDE ELLER
DELTAGE I WEBINARER

Og bare rolig  om du har helt styr på, hvordan webinarer fungerer og det tekniske eller ej, så er dine forudsætninger for at afholde eller deltage i dem ligegyldige.

Når du følger webinarer hos Wecademy, klarer vi det hele for dig. Du skal således ikke bekymre dig om noget. For eksempel har vi komplette webinarer, hvor vi skaber indholdet, sådan at du som afholder skal sørge for at gøre mindst muligt selv.

Og for dig, som deltager, yder vi teknisk support 20 min., før undervisningen eller kurset starter, så du kan koncentrere dig fuldt ud om webinaret.

LÆS HER, HVORDAN I KAN DRAGE FORDEL AF EN E-FACILITATOR

INDUSTRIENS UDDANNELSER
ER EN AF VORES FASTE
SAMARBEJDSPARTNERE
OG GLÆDEN ER GENSIDIG

“Vi har brugT Wecademy som facilitator på mange webinarer over de seneste år. De fungere altid fuldstændig perfekt! Vi bruger Wecademy som fast partner på vores webinarer, fordi de letter forløbet for os, og de har erfaringen og ved hvad der skal til for at afholde et professionelt webinar, hvilket sikre os en ensartet kvalitet. De oplægsholdere vi har med er trygge fordi de bliver guidet hele vejen og kun skal koncentrere sig om at formidle deres budskaber. Vi har allerede planlagt nye webinarer til afholdelse.”

HVAD ER ET WEBINAR?

Udtalelser

Hos Wecademy er vi ikke de eneste, der er begejstrede for webinarer. Læs et udpluk af udtalelser fra samarbejdspartnere.

“Vi når ud til en bredere og mere omfattende målgruppe end de, der traditionelt deltager på vores kurser. Vi vil derfor fremadrettet fortsætte vores samarbejde med Wecademy om afvikling af webinarer.” Jesper Juul Jensen

Salgschef, Dansk Erhverv

“I vores samarbejde har vi en meget åben og ærlig dialog, som bidrager meget positivt til opgaveløsningen, herunder idégenerering og vores forretningsudvikling.” Ane Puggaard og Marie Munk

Kursuskoordinatorer, Ase

“Wecademy formulerede et program og planlagde sessionerne. Programmet ramte præcist det, skoleområdet efterspurgte. Der har været meget stor tilfredshed med kursusforløbene.” Pia Werborg

Skolechef for Skoleafdelingen, Middelfart

“Vi oplever, at webinarer giver os mulighed for at nå bredere ud med vores budskaber, og vi får et bedre netværk med skolerne, hvor vi nu samles online og udveksler udfordringer og erfaringer fra uge til uge – også efter webinaret er afsluttet.” Henrik Vejen Christensen

Chefkonsulent, Industriens Uddannelser

Kontaktinformation
Vi har til huse lige over Lillebæltsbroen i Videnparken i Fredericia og befinder os således centralt i forhold til resten af Danmark.
+45 2088 6767

Vesterballevej 5, Videnparken

7000 Fredericia