Lej et professionelt webinarstudie

 

Når kun det bedste er godt nok, har vi det tekniske setup og rum til fordybelse i undervisningen.

Lån vores webinarstudie og hold dit online arrangement i fred og ro

Lad os starte med at slå fast: Et webinar hos Wecademy kræver ikke, at du har et studie. Når vi hjælper dig, sidder du som regel dér, hvor du er til dagligt: på dit kontor.

Det sker dog, at virksomheden er inde i en hektisk periode, hvor der er tæt trafik på kontoret, utilstrækkelig internetforbindelse, eller måske er håndværkerne i fuld krig med at optimere indeklimaet. Så kan det være svært at finde et sted, hvor der er ro nok til, at du kan være i fuld fokus.

I sådanne tilfælde kan du komme ud til os og bruge vores studie.

 

Lån webinarstudie i Middelfart

Vi har to webinarstudier, fordi vi ikke laver andet. Så slipper vi for at teste for skrattende lyd, dårligt lys og teknik hver gang, vi skal afholde webinar. Det studie står til din rådighed, når du samarbejder med os om dit webinar. I vores studie får du:

God lydisolering – Professionel lyd – Professionelt kamera – Professionel lyssætning – Adgang til en platform, hvor arrangementet kan holdes – Support til teknikken

Vi bor i centrum af Middelfart, så vi kan nås med tog bus og selvfølgelig bil.

Dit publikum fortjener den bedste udgave af dig

Lad ikke uro på arbejdspladsen komme i vejen for, at du kan få det allerbedste resultat af dit webinar.

I samarbejde med Wecademy kan du fokusere helhjertet på det faglige indhold og dit publikum på dit online arrangement. Vi tilbyder dig de gode rammer, så du kan bruge al din energi på at formidle dit budskab, engagere dit publikum og sikre effektiv online læring.

Stå ikke alene med ansvaret, når du skal formidle vigtige pointer til forventningsfulde deltagere. Hos os får du tryghed og gode rammer!

Mangler du et fleksibelt og digitalt undervisningslokale?

Kontakt WECADEMY

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev