ca

Rådgivning om webinar – når kun det bedste er godt nok

 

Wecademy tilbyder forskellige konsulentydelser og sparring til jer, der vil i gang med webinarer. 

Den sikre vej til succes med webinarer

Danmarks udgangspunkt for at udnytte fremtidens teknologiske muligheder går stærkt. Vores samfund bliver mere og mere digitalt end de fleste, arbejdsstyrken er veluddannet, og befolkningen er positiv indstillet over for ny teknologi. Vi skal være parate til store ændringer på arbejdsmarkedet.

Udvikling kræver viden

Jo hurtigere udviklingen går, jo hurtigere skal vi tilegne os ny viden, og jo mere skal vi fokusere på hele tiden at være opdateret. Med rådgivning om webinar kan du blive opdateret på de nyeste muligheder og komme godt i gang med selv at afholde webinarer.

Historisk set har kompetencer og færdigheder holdt i cirka 25 år, før man behøvede at forny dem. Sådan er det ikke i fremtiden.

Succes bygger på erfaring

Som en af landets pionerer på området har vi efterhånden designet og faciliteret hundredvis af webinarer. Både for medlemsorganisationer, virksomheder og kommuner. Enten i et samarbejde med interne vidensmedarbejdere, marketingchefer, undervisere, jurister, psykologer, foredragsholdere, læringskonsulenter, eksterne konsulenter, m.fl. Emnerne er mange, om det er mælkesyre-bakterier, hudpleje, diabetes, børn og hoste, juridiske emner, ledelse, den vanskelige samtale eller et nyt IT-system, så har vi erfaringerne.

Praktisk info

Hvis du ønsker en snak om, hvordan Wecademy kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt os på mobil 7199 7079.

 

Book et konsulent møde

Strategisk sparring og rådgivning

Wecademy har givet strategisk sparring og rådgivning omkring webinarer, kurser og uddannelsesforløb til flere hundrede virksomheder.

  • Planlægning, udvikling, afholdelse af webinarer, som eksploderer i alle brancher i disse år
  • Forretningsudvikling i retning af at se muligheder, skabe disruption og markant øge forretningens størrelse og indtjening
  • Værdiskabelse

Det vi kan bidrage med, er:

  • At stille de rigtige forretningskritiske spørgsmål, der hjælper dig/jer til at blive knivskarp på forretningen
  • Fortælle hvad jeg set udefra tænker om forretningen, og hvad der skal ændres for at øge sandsynligheden for succés
  • Hjælpe dig/jer til at få mål og strategi gjort klart, få struktur og overblik over forretningen og fokusere på de rigtige ting
  • Komme med klare og eksekverbare inputs til, hvad jeg mener der skal til for at udvikle forretningen og/eller øge indtjeningen

Vi bliver bedt om hjælpe til at udvikle, implementere og optimere forretningsbenet “webinarer”. Vi synes det er super spændende at udvikle medlems/fordels/abonnements-koncepter, og opnå en loyalitet og indtjening som almindelige forretningsmodeller sjældent kan matche.

Kontakt WECADEMY

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 – 16:00
L-S: Lukket