Webinar om projektledelse

 

Lad WECADEMYS erfaring med webinarer om projektledelse hjælpe jer til succes.

Projektledelse webinarer – Få de bedste redskaber

Varighed – 120 minutter

Tema – Projektledelse

Antal pladser – 500

Pris – 29.995 kr,-

Hos Wecademy finder du en spændende verden af webinarer, kurser og ikke mindst redskaber, der klæder dig optimalt på til såvel faglig som personlig udvikling.

Få de bedste redskaber til den faglige opgave, som du skal løse eller udvid din horisont med ny og spændende læring fra professionelle undervisere – alt gjort let og tilgængeligt for dig online. Vi byder på webinar og kurser i Projektledelse, når det er bedst.

Aldrig har det været lettere at tilgå viden, der kan forme, forandre og forbedre din faglige kunnen på en måde, der skaber både større trivsel i din hverdag samt giver dig redskaber til at kunne navigere i situationer med store udfordringer og modstand.

Vi klæder dig på til netop din opgave i trygge rammer med professionel og lettilgængelig viden, der kan gøre den store forskel for dig og din dagligdag.

Digital projektledelse med Wecademy

Hos Wecademy byder vi på års erfaring og know-how inden for et stort antal brancher og ledelsesformer. Her får du adgang til læring om ledelse på digitalt plan, der giver dig en ny og bedre forståelse for den proces, som du skal igang med.

Vi klæder dig på med såvel personlig som faglig kunnen, drive og gå-på-mod til opgaven. Vi giver dig:

 1. Lettilgængelig viden online
 2. De bedste undervisere indenfor emnet
 3. Mulighed for god sparring
 4. En verden af netværksmuligheder

Et godt netværk kan gøre hele forskellen for dig, der søger god rådgivning og sparring i forbindelse med ledelsesprocesser og at kunne håndtere de udfordringer, der eventuelt vil komme på din vej.

Vi klæder dig på til at kunne håndtere og evaluere den pågældende opgave på bedst mulige måde samtidig med, at du er den bedste leder-version af dig selv – både af egne personlige hensyn, men også af hensyn til de medarbejdere, som du skal lede.

Projektstyring gjort let

Projektplanlægning kan være en ordentlig mundfuld. Hos Wecademy giver vi dig det overblik og de redskaber, der skal til, for at du føler dig godt klædt på til opgaven. Vi tænker bl.a. i:

 • Din motivation
 • Udbygning af netværk
 • Projektforståelse og vision
 • Kompetent ledelse
 • Udvælgelse af kompetente medarbejdere
 • Medarbejder engagement
 • Klarlægning af styrker og svagheder

Et samarbejde med Wecademy gør det let på en ny og tryg måde i forhold til din daglige arbejdsgang og din mulighed for ny læring.

Få styr på din projektplanlægning

Vi giver dig de absolut bedste kort på hånden til god og sikker eksekvering af din opgave. Vi gør viden, læring og vidensdeling let for dig.

Få succes med dine projekter

Med udgangspunkt i projektmodellen får du bedre overblik og ikke mindst bedre fokus på de kritiske elementer for at opnå formålet med dine projekter. Planlægning er alfa og omega i projektledelse, og du får her ideer og inspiration til, hvordan du kan lave gode planer. Vi taler også om, hvordan planlægningsprocessen kan håndteres, så du kan komme godt i mål og kan glæde slutbrugeren ved afslutningen af projektet. Vores webinarer inspirerer dig til, hvordan du kan lave en god tidsplan for projektet, forstå planlægningsprocessen og gøre planen mindre usikker.

Vi samarbejder med dygtige konsulenter, der har viden og praktisk erfaringer fra projektarbejdet. Det er muligt for os at tilbyde 100% online forløb i PRINCE2.

Er din organisation interesseret i en kompetencegivende projektlederuddannelse (ECTS-point), kan vi tilbyde at tilrettelægge et tilpasset forløb i samarbejde med erhvervsakademier, hvor vi tilrettelægger det optimale forløb for jeres organisation og matcher den bedste underviser til jeres medarbejdere.

Bestil os til at afholde et komplet webinar og invitér op til 500 deltagere.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 71 99 70 79

Webinarer, som WECADEMY tidligere har afholdt om projektledelse

Opstart og målformulering

Planlægningsprocessen

Interessent- og risikostyring

SCRUM master

PRINCE2® - Foundation

PRINCE2® - Practitioner

Vi har jo holdt en del webinar i de sidste uger og jeg må bare give jer rigtig meget ros.

Det sker ikke sjældent at jeres Wecademy bliver nævnt i afdelingen. Og det er kun positivt.

I får meget ros fra de enkelte medarbejdere i forhold til jeres professionelle tilgang og meget rolige måde at være på.

Det samme hører vi også fra kædens personale rundt i landet – de er blevet meget glade for hele konceptet og synes det er en god måde at få ny viden på. Det er rigtig dejligt.

Jeg har netop modtaget en mail fra en afdeling i dag. De skriver bla. følgende:

”Wecademy er yderst professionelle i præsentation, undervejs og afslutningsvis.

Det var rigtig gode spørgsmål, der blev stillet undervejs.

Fin løsning da Lemvig skrev at lyden ikke var så god. Det blev klaret i et snuptag.

Anonym afdelingsleder

Anonym kunde

Kontakt WECADEMY

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev