Forandring er uundgåeligt. Spørgsmålet er, hvordan vi styrkes med den

 

Book et webinar om forandringsledelse med en af vores eksperter.  

Webinarer og kurser i forandringsledelse eller forandringskommunikation

Varighed – 120 minutter

Tema – Ledelse og kommunikation

Antal pladser – 500

Pris – 29.995 kr,-

Klæd dig selv, din virksomhed eller dine medarbejdere på med de rette redskaber. Det er let og billigt. Alle webinarer kan tilgås fra virksomhedens egne lokaler eller sågar fra den pågældende medarbejders egen stue, da det hele foregår online.

  1. Et webinar sparer dig for tid
  2. Et webinar sparer dig for penge

Uanset om du vælger at samarbejde med Wecademy som virksomhed eller privatperson, får du billig og professionel læring på en ny og spændende måde.

Vi sørger for up-to-date information og professionelle undervisere, der sørger for de rette redskaber, der kan klæde dig bedst muligt på til den faglige kunnen, som du efterspørger.

Forandringsledelse kurser – Online læring gjort simpelt

Hos Wecademy ved vi, at forandring kræver sin mand – her er det både de følelsesmæssige forandringer ved ændrede arbejdsgange og de daglige rutiner, der ofte står for skud, når nyt og anderledes skal implementeres.

Står du som leder for sådanne projekter og processer, er der en del, som du skal være opmærksom på for at kunne styre såvel teamet af medarbejdere som virksomheden videre i sikker retning.

Wecademy klæder dig på med de bedst mulige redskaber til at håndtere såvel følelsesmæssig som arbejdsmæssige forandring i din ledelsesproces 

De mange uforudsigeligheder, der ofte dukker op undervejs i en sådan proces, kan hjælpes godt på vej med de rette redskaber og såvel viljen som den faglige kunnen til at håndtere sådanne forandringer. Her handler det bl.a. om at:

  • Minimere usikkerhed hos de enkelte medarbejdere
  • Inddrage medarbejdere i form af feedback
  • Håndtere modstand
  • Være et godt forbillede for forandring

Dette er blot nogle af de parametre, der spiller ind på succes. Vi giver dig den læring og viden, der skal til. Alt sammen under trygge rammer og med professionel underviser ved roret.

Såvel webinarer som kurser kan give dig mulighed for som deltager at vokse både fagligt som personlig samt opbygge, udvide og drage fordel af et godt netværk af ligesindede inden for samme profession.

Professionel læring og forandringsprocesser med Wecademy

Hos Wecademy finder du et professionelt team af engagerede konsulenter og undervisere, der alle har stor erfaring med såvel opbygning, design, tilrettelæggelse og eksekvering af kurser og webinarer.

Vi klæder dig på til opgaven

Vi byder på mange års erfaring og know-how inden for et væld af brancher – erfaring, der kommer dig til gode, når du vælger at benytte dig af en af Wecademys mange spændende muligheder.

Forandringskommunikation hjemme i din stue

Vælger du at benytte dig af enten online webinar eller kursus, kan du glæde dig over, hvor let det er for dig. Du kan tilmed sidde hjemme i din egen stue og tilgå den læring, som er vigtig for din faglige eller personlige udvikling. Vi gør online læring nemt.

Vi byder på små priser, et stort og omfattende netværk samt mulighed for såvel at udbygge netværk som at udveksle viden online. Al din færden sker naturligvis under trygge og komfortable rammer, der sikrer det optimale udbytte for dig som kursist eller webinar-deltager.

Bestil os til at afholde et komplet webinar og invitér op til 500 deltagere.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 71 99 70 79. 

Inspiration til webinarer, som omhandler ledelse

Minimere usikkerheden hos den enkelte medarbejder

Inddragelse af medarbejdere i form af feedback

Håndtering af modstand

Hvordan bliver du et godt forbillede for forandringer?

Kommunikation i forandringer

Kontakt WECADEMY

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev