To timers webinar – 0 timers forberedelse. Det er det komplette webinar hos WECADEMY

 

Vælg emne og få ny viden. Vi tilpasser efter dine behov og finder eksperten. Inviter op til 1000 deltagere. Wecademy står for hele processen.

Vælg mellem mere end 100 webinaremner

Wecademy tilbyder komplette webinarer, hvor du som virksomhed, organisation eller institution vælger emnet, derefter tilpasser vi i samarbejde med oplægsholderen formen og indholdet. Du inviterer deltagerne – vi klarer alt det tekniske.

Et komplet webinar kan bruges som et frisk pust og motivation i en travl hverdag for ledere, medarbejdere, medlemmer eller måske studerende. Komplette webinarer er i ordets betydning en pakke med alt det, der skal bruges til at gennemføre et professionelt webinar.

Du skal blot vælge et emne, og derefter finder vi sammen en ekstern eller intern oplægsholder. Vi laver efterfølgende en prøveafvikling med oplægsholderen, og du inviterer deltagerne. Vi fremsender et link til webinaret, som kan sendes ud sammen med din invitation. Wecademy leverer eksperten, som udvikler præsentationen og gennemfører webinaret, så du og deltagerne kan trygt kan læne jer tilbage og nyde et relevant og veltilrettelagt webinar.

På et webinar er det muligt for deltagerne at stille spørgsmål, og der kan laves meningsmålinger og brugerundersøgelser undervejs. Det hele bliver optaget – og optagelsen sendes efterfølgende til dig, så I kan se eller gense oplægget.

Wecademy samarbejder med og har et kæmpe netværk af eksperter herunder skuespillere, erhvervspsykologer, proceskonsulenter, læringskonsulenter, universiteter og erhvervsakademier.

Når vi er blevet enige om et emne, kontakter vi egnede eksperter i vores netværk og vender tilbage med forslag i forhold til den foredragsholder eller underviser, som vi mener er det rigtige match til jeres ønsker.

Du kan også vælge selv at byde ind med oplægsholder, som vi gerne hjælper og støtter i udarbejdelsen af en præsentation, som er velegnet til webinaret.

Under et komplet webinar påtager Wecademy sig alle opgaver. Vi opretter det virtuelle læringsrum og har en tekniker klar til at løse evt. udfordringer med billede og lyd hos deltagerne. Vi sørger for en professionel og imødekommende vært til at facilitere webinaret undervejs og sikrer, at chatten fungerer, meningsmålinger bliver gennemført, spørgsmål bliver besvaret og at alle føler sig trygge og godt tilpas på webinaret.

Efterfølgende modtager du en evalueringsrapport og en optagelse af webinaret. Vi vil også meget gerne have feedback fra dig og oplægsholderen, for vi arbejder hele tiden på at blive bedre.

Thomas Markersen

Psykolog, Psykologerne Frederiksberg

________________________________

“Jeg tror, at jeg sammen med Wecademy, har leveret noget af det bedste online undervisning i landet. Med mesterligt forberedte afstemninger, interaktion, godt tempo mv., har kursisterne været top engagerede og vi har kun fået gode tilbagemeldinger.”

Kontakt WECADEMY

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev