Bliv webinar-helten på kontoret

 

Et veltilrettelagt webinar, kursus, undervisningsforløb mm. giver jer de bedste muligheder for at præsentere jeres viden og engagere jeres publikum, under hele arrangementet.

Lær hvordan du bliver virksomhedens webinarekspert

Hos WECADEMY har du muligheden for at uddanne dig og dine medarbejdere og få viden om, hvordan du planlægger og afholder online events.
Uanset om du er helt grøn eller øvet webinarvært, så har vi et kursus, der kan gøre dig mere bevidst om de virkemidler, du kan bruge, og den forberedelse der er så afgørende for, at dit arrangement bliver en succes.

Vi har kortere og længere kurser, så du kan få det kursus, der passer præcis til det, du vil afsætte tidsmæssigt og økonomisk. Læs mere om ”Lær at afholde webinar” – uddannelserne nedenfor.

Online undervisningskursus

Varighed – 120 minutter

Fokus – Virtuel værtskab, fremtræden, interaktion, åbent kursus

Antal pladser – 20

Pris – 2.495,- kr ex moms

Online halvdagskursus

Varighed – 180 minutter

Fokus – Teknik, virtuel værtskab, fremtræden, interaktion

Antal pladser – Fra en deltager

Pris – 5.595,- kr ex moms

Online undervisning

Varighed – 210 minutter

Fokus – Teknik, virtuel værtskab, fremtræden, interaktion, praktisk erfaring

Antal pladser – Fra to deltagere

Pris – 7.995,- kr ex moms

Louise Frilund

Fuldmægtig, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

_____________________________

Jeg har deltaget på et webinar-kursus hos Wecademy i efteråret 2019. Det var både lærerigt og grænseoverskridende at prøve at være webinar-vært, – og deltager.

Nu et år senere og en del webinarer mere erfaren kan jeg konstatere, at jeg bruger rigtig mange af værktøjerne fra kurset, som er guld værd.
Det kører bare. Vi oplever desuden i flere sammenhænge, at der er flere deltagere i vores onlinemøder end til lignende, som vi tidligere har afholdt fysisk – sikkert fordi transporttiden er reduceret.

Mille Sundquist

Vicechefjordemoder, Nordsjællands Hospital

_____________________________

Jeg valgte at bestille Wecademys uddannelsesforløb til vores jordemødre for at få dem klædt på til fremtidens interaktive fødselsforberedelse med det bedste resultat.

Uddannelsen gjorde underviserne i stand til at kombinere design, interaktion og høj faglighed med et flot resultat til gavn for vordende forældre.

Jeg oplevede Wecademy som en professionel og fremadskuende hjælp til vores kommende undervisere via webinar.

Karen-Sofie Teglgaard Andersen

Kommunikationsmedarbejder, Byggros Holding A/S

_____________________________

Vi fik hjælp af Wecademy, da vi skulle give os i kast med at afholde webinarer for første gang, og det er vi glade for.

Nanna og Michael guidede os rigtigt fint igennem både de tekniske aspekter, såvel som præsentationsteknikken. Der var mange elementer, som jeg ikke selv havde skænket en tanke, så jeg kan varmt anbefale at få Wecademy ind som sparring og undervisning.

Vi følte os i hvert fald godt klædt på efter vores kursusdag og er nu i fuld gang med afholdelse af webinarer.

 

Wecademy undervisere

Anne-Mette Rønholt er udvikler og grundlægger af Wecademy. Hun har arbejdet med webinarer og online kommunikation i mere end 20 år og er en Danmarks førende eksperter på webinarområdet.

Anne-Mette har en dyb passion for digitalisering og digitale muligheder og med stort engagement har hun gennem årene hjulpet mange virksomheder, medlemsorganisationer og kommunale institutioner med at implementere ansvarlige og bæredygtige webinarstrategier- og forløb.

 

Nanna Sero

Hos Wecademy har vi vores egen ekspert inden for facilitering af online arrangementer. Nanna Sero har arbejdet med læring og interaktion i mange år og er ekspert i online interaktion.

Nanna underviser blandt andet i, hvordan man bedst muligt forbereder et online arrangement og hvilke overvejelser der er inden. Nanna har mange års erfaring med at facilitere og afvikle online arrangementer og guider dig trygt igennem, hvordan du kan forberede dig bedst muligt inden og hvordan du kommer til at fremstå bedst muligt foran kameraet.

Nanna brænder for, at et online arrangement skal være lige så trygt og sikkert, som det fysiske møde. Hun klæder dig på, så du kan fremstå lige så professionel foran kameraet som du er.

Nanna Sero

Bag videopræsentationen Design et webinar står en af Wecademys tætte og mangeårige samarbejdspartner, Helle Mortensen. Helle har en baggrund indenfor læring og underviser inden for kommunikation. Helle har mange års erfaring med professionelle webinarkommunikation.

Helle brænder for det gode webinar og udbytte for deltagerne. Helle fører dig trygt igennem design af et online arrangement og vigtige roller under afviklingen, ligesom hun rådgiver omkring målgrupper og målrettet kommunikation for at sikre relevans og størst muligt udbytte for deltagerne.

Nanna Sero

Videopræsentationen Skærmtræning præsenteres af en anden af Wecademys tætte og mangeårige samarbejdspartnere, Ann Hjort.

Ann er uddannet skuespiller og har igennem årene undervist og rådgivet et hav af virksomhedsledere og medarbejdere i personlig

fremtoning. Måske kender du Ann fra TV, hvor hun bl.a. havde rollen som Puk i Nissebanden. Ann er passioneret omkring formidlerens troværdighed og den rolige sikre præsentation. Før 3-modul af webinarforløbet får du en videopræsentation, hvor Ann giver dig konkrete værktøjer til og forklare vigtigheden af at fremstå professionel og overbevisende på skærmen.

 

Nanna Sero

Kontakt WECADEMY

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev