ca
Online undervisning

Fremstå selvsikker og professionel på det online medie

 

Alle virksomheder og organisationer har behov for at kunne facilitere, holde oplæg eller møder, professionelt i det online univers i dag.

Med vores online uddannelse får du de bedste redskaber og den tekniske grundforståelse, så du kan fokusere på dine deltagere og formidle dit indhold.

I

Lær at formidle professionelt

I

Få de bedste tips og tricks som vi selv bruger

I

Teknisk introduktion og interaktionsværktøjer

Online undervisning
Teknik kursus

Teknik kursus

Få 100% styr på den grundlæggende teknik på enten Teams eller Zoom og undgå, at teknikken bliver en barriere for dine online arrangementer og møder.

Ann H

Skærmtræning

Lær at skabe nærhed på distancen og fremstå roligt foran dine deltagere. Ann Hjort, professionel skuespiller lærer dig alt om blikrening, mimik og kropssprog.

Webinar

Online undervisning

Hands on erfaring og fokus på din egen performance og materiale. Vi gennemgår både teknik, facilitering og de online virkemidler og metoder, som vi bruger hver gang.

Vil du hellere lade professionelle stå for dine online arrangementer?

Nogle gange kan det godt betale sig at alliere sig med eksperter, når det handler vigtige arrangementer. Wecademy kan stå for den tekniske del eller klare hele processen, så alt du skal stå for er at finde de rigtige oplægsholdere.

Klik her for at læse mere

Udvikling af webinarkoncept, skræddersyet til din virksomhed

Hvis du ønsker et færdigt og køreklart koncept, der er skræddersyet til din virksomhed og målgruppe, kan Wecademy hjælpe dig. Vi har blandt andet udviklet webinarkoncepter for store pensionsselskaber og hjælper med at finde frem til den helt rigtige måde at målrette webinarerne efter deltagernes behov.

Klik her for at læse mere

Wecademy undervisere

Anne-Mette Rønholt er udvikler og grundlægger af Wecademy. Hun har arbejdet med webinarer og online kommunikation i mere end 20 år og er en Danmarks førende eksperter på webinarområdet.

Anne-Mette har en dyb passion for digitalisering og digitale muligheder og med stort engagement har hun gennem årene hjulpet mange virksomheder, medlemsorganisationer og kommunale institutioner med at implementere ansvarlige og bæredygtige webinarstrategier- og forløb.

 

Anne-Mette

Bag videopræsentationen Design et webinar står en af Wecademys tætte og mangeårige samarbejdspartner, Helle Mortensen. Helle har en baggrund indenfor læring og underviser inden for kommunikation. Helle har mange års erfaring med professionelle webinarkommunikation.

Helle brænder for det gode webinar og udbytte for deltagerne. Helle fører dig trygt igennem design af et online arrangement og vigtige roller under afviklingen, ligesom hun rådgiver omkring målgrupper og målrettet kommunikation for at sikre relevans og størst muligt udbytte for deltagerne.

Nanna Sero

Videopræsentationen Skærmtræning præsenteres af en anden af Wecademys tætte og mangeårige samarbejdspartnere, Ann Hjort.

Ann er uddannet skuespiller og har igennem årene undervist og rådgivet et hav af virksomhedsledere og medarbejdere i personlig

fremtoning. Måske kender du Ann fra TV, hvor hun bl.a. havde rollen som Puk i Nissebanden. Ann er passioneret omkring formidlerens troværdighed og den rolige sikre præsentation. Før 3-modul af webinarforløbet får du en videopræsentation, hvor Ann giver dig konkrete værktøjer til og forklare vigtigheden af at fremstå professionel og overbevisende på skærmen.

 

Ann

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier