Professionelle webinarløsninger for dig, der ikke vil gå på kompromis

Lad Wecademy stå for alt fra tilrettelæggelse til gennemførsel. Vi sikrer, at dit webinar bliver en succes og hjælper med vejledning, planlægning og interaktion undervejs, så du fastholder og beholder dit gode brand.

Få et skræddersyet webinar efter dine behov

Med WECADEMY som din webinarpartner kan du være sikker på, at kvaliteten på dit næste webinar er i top. Overlad trygt ansvaret til os og lad os stå for forberedelsen. Vi har professionelle værter og sørger for, at det hele forløber gnidningsfrit på dagen. Wecademy sørger for både tilrettelæggelse, opsætning og teknisk support og vi har siden 2014 faciliteret nationale og internationale webinarer for både små og store virksomheder.

Facilitering af et webinar indeholder derfor hele pakken – lige fra idegenerering, oprettelse af virtuelle læringsrum og sparring til gennemførsel af webinaret med en vært, teknisk support og evaluering. Når I vælger WECADEMY som partner til gennemførsel af et eller flere webinarer, kan I være sikre på at få professionel sparring og støtte fra start til slut. Derudover giver vi dig også sparring på den webinarplatform, der passer bedst på det indhold og de interaktioner du ønsker.

Interaktion med publikum

 

Vi sætter deltageren i fokus, så vi sikrer, at det også er en god oplevelse at deltage i dit online arrangement.
Vi bruger meget tid på at vejlede i, og udvikle, interagerende indhold så arrangementet ikke blot er en udsendelse, men en involverende oplevelse.

Bare fordi det er online, behøver det ikke at være kedeligt.

Webinarer efter dit behov
Vi er klar over, at ikke to webinarer er ens, og at behovet for sparring og support varierer. Af samme grund sammensætter vi hos WECADEMY en unik pakke, som passer lige præcis til jeres behov. Ønsker du overlevere opgaven helt, så tager vi ansvaret, guider dig igennem og sikrer, at din virksomhed, organisation eller institution gennemfører et professionelt webinar. Ønsker du i højere grad at være involveret i opgaven, så sammensætter vi en pakke, som sikrer dig større medansvar og deltagelse i gennemførslen af dit webinar. Uanset hvilke ønsker du har til dit næste webinar, står WECADEMY klar til at hjælpe og guide dig.

Klik her, hvis der er behov for et større arrangement.

Processen starter allerede i idéfasen

 

Det kan f.eks. være, at der opstået nye behov for online kommunikation i virksomheden, at det stilles krav om i højere grad at benytte sig af online møder, eller at en medlemsorganisation foretager en strategisk beslutning om mere information via webinarer til medlemmerne.

Uanset årsagen til kravet om øget fokus på online møder, kurser og konferencer, så kan WECADEMY være jeres partner til gennemførsel af et eller flere professionelle webinarer – og vi er med dig hele vejen.

Jesper Hollegaard

Advokat, Dansk Erhverv

_______________________________

“Allerede første gang, hvor jeg skulle afholde et webinar, følte jeg mig i trygge hænder, fordi jeg straks kunne mærke, at jeg ikke behøvede at tænke på andet end mit oplæg.
Der var styr på teknik, introduktion, gennemgang af polls og afrunding til sidst. Det var alfa omega for mig.

Anne-Mette er rolig, venlig og professionel. Det er en sand fornøjelse at samarbejde med hende.”

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev