Kender du det, at stemmen knækker, at halsen er tør og du ikke aner, hvad i al verden du skal gøre af dine hænder, når du underviser online eller holder oplæg?

Tænk hvis du mødte dit publikum med ro, nærvær og gennemslagskraft i stedet

Reserver din plads til en eksklusiv workshop d. 13. september i Jylland

Få værdifuld undervisning, sammensat af oplæg, træning af teknikker og simulationer, anført af en professionel skuespiller og webinarspecialister fra WECADEMY.

Så du kan møde dit publikum med ro, nærvær og gennemslagskraft, næste gang.

Reserver din plads til en eksklusiv workshop d. 1. november på Sjælland.

DET SKAL IKKE VÆRE SVÆRERE FOR MENNESKER I HANSTHOLM ELLER HADERSLEV AT BLIVE FAGLIGT OPDATERE OG LÆRE NYT, END DET SKAL FOR MENNESKER I HELLERUP

VISION

Vi vil fortsætte med at være Danmarks mest foretrukne samarbejdspartner, når viden skal deles. Gennem grundig vejledning og hjælp vil vil vi udmærke os som den mest efterspurgte samarbejdspartner, når virksomheder såvel som organisationer og konsulenter søger hjælp til at afholde webinarer. Vi mener, kompetencer og kvalitet går hånd i hånd for at sikre det optimale indhold og den optimale oplevelse.

Vores vision & mission er at forblive Danmarks foretrukne webinar-samarbejdspartner og udbrede kendskabet og begejstringen for webinarer

MISSION

Hos Wecademy ønsker vi at udbrede kendskabet til og begejstringen for webinarer, således at så mange som muligt kan drage fordel af det store potentiale og de mange muligheder, som webinarer indeholder. Ved at lytte til vores kunder og imødekomme deres behov sikrer vi den ideelle, professionelle løsning til videndeling på tværs af grænser. På den måde kan alle lære nyt, uanset hvor de befinder sig.

Vi arrangerer webinarer og finder de rette undervisere til en lang række kunder
og inden for en blomstrende skov af emner

– og vi kan også finde en til dig!