Vi leverer en grøn løsning

Afhold en 100% online konference eller kombinér personligt og online fremmøde i en hybrid konference.

Online og hybride konferencer uden kompromis med eksperter fra hele verden

Online konference

Vælg den rigtige konferenceløsning
Ring til os – det koster ikke noget

Lad dig inspirere her…

Pop-up konference
Konference med egen TV-kanal
Konference som webinar
Konference med live streaming
Konference med streaming på Facebook eller Vimeo 
Hybrid konference
100% online konference

Få din egen Pop-up TV-kanal

Wecademy hjælper dig med en professionel konferenceløsning

Vi samarbejder med TV-producere, TV-journalister og fotografer

Live streaming + optagelse
2-4 kameraer af høj kvalitet
Mikrofoner med god lyd
Webgennemstilling til udlandet
Rundown og forberedelse
Airlook – komplet grafikpakke

Moderne og klimavenlig konferenceløsninger

Wecademy tilbyder professionelle online konferencefaciliteter, professionelle oplægsholdere og spændende muligheder for at sende live, direkte fra ind- og udland til deltagerne på jeres konference – uanset om deltagerne er mødt op personligt eller deltager online.

Tiden er inde til nytænkning og innovation omkring afholdelse af kurser og konferencer. Wecademy har igennem mange år afholdt konferencer både 100% online og ved en kombination af personligt fremmøde og online deltagelse. Vi oplever en stigende efterspørgsel efter begge konferencetyper og tilbyder 100% online konferencer og kombinationskonferencer som en komplet eller delvis konferencepakke.

 

En 100% online konference betyder, at alle deltagere sidder hjemme hos dem selv ved hver deres computer. Her deltager de på konferencen i trygge rammer og undgår herved transport.

På den 100% online konference får I sparring og rådgivning i hele processen. Vi opretter et online konferencerum på Wecademys webinarplatform, instruerer oplægsholderne, tester lyd og kamera samt står for facilitering og teknisk support under hele konferencen.

100% online konferencepakker tilbydes som en komplet eller delvis konferencepakke – enten den tekniske løsning alene, eller en komplet pakke med både den tekniske løsning og foredragsholderne.

 

En Hybrid konference betyder, at nogle deltagere møder op fysisk på jeres konferencelokation, mens andre deltagere sidder derhjemme ved deres computer.

Under en Hybridkonference får I sparring under hele processen og instruktion af oplægsholderne på den fysiske lokation. Vi opstiller teknisk udstyr i konferencesalen, opretter et virtuelt konferencerum på Wecademys webinarplatform, laver prøveafvikling med oplægsholderne og tester lyd, skærm og skift mellem live og optagelser. Vi står også for facilitering og teknisk support under konferencen.

Hybridkonferencer tilbydes som en komplet eller delvis konferencepakke. I en komplet pakke indgår det tekniske udstyr til både onlinedelen og den fysiske lokation samt en udvalg af spændende foredragsholdere. En delvis leverance til Hybridkonferencer kan være enten det tekniske udstyr eller foredragsholderne.

Alle konferencepakker kan kombineres og sammensættes efter jeres behov.

 

Læs også om Webinar facilitering og Komplette webinarer

Wecademy – din online konferencepartner

Som online konferencepartner tilbyder Wecademy en fleksibel samarbejdspartner, som du kan trække på alt efter behov i konferenceforløbet. Med professionelle, online værter og teknisk support sørger Wecademy for at binde det tekniske set up sammen med den menneskelige performance – så jeres online konference bliver en succes.

Teknisk stiller vi vores professionelle platforme og tekniske assistenter til rådighed før og under gennemførslen af konferencen. Vi tester udstyr og laver prøveafviklinger med oplægsholdere i både ind- og udland for at sikre god lyd, høj kvalitet og et værdifuldt udbytte for alle parter.

Praktisk kan vi hjælpe jer med projektstyring, planlægning og tidsstyring før og under konferencen. Vi tilbyder online værter, som kan faciliterer på flere sprog herunder dansk, engelsk, tysk og svensk. I kan vælge at lade Wecademy stå for hele processen herunder koordinering, skærm- og lydtest, kameratest, facilitering, optagelse og redigering af konferencen.

Efter konferencen modtager I en publikumsvenlig optagelse, som I kan sende til deltagerne og bruge i jeres fremtidige markedsføring

Med vores platforme kan I sende live direkte fra den fysiske konferencesalen og bruge vores platform som Tv-signal evt. med oplægsholdere fra udlandet. Konferencen kan være et mix og skift mellem live foredrag på stedet, videooptagelser og direkte speak fra udlandet. Vi kan levere et Wecademy TV-team med erfaring fra Nordisk Film og TV2, som kan tage rollen som facilitator, moderatorer, fotografer, producere og tekniker under hele konferencen.

Online konferencer

En online konference som foregår 100% online, hvor alle deltager hjemmefra står Wecademy for:

 1. Oprettelse af online konferencerum
 2. Tilpasning af fremsendte præsentationer
 3. Prøveafvikling med oplægsholderne (lyd, lys, kamera og skærm)
 4. Guidelines til deltagerne
 5. Tekniske support 30 min før start
 6. Professionel online vært
 7. Tekniske support under hele konferencen
 8. Tidsstyring af oplægsholdere fra ind- og udland
 9. Optagelse og redigering af optagelsen
 10. Evalueringsrapport inkl. optagelse

Hybride konferencer

Konference som foregår ved en kombination af fysiske og online deltagere. Wecademy står for: 

 1. Opsætning af teknisk udstyr på lokation
 2. Oprettelse af online konferencerum
 3. Tilpasning af fremsendte præsentationer
 4. Instruktion til oplægsholdere i live-sending
 5. Prøveafvikling med oplægsholderne (lyd, lys, kamera og skærm)
 6. Guidelines til deltagerne
 7. Tekniske support 30 min før start
 8. Professionel online vært
 9. Tekniske support under hele konferencen
 10. Tidsstyring af oplægsholdere fra ind- og udland
 11. Optagelse og redigering af optagelsen
 12. Evalueringsrapport inkl. optagelse

 

 

 

Kontakt Wecademy

Kontor

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os