ca
livestreaming

Lån vores videostudie og løft din næste livestreaming

 

Send live fra vores fuldt udstyrede livestreaming studie i Glostrup og slip for at bøvle med teknikken. Vi hjælper med forberedelsen, afviklingen og postarbejdet med din livestreaming af webinarer, konferencer, generalforsamling eller andet. En flot livestreaming kan mærkes på den anden side af skærmen!

I

Billede og lyd i højeste kvalitet

I

Forskellige kameravinkler for mere dynamik

I

Livestreaming til alle de populære platforme

livestreaming
Michael

Skal du have hjælp til din næste livestreaming?

Derfor skal din livestreaming foregå i et professionelt videostudie

Tiden med kiksede online arrangementer er forbi!

Tiden med rodede baggrunde, modlys og mutede mikrofoner på Teams er ovre. Heldigvis! Barren er hævet for kvaliteten af de online arrangementer vi deltager på, og nu vil vi have tv-kvalitet. Det får du ved at afholde dit online arrangement fra et professionelt livestreaming-studie. 

Dine deltagere får et markant bedre indtryk af dit online arrangement, og dermed også af dig, din virksomhed, dine produkter o.lign. når rammerne er gode og teknikken fungerer.

Dynamisk content, der kan bruges efterfølgende

En bonus ved livestreaming er den efterfølgende video, der kommer i højeste tilladte billede- og lydkvalitet, som blandt andet kan bruges i nyhedsbreve, hjemmeside og på sociale medier! 

Slip for panikken ved teknikken

Når du afholder en livestreaming i et af vores studier, overlader du al teknik til os, ligesom du også får al vores livestreamingekspertise, både fra alle vores live streamings gennem tiden, men også fra vores baggrund fra tv-verdenen. Det betyder både at dit online arrangement bliver løftet, og at du ikke skal bekymre dig om alt det tekniske, den klarer vi.

Helhedsbilledet

Tænk over det billede du efterlader. Hvis kvaliteten af dine online arrangementer ikke afspejler virksomheden, kan det have den modsatte effekt end tiltænkt. Tænk over alt fra farver til interaktioner, det giver et bedre helhedsbillede og fremstiller dit brand mere professionelt og velforberedt.

Wecademys forskellige videostudier

Fuldt udstyret studie i Glostrup

I vores store, professionelle videostudie får du alt hvad der skal til for at afholde en større livestreaming i tv-kvalitet. Her har vi 4 studiekameraer, der optager i fuld HD-kvalitet, fuldt lyd- og lys set up, mulighed for at få et costumized baggrunds- og lysdesign, stor led-skærm, monitor, afvikling af præsentationsmateriale, videoer etc., mulighed for op til 6 personer i studiet samtidig samt mulighed for op til 5 online talere ad gangen, flere forskellige interaktionsmuligheder og meget mere.

Studie i midten af Middelfart

Fra vores videostudie i Middelfart streamer vi både større og mindre arrangementer med et mere simpelt, men stadig 100% professionelt live streaming set up. Her har vi 3 studiekameraer, der optager i fuld HD-kvalitet, lys- og lyd set up, mulighed for green screen, afvikling af både præsentationer, videoer, mange forskellige interaktionsværktøjer, mulighed for at tale direkte med de online deltagere og meget mere. I dette videostudie anbefaler vi max to talere i studiet samtidig.

Studie på valgfri lokation

Vil du hellere afholde din livestreaming fra virksomheden eller på et konferencested, er det også muligt at få stillet et fuldt studie set up op på den valgte lokation. Det kan være alt lige fra et simpelt studie set up med 2 kameraer og 1 mikrofon til et fuldt studie set up med mange kameraer, lyd og lys-pakker, online grupperum, paneldebatter, forskellige baggrunde osv.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier