Book en videokonference

Lad Wecademy stå for teknik og værtsrollen på din videokonference

Saml op til 500 mennesker, uden nogen behøver køre til et konferencecenter.

Webinar

Der er mange penge at sparer med videokonferencer

Der er mange penge at spare for virksomheder, der jævnligt benytter sig af online live kommunikation i stedet for at skulle køre land og rige rundt til møder. Her er du hurtigt online med de møde-deltagere, som er af betydning for eksempelvis:

  • Deling af viden
  • Ny læring
  • At pleje et fagligt vigtigt netværk

Et samarbejde med Wecademy er videokonference gjort nemt. Ikke som tidligere, hvor deltagerne skulle sidde i det samme rum og der skulle inversteres i dyrt konference udstyr, der sjældent blev brugt.

Vi sikrer dig alt, hvad du skal bruge for at komme i mål med dine online gøremål og er dermed med til at spare dig og din virksomhed for tid og penge, alt imens du tilegner dig ny viden, netværker eller på anden vis holder dig ajour med emner, der er vigtige for din arbejdsgang.

Hvad er en videokonference 

En konference er en måde, hvorpå du kan udveksle information med en eller flere øvrige deltagere, hvor I kan se og høre hinanden med brug af:

  • Videokonferenceudstyr

Når alt er koblet til, så er dine øvrige deltager i eventet blot et klik væk. Der er sparet tid og penge samtidig med, at det næsten føles som om, at alle deltagere er tilstede i det samme lokale – I kan under alle omstændigheder se og høre hinanden under hele forløbet, således, at ingen går glip af vigtig information. 

Videokonference software

Der er ikke en række tekniske installationer, der er nødvendige for at facilitere et sådan event. Vi har softwaren og videokonferencesystemet, så du kan trygt lægge alt i hænderne på Wecademy. Vi sørger for at klæde alle på med digital læring og praksis til både medarbejdere og virksomheder således, at I kan komme trygt i mål med vidensdeling, udveksling af information eller networking under de rette betingelser.

Vi hjælper på vej, underviser og faciliterer såvel grundlæggende som praktiske informationer omkring:

  • Online kurser
  • Konferencer
  • Præsentations-teknikker
  • E-facilitering
  • Skærmteknikker
  • Markedsføring

Vi klæder dig eller din virksomhed på til at kunne få den viden, der er så let tilgængelig online med de rette forudsætninger. Vi gør det let for dig, som medarbejder eller virksomhed, at nå i mål med læring, ny viden og vidensdeling samtidig med, at du har mulighed for at pleje dit netværk til kolleger i andre dele af landet.

Her er det næsten ligegyldigt, hvor du befinder dig, så længe du har den rette information omkring at logge på, interagere og følge op online. 

Vi gør den online verden let for dig og hjælper dig i mål – uanset om det er som medarbejder eller som virksomhed.

Spar dyrt videokonference udstyr

Vi har en af de bedste konferenceplatforme

Hjælp og sparring til at udvikle dine online kurser

Skærmtræning

E-facilitering

Med etableringen af vores webinar-tilbud når ud til en bredere og mere omfattende målgruppe, end dem der traditionelt deltager på vores kurser.

Emnerne er mange, lige fra GDPR, den nye ferielov, stresshåndtering til motivationsledelse.

Derfor vil vi også fremadrettet samarbejde med Wecademy om afvikling af webinarer.

Vores medlemmer efterspørger flere webinarer fordi viden er en faktor i dansk erhvervsliv.

Vores webinarer er af høj kvalitet.

Den store viden og erfaring Wecademy har i forhold til tilrettelæggelsen af indholdet på webinarerne, sammen med vores advokater, betyder at vores webinarer er udbytterige og attraktive at deltage i.

Vores advokater bifalder også samarbejdet.

De bliver taget i hånden af Wecademy fra start til slut, og får lige præcis den tryghed det kræver, når undervisning digitaliseres.

E-facilitering er afgørende for at kunne gennemfører et professionelt webinar!

Et samarbejde som vi er meget  glade for og som hele tiden udbygges.

Jesper Juul Jensen

Salgschef, Dansk Erhverv

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 1. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os