ca

Video konference

Slip for de fysiske rammer og begrænsninger. Med en videokonference kan du nå ud til hele verden, uden at skulle bekymre dig om teknikken, den sørger vi for er i orden.

Professionel videokonference med deltagerne i centrum

Der er mange penge at spare for virksomheder, der jævnligt benytter sig af online live kommunikation i stedet for at skulle køre land og rige rundt til møder. Her er du hurtigt online med de møde-deltagere, som er af betydning for eksempelvis:

  • Deling af viden
  • Ny læring
  • At pleje et fagligt vigtigt netværk

Et samarbejde med Wecademy er videokonference gjort nemt. Ikke som tidligere, hvor deltagerne skulle sidde i det samme rum og der skulle inversteres i dyrt konference udstyr, der sjældent blev brugt.

Vi sikrer dig alt, hvad du skal bruge for at komme i mål med dine online gøremål og er dermed med til at spare dig og din virksomhed for tid og penge, alt imens du tilegner dig ny viden, netværker eller på anden vis holder dig ajour med emner, der er vigtige for din arbejdsgang.

 

Videokonference software

Der er ikke en række tekniske installationer, der er nødvendige for at facilitere et sådan event. Vi har softwaren og videokonferencesystemet, så du kan trygt lægge alt i hænderne på Wecademy. Vi sørger for at klæde alle på med digital læring og praksis til både medarbejdere og virksomheder således, at I kan komme trygt i mål med vidensdeling, udveksling af information eller networking under de rette betingelser.

Vi hjælper på vej, underviser og faciliterer såvel grundlæggende som praktiske informationer omkring:

  • Online kurser
  • Konferencer
  • Præsentations-teknikker
  • E-facilitering
  • Skærmteknikker
  • Markedsføring

Vi klæder dig eller din virksomhed på til at kunne få den viden, der er så let tilgængelig online med de rette forudsætninger. Vi gør det let for dig, som medarbejder eller virksomhed, at nå i mål med læring, ny viden og vidensdeling samtidig med, at du har mulighed for at pleje dit netværk til kolleger i andre dele af landet.

Her er det næsten ligegyldigt, hvor du befinder dig, så længe du har den rette information omkring at logge på, interagere og følge op online.

Vi gør den online verden let for dig og hjælper dig i mål – uanset om det er som medarbejder eller som virksomhed.

Hvad er en videokonference

 

En konference er en måde, hvorpå du kan udveksle information med en eller flere øvrige deltagere, hvor I kan se og høre hinanden med brug af videokonference udstyr

Når alt er koblet til, så er dine øvrige deltager i eventet blot et klik væk. Der er sparet tid og penge samtidig med, at det næsten føles som om, at alle deltagere er tilstede i det samme lokale – I kan under alle omstændigheder se og høre hinanden under hele forløbet, således, at ingen går glip af vigtig information.

Spar dyrt videokonference udstyr

Hjælp og sparring til at udvikle dine online kurser

Skærmtræning

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Landsdækkende service

 

Åbningstider

M-F: 8:30 – 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Støtter