Video produktion i højeste kvalitet – I hele Danmark

 

Uanset hvilken type video produktion du har i tankerne, har vi kompetencerne, udstyret og ekspertisen. Vi laver video i mange forskellige generer og til vidt forskellige målgrupper, uden det behøves at koste en bondegård.

I

Sparring og rådgivning på format og indhold

I

Billede og lyd i højeste kvalitet

I

Alle typer af video-produktion

Ane-Sofie

Vil du høre, hvordan Wecademy kan hjælpe dig?

Brug for hjælp til at vælge den rigtige pakke?

Sig det med video

 

Kvalitetsvideo konverterer bedre

Ikke nok med at videoproduktioner kan øge din konverteringsrate, er det spået, at video vil stå for hele 82% af det online content, der bliver produceret i 2022. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at få produceret engagerende videocontent i højeste kvalitet, så din video ikke drukner i mængden. og selvom man skulle tro vi efterhånden er trætte af at se reklamevideoer, så vil hele 54% af forbrugerne have mere videocontent fra virksomheder, de synes om. 

Også i takt med stigende konkurrence er det vigtigt at opretholde en god konverteringsflow og ikke sakke bagud. Faktisk stiger chancen for en konvertering igennem markedsføring med videocontent med op imod 80%.

Like, comment, share!

Det er langt mere sandsynligt, at dit opslag bliver delt og på den måde spredt ud over diverse sociale platforme, hvis det indeholder en video. Og hvis den video er produceret professionelt og indeholder kvalitetsindhold, kan det have store fordele for din virksomhed.

Faktisk er vi op til 12 gange mere tilbøjelige til at dele et opslag med en video, frem for et almindeligt opslag.

Fremragende måde at vise menneskerne bag virksomheden

Et gammelt ordsprog lyder på, at mennesker handler med mennesker. I en video er det muligt, at få det personlige frem i virksomheden og slå ned på de mærkesager, der gør lige netop din virksomhed speciel. Og med effekter som musik, grafik osv., er det nemmere at connecte med din målgruppe.

Video på hjemmesiden øger din rangering på Google

Som en ekstra bonus, er Google mere tilbøjelig til at indeksere din hjemmeside højere, hvis du har en “embedded” video på din landingsside. Ikke nok med højere konverteringsrater, så hjælper produktion af video også på din tilstedeværelse på Google!

Hold tungen lige i munden

Men, som alt andet, er det nemmere sagt end gjort. Det er ikke bare at gribe telefonen, optage og sende ud på sociale medier. Vi er også blevet mere kritiske og efterspørg i dag en vis standard. Hvis ikke, kan det faktisk have den modsatte effekt. Vi er ekskperter. i videoredigering og brug af grafiske elementer. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig godt på vej med dine videoproduktioner.

Hvilken form for filmproduktion?

 

Droneoptagelser

Tilføj en ekstra dimension til din video og gør brug af droneoptagelser. Vi har en dedikeret dronefotograf tilknyttet, med mange års erfaring.

Video til dit live event

Få kvalitetsvideo i høj billede- og lydkvalitet, uden prisen behøves at afspejle det. Vi kan blandt andet optage produktvideoer og videoindslag til dit live event.

Interview og reportager

Med erfaring fra tv-branchen kan vi sammensætte en reportagevideo eller filme spændende interviews og medarbejderportrætter. Perfekt format til virksomhedsfilm.

SoMe content

Skil dig ud fra mængden af video på de sociale medier og få professionel videocontent, der kan leve længe og booste din digitale tilstedeværelse.

Udvalgte videoproduktioner vi har lavet

Produktvideo for STATIONEN Kaffebar

En kort og præcis video, der indkapsler den hyggelige atmosfære i kaffeshoppen, med fokus på close-up video af produktionen af en kvalitetets kop kaffe.

Reklamefilm for Heiko Stumbeck

Heiko Stumbeck ønskede at frembringe det personlige og unikke ved deres butik i Middelfart. Vi hjalp med det rigtige format, en blanding af produkter, medarbejdere og interviews.

Vilomix reportagevideo

Et udklip af en 7 minutters reportagevideo for Vilomix, der både indeholder interviews og video. I samarbejde fandt vi frem til det rigtige format for videoen, som nu er set verden over.

Temadag for LyLe patientforening

LyLe ville gerne have indkapslet den gode stemning og det høje faglige niveau der er, når foreningen to gange årligt mødes til deres temadag, hvor medlemmerne kan møde hinanden og få den nyeste viden på området. Wecademy var med hele dagen og filmede.

Virksomhedsfilm for StressAkademiet

StressAkademiet ønskede en 360 graders video af virksomheden, der beskrev de forskellige services på en visuel flot måde. Derudover ønskede StressAkademiet 2 videoer, en om hver af de store services, der var optimeret til sociale medier. 

Hvordan foregår videoproduktion?

Intromøde

Vi starter alle samarbejder med et indledende møde, hvor vi i fællesskab finder frem til det rigtige format for din video. Skal det være interviewvideo, reportagefilm, produktfilm eller andet? 

Produktion af video

Efter det rigtige format er fundet, tager vi vores udstyr med ud og filmer al råmaterialet. Den rigtige filmproduktion kan gøre en stor forskel for din endelige video.

Klipning og redigering

Når vi har fundet frem til det rigtige format, aftaler vi en dag, hvor vi kommer ud på den valgte lokation og filmer råmaterialet. Efterfølgende går vi i gang med redigering af videoen.

Din færdige video

Vi leverer en færdig video, med grafik, undertekster og andet, alt efter hvad vi aftaler. Vi leverer altid professionelle videoproduktioner, som vi kan stå bag.

Priser på professionelle videoproduktioner

 

Videoproduktion

Contentpakken

Fra kr. 7.995, – excl. moms

30 minutters online formøde

2 timers optagelse

30-60 sekunder video

Optimeret til sociale medier

Optagelse på 1 lokation

Lille grafikpakke*

Baggrundsmusik

Undertekster

Redigering og colorgrading

1 tilpasning

Gælder i hele Danmark

Videoproduktioner

Videoproduktion

Fra kr. 11.995, – excl. moms

30 minutters online formøde

4 timers optagelse

30-120 sekunder video

Optimeret til sociale medier

Optagelse på 1 lokation

Mulighed for droneoptagelse

Mellem grafikpakke*

Baggrundsmusik

Undertekster

Redigering og colorgrading

2 tilpasninger

Gælder i hele Danmark

Video produktion

Årsaftale

Fra kr. 5.995, – excl. moms

Aftale på minimum 6 videoproduktioner om året

30 minutters online formøde

4 timers optagelse

30-120 sekunder video

Optimeret til sociale medier

Optagelse på 1 lokation

Mellem grafikpakke*

Baggrundsmusik

Undertekster

Redigering og colorgrading

2 tilpasninger

Gælder i hele Danmark

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier