Lån et professionelt studie til livestreaming og videoproduktion

 

Video behøves ikke at koste det hvide ud af øjnene. Vi har udstyret og ekspertisen, så du kan brænde igennem på skærmen med dit budskab.

Optag nemt og hurtigt kvalitetsvideoer
– til priser hvor alle kan være med!

Uanset hvilken type video du har i tankerne, kan Wecademy hjælpe med at få dig, dit produkt eller dit budskab til at fremstå top professionelt, uden at prisen afspejler det.

 

Professionelle rammer

Vi har allerede de perfekte faciliteter til at indkapsle dit budskab og vi redigerer og klipper også videoen efterfølgende. Det er med til at holde prisen nede, hvis videoen bliver filmet i Wecademys professionelle studie.

Men, vi kan sagtens komme ud på den lokation du ønsker og filme derfra. I fællesskab finder vi ud af hvilke rammer, der giver bedst mening for din video og budskabet.

 

Less is more

I forhold til mange andre mener vi, at det ikke nødvendigvis er mængden af udstyr der afgør, hvordan videoen bliver. Det er kun en faktor i den efterfølgende faktura.

Vi har mange års erfaring med videoproduktion og ved, hvordan de samme resutater opnåes, men med et mindre setup og til en overkommelig pris.

 

Livestreaming

Ud over videoproduktion kan vores studie også benyttes til livestreaming. Siden 2014 har vi streamet både små og store online arrangementer og har ofte været ude og opsætte store studier for virksomheder og organisationer.

Nu kan vi også tilbyde, at benytte vores livestreaming studie. Vi står for alt det tekniske, både med livestreaming i studiet, men også med opsætning og indstilling af platform og interkation med publikum. Vi er med hele vejen og sørger både for at du fremstår professionelt, men også at du ikke behøves at bekymre dig om alt det tekniske der ligger bag en livestreaming.

Kontakt os her for en uforpligtende samtale om din livestreaming.

Fordele ved videoproduktion med Wecademy

livestreaming Dit indhold kan leve længe

livestreaming Professionel indpakning til dit budskab

livestreaming Kvalitetslyd, redigering og klipning

livestreaming Sparring på indhold og formatet

livestreaming Mulighed for grafik og din virksomheds identitet

Kommunalvalget

Vi har allerede hjulpet mange virksomheder med at få deres budskab ud

Skal vi også hjælpe dig med at optage kvalitetsvideoer? Så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Landsdækende service

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Støtter