ca

SoMe video

SoMe video kan være rigtig nyttigt for alle typer virksomheder, både de små og store. Det gode ved film til some er, at det kan laves forholdsvist hurtigt og oftest med meget få midler og stadig være mindst lige så effektfuldt som store videoproduktioner. Det afhænger af sammenhængen mellem dit budskab og måden du præsenterer det på. 

Hvorfor videomateriale på sociale medier?

Højere potentiale for konverteringer, men..

En lang række undersøgelser viser, at videoer på SoMe har en meget større konverteringsrate end tekst har. Men selvfølgelig skal dit indhold være godt og gennemtænkt før det for alvor hjælper dig til større succes. Der er derfor ingen grund til ikke at hoppe ud i at få produceret gode videoer til SoMe.

Få succes med en contentplan

For at dine SoMefilm for alvor skal få luft under vingerne, er det en rigtig god idé at lægge en contentplan, der beskriver hvornår og hvad du skal lægge ud på de sociale medier, samt sætte penge af i markedsføringsbudgettet til SoMe content. På den led sikrer du, at dine SoMe-film kommer til at virke efter hensigten og bliver set af flest muligt.

Vi kender spillereglerne

Når man skal lave content til sociale medier, er der kun meget få regler der skal overholdes: 1 film, budskab. Varighed ca. 30 sekunder. Undertekster. Derudover er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Oftest er SoMe videoer også en god måde at vise lidt mere af facaden bag virksomheden på. Når content foregår på sociale medier, behøves det nemlig ikke at være så stift, som hvis du får produceret en større virksomhedsfilm.

Hurtigt at få produceret

Det gode ved SoMe video er, at det er forholdsvist simpelt at producere. Hvis du får produceret en større virksomhedsfilm, er det meget nemt at lave små versioneringer af filmen, som du kan bruge i forskellige markedsføringssammenhænge.

Se vores showreel her

Sociale medier, galt eller genialt?

SoMe er en forkortelse af Sociale Medier, og lige netop sociale medier er de senere år blevet omdannet fra en platform fyldt med feriebilleder til en stor markedsplads.

Det gælder især medierne Facebook og Instagram, hvor langt størstedelen af danskerne (og resten af verden, for den sags skyld) er. Men også LinkedIn kan være et rigtig godt sted at sprede sin online content ud på, da det er en mere professionelt orienteret platform.

Grundet den store konkurrence på de forskellige platforme kan det være en god investering at tænke ud af boksen og gøre brug af et professionelt videoproduktions selskab til din SoMe video.

Cases

Vilomix reportagefilm

Budget kr. 25.000 +

Et udklip af en 7 minutters reportagevideo for Vilomix, der både indeholder interviews og video. I samarbejde fandt vi frem til det rigtige format for videoen, som nu er set verden over.

Reklamefilm for Heiko Stumbeck

Budget kr. 20.000 +

Heiko Stumbeck ønskede at frembringe det personlige og unikke ved deres butik i Middelfart. Vi hjalp med det rigtige format, en blanding af produkter, medarbejdere og interviews.

Virksomhedsfilm for StressAkademiet

Budget kr. 10.000 +

LyLe ville gerne have indkapslet den gode stemning og det høje faglige niveau der er, når foreningen to gange årligt mødes til deres temadag, hvor medlemmerne kan møde hinanden og få den nyeste viden på området. Wecademy var med hele dagen og filmede.

Priser på professionelle videoproduktioner

 

Videoproduktion

Contentpakken

Fra kr. 7.995, – excl. moms

30 minutters online formøde

2 timers optagelse

30-60 sekunder video

Optimeret til sociale medier

Optagelse på 1 lokation

Lille grafikpakke*

Baggrundsmusik

Undertekster

Redigering og colorgrading

1 tilpasning

Gælder i hele Danmark

Videoproduktioner

Videoproduktion

Fra kr. 11.995, – excl. moms

30 minutters online formøde

4 timers optagelse

30-120 sekunder video

Optimeret til sociale medier

Optagelse på 1 lokation

Mulighed for droneoptagelse

Mellem grafikpakke*

Baggrundsmusik

Undertekster

Redigering og colorgrading

2 tilpasninger

Gælder i hele Danmark

Video produktion

Årsaftale

Fra kr. 5.995, – excl. moms

Aftale på minimum 6 videoproduktioner om året

30 minutters online formøde

4 timers optagelse

30-120 sekunder video

Optimeret til sociale medier

Optagelse på 1 lokation

Mellem grafikpakke*

Baggrundsmusik

Undertekster

Redigering og colorgrading

2 tilpasninger

Gælder i hele Danmark

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier