ca

SoMe video

SoMe video kan være rigtig nyttigt for alle typer virksomheder, både de små og store. Det gode ved film til some er, at det kan laves forholdsvist hurtigt og oftest med meget få midler og stadig være mindst lige så effektfuldt som store videoproduktioner. Det afhænger af sammenhængen mellem dit budskab og måden du præsenterer det på. 

Hvorfor videomateriale på sociale medier?

Højere potentiale for konverteringer, men..

En lang række undersøgelser viser, at videoer på SoMe har en meget større konverteringsrate end tekst har. Men selvfølgelig skal dit indhold være godt og gennemtænkt før det for alvor hjælper dig til større succes. Der er derfor ingen grund til ikke at hoppe ud i at få produceret gode videoer til SoMe.

Få succes med en contentplan

For at dine SoMefilm for alvor skal få luft under vingerne, er det en rigtig god idé at lægge en contentplan, der beskriver hvornår og hvad du skal lægge ud på de sociale medier, samt sætte penge af i markedsføringsbudgettet til SoMe content. På den led sikrer du, at dine SoMe-film kommer til at virke efter hensigten og bliver set af flest muligt.

Vi kender spillereglerne

Når man skal lave content til sociale medier, er der kun meget få regler der skal overholdes: 1 film, budskab. Varighed ca. 30 sekunder. Undertekster. Derudover er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Oftest er SoMe videoer også en god måde at vise lidt mere af facaden bag virksomheden på. Når content foregår på sociale medier, behøves det nemlig ikke at være så stift, som hvis du får produceret en større virksomhedsfilm.

Hurtigt at få produceret

Det gode ved SoMe video er, at det er forholdsvist simpelt at producere. Hvis du får produceret en større virksomhedsfilm, er det meget nemt at lave små versioneringer af filmen, som du kan bruge i forskellige markedsføringssammenhænge.

Sociale medier, galt eller genialt?

SoMe er en forkortelse af Sociale Medier, og lige netop sociale medier er de senere år blevet omdannet fra en platform fyldt med feriebilleder til en stor markedsplads.

Det gælder især medierne Facebook og Instagram, hvor langt størstedelen af danskerne (og resten af verden, for den sags skyld) er. Men også LinkedIn kan være et rigtig godt sted at sprede sin online content ud på, da det er en mere professionelt orienteret platform.

Grundet den store konkurrence på de forskellige platforme kan det være en god investering at tænke ud af boksen og gøre brug af et professionelt videoproduktions selskab til din SoMe video.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: