ca

Skab nærvær på distancen

Med skærmtræning får du konkrete og anvendelige redskaber, til at kunne fremstå mere selvsikker og nærværende over for dine deltagere. En kompetence, der bliver mere og mere nødvendig med flere online møder og undervisning.

Derfor er skærmtræning vigtig

Rolig og engageret

Præcis som en fysisk præsentation, bemærker deltagerne hurtigt, hvis du ikke føler dig tryg. Du lærer på kurset, hvordan du fremstår rolig over for dine deltagere.

Professionel fremtoning

Når du lærer at bruge din stemme korrekt og kan skifte tonelejde alt efter kontekst, vil du opleve, at dine deltagere bliver mere aktive, fordi dit engagement virker højere. Du lærer på kurset, hvordan du får styr på din stemmeføring og fremstår mere engageret.

Brugen af mimik

Dit ansigt og mimik er med til at understrege pointer og kan bruges som et aktivt redskab. Du lærer at gøre brug af dit ansigt og mimik til at fremme dine budskaber.

Mindset

Du lærer, hvordan dit mindset og indstilling kan løfte din online formidling til helt nye højder.

Skal du være eksperten?

For mange kan det være grænseoverskridende at skulle undervise eller facilitere online, men lad ikke frygten for at være på kamera holde dig tilbage for at afholde online arrangementer.

Vi arbejder sammen med Ann Hjort, en dygtig og professionel skuespiller, der har medvirket i mange tv-produktioner og skuespil. Ann har lavet et online skærmtræningskursus, som giver dig indblik i, hvordan du kommer til at fremstår imødekommende og professionel på en skærm. Derudover får du redskaber til:

I

Kropssprogets betydning

I

Hvor stor en forskel korrekt lysopsætning gør

I

Blikretning og påklædningens betydning

I

Stemmeføring og intonation

Skærmtræning er et kursus som kun du køber adgang til. Det er forbudt at dele med andre. Kurset koster kr. 495,- ekskl. moms.

Få eksklusiv adgang til kurset i 7 dage

Køb adgang til skærmtræning med Ann Hjort i 7 dage, ved at udfylde nedenstående formular. Kurset bliver sendt på mail efter bekræftelse.

skærmtræning kursus

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier