Lær at skabe nærhed på distancen

 

Når viden er værdi og tid er kostbar. Få tips og tricks til, hvordan du fremstår professionelt foran kameraet fra skuespilleren Ann Hjort.

Fremstå imødekommende og professionelt på skærmen

Køb adgang til kurset i 7 dage og se det når det passer dig

For mange kan det være grænseoverskridende at skulle undervise eller facilitere online, men lad ikke frygten for at være på kamera holde dig tilbage for at afholde online arrangementer.

Vi arbejder sammen med Ann Hjort, en dygtig og professionel skuespiller, der har medvirket i mange tv-produktioner og skuespil. Ann har lavet et online skærmtræningskursus, som giver dig indblik i, hvordan du kommer til at fremstår imødekommende og professionel på en skærm.

Ann kommer blandt andet ind på:

– Mindset

– Blikretning

– Mimik

– Kropssprog

– Stemme og intonation

– Lyssætning

– Påklædning

Alle emner, der kan være med til at hjælpe dig med at slappe af yde dit bedste, når du har været igennem kurset. Det er nemlig af stor betydning, hvordan du bruger din stemme, dit blik og dit kropssprog, i forhold til oplevelsen og udbyttet for dine deltagere.

Så glæd dig – og udnyt muligheden for at blive klædt bedre på til at formidle via en skærm, kende dine virkemidler og styrke dine kommunikative kompetencer.

Du kan se kurset via din computer, tablet eller smartphone med dit eget, personlige login..

Køb adgang til kurset i 7 dage og se det, når det passer dig.

Pris kr. 1795,- ex. moms 

skærmtræning kursus

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier