Webinar til produktkendskab

Alle medarbejdere fortjener at vide det samme. 

Saml alle medarbejdere, når et nyt produkt skal introduceres

Webinar

Produktkendskab øger salget

Forskellen på salg og branding er simpel. Prøver du at konvertere, eller prøver du at skabe tillid og give en oplevelse? Den sidste strategi vinder altid.

I sidste ende er der kun én ting, der forlænger levetiden på et brand, og det er den oplevelse, forbrugeren får ved at interagere med produktet, servicen eller forretningen. Vi handler med dem, der giver os den rette følelse. Følelsen af gensidig respekt, følelsen af tillid, følelsen af at blive rigere på noget.

Det siger naturligvis sig selv, at produktkendskab er en forudsætning, men det er ikke bare nok at vide, hvilket materialer en designertrøje er lavet af; du skal nemlig være up to date med produktions- og fabriksforhold, designmæssige indsigter, kendskab til materialevalg og til alle de faktorer, der gør sig gældende i forhold til distribution – både eksternt og internt i virksomheden.

I et samarbejde med Wecademy får din virksomhed et skræddersyet support- og faciliteringssetup. Du skal kun tænke på målet med dit publikum, og formidle din viden om dit produkt.

Lige meget om emnet er mælkesyre-bakterier, designertøj eller værktøj, kan vi hjælpe dig med alle aspekter af et videns- og læringswebinar. Vi håndterer alt fra planlægning og udvikling af materialer over læringsplatform til skærmtræning. Vi står for teknisk support og selve faciliteringen af webinaret, evaluering og redigering og konvertering efterfølgende.

Vi har afholdt produktkendskabs-webinarer, hvor der er flere forskellige leverandører pr. webinar. Læs hvordan deltagerne oplever at blive fagligt klædt på:

Apotekerforeningen.dk
Fagbladet Farmaci | Faglig opdatering via nettet

 

 

Feedback og sparring på opbygning af dit materiale

Du får et online kursus i skærmtræning

Præsentér dit produkt digitalt og professionelt

Vi tager os af koordineringen mellem forskellige leverandører

Vi sørger for alt det tekniske, herunder support af dine deltagere

Vi engagerer dit publikum

Anne-Mette har været medvirkende på en podcast-episode på At Turde FM.
Her snakker hun med Brian Johannsen om webinar-mediet og når læring gøres digital.

Oplevelsen?

Se hvad vores kunder siger

“Jeg har haft fornøjelse af at samarbejde med Anne-Mette Rønholt igennem flere år. Anne-Mette er altid enorm professionel og grundig i hendes tilgang til de opgaver, jeg har lavet sammen med hende. Hun er tilmed god til at se andre og nye vinkler så kunden/kunderne får et endnu større udbytte. Jeg føler mig altid tryg, når jeg skal gennemføre en opgave med Anne-Mette.”

Arne Nielsson

Direktør, coach, kosulent og foredragsholder
Foqus Management

“Efter et veloverstået webinar sidder jeg tilbage med en fornemmelse af at være taget i hånden igennem hele processen af Anne-Mette. Til at starte med fik jeg gode input til, hvordan min præsentation ville stå endnu skarpere på skærmen. Det vigtigste for mig var nok skærmtræningen, hvor jeg både fik input til hvordan jeg selv leverede budskabet og fik lov til at lege med teknikken. Et webinar kan godt trigge lidt nervøsitet, da man ikke kan se modtagerne og der er mange ting man skal huske på. Forberedelsen gjorde at jeg følte mig godt tilpas og leverede præsentationen til min egen tilfredshed. Jeg er sikker på at det også kunne mærkes af modtagerne!”

Jan Kruse Hansen

CEO & Co-owner, australian bodycare®

“Vi har brugt WECADEMY som facilitator på mange webinar over de seneste år. Det fungere altid fuldstændigt perfekt! 

Vi bruger WECADEMY som vores partner til webinarer fordi de letter forløbet for os og de har erfaringen, og ved hvad der skal til for at afholde et professionelt webinar. Vi samarbejder med dem fordi de har specialiseret sig i at lave webinarer, hvilket sikre os en ensartet kvalitet. De oplægsholdere vi har med er trygge, fordi de bliver guidet hele vejen og kun skal koncentrer sig om at formidle deres budskaber. Vi har allerede planlagt 6 nye webinarer til afholdelse”

Casper Burlin

Uddannelseskonsulent, Industriens Uddannelser

“Wecademy formulerede et program og planlagde sessionerne. Programmet ramte præcist det, skoleområdet efterspurgte. Der har været meget stor tilfredshed med kursusforløbene. De er dygtigt blevet justeret og tilpasset undervejs og har givet området det afsæt, der var tænkt.”

Pia Werborg

Tidligere skoleschef for Skoleafdelingen, Middelfart

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os