WEBINARER, ONLINE MØDER, UNDERVISNING, KONSULTATIONER….

 

Det er ikke nok at trykke “Invitér deltagere”, når du skal afholde et online arrangement. Det kræver viden, planlægning og flair for at “være på” for at få succes med opgaven.

Lær at afholde professionelle online arrangementer i trygge rammer med professionel sparring.

Perfekt take-off

3-modul webinarforløbet er det perfekte take-off til selv at kunne afholde et professionelt webinar.

På forløbet arbejder du med egen præsentation og bliver undervist i at designe et webinar, personlig fremtoning på skærmen, kommunikation til og interaktion med deltagerne og evaluering – hele forløbet med professionel sparring.

3-modul webinarforløb

 • Modul 1
  Design et webinar.
  Den gode webinarpræsentation med fokus på læringsdesign og målgrupper.
 • Modul 2
  Det virtuelle læringsrum.
  Opbygning af det virtuelle læringsrum og interaktion med deltagerne.
 • Modul 3
  Skærmtræning og live præsentation.
  Professionel fremtoning på skærmen, live præsentation og evaluering.

Fuld webinar-uddannelse – 100% online

Lær at afholde dit eget professionelle webinar

På vores fulde webinaruddannelse gennemgår vi alt ned til mindste detalje, når du skal lære at designe og afvikle dit eget professionelle webinar fra A-Z. På dette kursus er vi mindre hold, 6 personer, hvilket giver dig de bedste muligheder for både at få 1-1 sparring med vores professionelle undervisere, og for at have et trygt publikum, når du til sidst i forløbet, skal afholde dit eget webinar.

Vores fulde webinaruddannelse er delt op i 3 moduler, som finder sted over 3 dage. Undervisningen  og består både af videopræsentationer, som du ser forud for et modul, og live undervisning med nogle af de førende eksperter i online kommunikation bæredygtige webinarstrategier.

 

Modul 1

Design et webinar

Varighed: Videopræsentation 60 min. + 120 min. live undervisning.

 1. Du modtager et link til vores videopræsentation Design dit webinar 
 2. Holdet mødes på vores webinarplatform, hvor vi sætter fokus på, hvordan du designer et professionelt webinar.

Inden undervisningen på vores webinarplatform modtager du et link til en video-præsentation Design dit webinar, hvor du får en masse værdifulde tips og tricks til selv at kunne afholde et professionelt webinar. Når vi senere mødes på vores webinarplatform, følger vi op på den viden og inspiration, som du har fået fra præsentationen og supplerer med ekstra informationer om gode webinar virkemidler og giver sparring til din egen præsentation med et særligt fokus på formål og målgruppe.

Læs mere om modul 1

Målet med modul 1 er, at du får en dybere forståelse for, hvordan du designer et professionelt webinar og tilpasser din præsentation til målgruppen og formålet.

Din PPT-præsentation (4-6 slides) fremsendes til os senest en uge før den virtuelle undervisning begynder på webinarplatformen.

Undervisere: Wecademys webinar- og læringseksperter.

Modul 2

Det virtuelle læringsrum

Varighed: 90 min. live undervisning.

På modul 2 underviser vi dig i, hvordan du opbygger og tilpasser webinarplatformen, så det virtuelle velkomstrum, præsentationsrum og evt. undervisningslokale passer perfekt til dit webinar. På modul 2 underviser vi også i interaktion med deltagerne herunder udformning og gennemførsel af afstemninger og meningsmålinger undervejs i præsentationen med henblik på at engagere og fastholde deltagerne.

Læs mere om modul 2

Hver deltager får sit eget præsentationsrum, hvor du får sparring til din indretning fra både webinar-eksperten og de andre deltagere. Vi gennemgår indretningsmulighederne i det virtuelle læringsrum og introducerer afstemninger og meningsmålinger, som kan bruges under webinaret til at skabe engagement og interaktion.

Målet med modul 2 er, at give dig en forståelse for, hvordan du opretter et professionelt og relevant virtuelt læringsrum til afholdelse af dit webinar og sparring til, hvordan du engagerer og fastholder deltagerne under hele webinaret.

Undervisere: Wecademys webinar- og læringseksperter

Modul 3

Skærmtræning og live præsentation

Varighed: Videopræsentation 30 min. + 180 min. live undervisning. 

Det tredje modul varer 210 min. og består af to dele – en videopræsentation og undervisning på vores webinarplatform.

 1. Du modtager et link til vores videopræsentation Skærmtræning
 2. Hele holdet mødes på vores webinarplatform, hvor hver især fremlægger sin egen præsentation med sparring fra os og feedback fra alle deltagere.

Inden du skal afholde din live præsentation på vores webinarplatform, modtager du et link til en videopræsentation Skærmtræning, hvor du får viden og værktøjer til professionel fremtoning og gennemslagskraft, når du skal præsentere dit budskab foran et kamera.

Læs mere om modul 3

Når vi mødes på vores webinarplatform opsummerer vi de vigtigste punkter omkring skærmtræning, og hver deltager gør klar til at gennemføre sin egen præsentation ud fra den læring og viden, som I har opnået på forløbet. Kameraet rettes mod dig – og du går live med dit første professionelle webinar.
Din live præsentation foregår i trygge rammer med de andre deltagere fra forløbet og med sparring fra os hele vejen.

Modul 3 afsluttes med træning i at evaluere et webinar med f.eks. afstemninger og meningsmålinger, som du aktivt kan bruge til at blive en endnu bedre webinarformidler i fremtiden.

Målet med modul 3 er, at give dig værktøjer til at fremstå professionel på skærmen, at afprøve et live webinar i trygge rammer og at blive i stand til at evaluere et webinar og modtage værdifuld indsigt fra deltagerne, så dit næste webinar bliver endnu bedre.

Undervisere: Wecademys webinar- og læringseksperter

 Vigtig information 

Til undervisningen på vores webinarplatform skal du bruge en stabil adgang til nettet, en computer med fungerende webkamera og et professionelt headset med mikrofon. Du skal derudover have en Power Point Præsentation klar, som du skal arbejde ud fra i undervisningen.

 

3-modul webinarforløbet er for min. 6 deltagere. Mere end 6 deltagere på et forløb er muligt, fra den samme virksomhed. 

Pris pr. deltager: 11.195,- kr. ekskl. moms

OBS: Vi udbyder også uddannelsen som et intensivt forløb, for helt ned til én person.

Kontakt Wecademy for yderligere information og pris.  

Halvdagskursus – 100% online

Bliv bedre til at afholde online møder, undervisning, konsultationer, webinarer…

På vores intensive halvdagskursus får du de allerbedste råd og en gennemført vejledning i, hvordan du bedst muligt tilrettelægger og afvikler dit eget professionelle, online mødeunivers, så dine deltagere er engagerede fra start til slut. På dette kursus er er vi helt små hold, også helt ned til 1 deltager, da det giver dig de bedste muligheder for at sparring på lige netop det du har brug for. 

Er du sælger, leder, konsulent, læge eller noget helt 5., og har du brug for at blive bedre til at afholde online møder, undervisning, konsultationer, webinarer o.lign., er dette intensive kursus til dig. 

Du vil blive undervist af nogle af de førende eksperter på området i landet, som har mange års erfaring med online kommunikation og bæredygtige online mødestrategier.

Vi gennemgår bl.a.: 

 • Opbygningen af et online møde, undervisningsforløb, webinar etc.

 • Hvordan du fastholder dine deltagere med engagerende indhold.

 • Hvordan dine deltagere får mest muligt ud af dit online forløb.

 • Hvordan du får mest muligt ud af dit online forløb.

 • Din fremtoning på skærmen og gode måder at undervise foran et kamera på. 

Derudover får du masser af sparring på lige præcis det du har behov for.

På vores halvdagskursus bliver du guidet grundigt gennem de mange trin, der ligger på vejen til et godt online forløb. 

Her får du, med andre ord, et kørekort til selv at kunne afholde og undervise på dine egne professionelle online mødeunivers. 

Pris pr. deltager fra 5.600 kr. ekskl. moms.

Jeg har deltaget på et webinar-kursus hos Wecademy i efteråret 2019. Det var både lærerigt og grænseoverskridende at prøve at være webinar-vært, – og deltager.

Nu et år senere og en del webinarer mere erfaren kan jeg konstatere, at jeg bruger rigtig mange af værktøjerne fra kurset, som er guld værd. Det kører bare. Vi oplever desuden i flere sammenhænge, at der er flere deltagere i vores onlinemøder end til lignende, som vi tidligere har afholdt fysisk – sikkert fordi transporttiden er reduceret.

Louise Frilund

Fuldmægtig, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Wecademy undervisere

På 3-modul webinarforløbet vil du møde webinar- og kommunikationseksperter med mange års erfaring i at lave webinarer og kommunikere online.

Stifter af Wecademy 

Anne-Mette Rønholt er udvikler og grundlægger af Wecademy. Hun har arbejdet med webinarer og online kommunikation i mere end 20 år og er en Danmarks førende eksperter på webinarområdet. Anne-Mette har en dyb passion for digitalisering og digitale muligheder og med stort engagement har hun gennem årene hjulpet mange virksomheder, medlemsorganisationer og kommunale institutioner med at implementere ansvarlige og bæredygtige webinarstrategier- og forløb. På 3. modul af webinarforløbet vil du møde enten Anne-Mette Rønholt eller hendes dygtige kollega, Nanna Sero.

Design et webinar

Bag videopræsentationen Design et webinar står en af Wecademys tætte og mangeårige samarbejdspartner, Helle Mortensen. Helle har en baggrund indenfor læring og underviser inden for kommunikation. Helle har mange års erfaring med professionle webinarkommunikation.

Helle brænder for det gode webinar og udbytte for deltagerne. På 1-modul webinarforløbet fører Helle dig trygt igennem design af et webinar og vigtige roller under afviklingen af et webinar ligesom hun rådgiver omkring målgrupper og målrettet kommunikation for at sikre relevans og størst muligt udbytte for deltagerne på et webinar.

Skærmtræning

Videopræsentationen Skærmtræning præsenteres af en anden af Wecademys tætte og mangeårige samarbejdspartnere, Ann Hjort.

 Ann er uddannet skuespiller og har igennem årene undervist og rådgivet et hav af virksomhedsledere og medarbejdere i personlig

fremtoning. Måske kender du Ann fra TV, hvor hun bl.a. havde rollen som Puk i Nissebanden. Ann er passioneret omkring formidlerens troværdighed og den rolige sikre præsentation. Før 3-modul af webinarforløbet får du en videopræsentation, hvor Ann giver dig konkrete værktøjer til og forklare vigtigheden af at fremstå professionel og overbevisende på skærmen.

Bonus information

Videopræsentationerne Design et webinar og Skærmtræning kan købes separat. Kontakt Wecademy for yderligere information.

Information

3-modul webinarforløb – Lær at afholde et webinar 

Sted: Hos dig selv

Pris pr. pers. 11.195,- kr.  ekskl.  moms

Interesseret?

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os