Se potentialet i webinarer

Lad os sammen give ideen om online læring og undervisning liv med et foredrag om webinarer. 

Træf beslutningen på et velinformeret grundlag

Vi kender potentialet i webinarer 

Her hos Wecademy tror vi fuldt og fast på, at webinarer er fremtidens platform til både undervisning, foredrag og informationsmøder. Både organisationer, virksomheder eller foreninger, der har en klar dagsorden og samtidig forventer, at der skal være plads til dialog og mulighed for at stille spørgsmål, kan få noget ud af webinaret.

Når I bestiller et foredrag, får I en udførlig gennemgang af, hvad et webinar er, hvad det kan, og hvordan det fungerer. Derved får I et grundigt indblik i mulighederne ved webinaret, de praktiske erfaringer og genveje til succes. Det er naturligvis også muligt at afholde foredraget online.

Hvis I har specifikke ønsker til emner og indhold, så tilpasser vi webinaret derefter. Vi lytter altid til jeres forslag, så vi sammen kan skabe det mest ideelle indhold til lige netop jeres deltagere.

 

Potentialet i webinarer

Ulig de myter, der findes om dem, er webinarer hverken kedelige, uengagerende eller envejskommunikerende. De skaber derimod interaktion mellem de deltagende og underviseren, og der er masser af mulighed for råd og sparring og at stille spørgsmål

Mange organisationer, virksomheder og foreninger gør allerede brug af webinarer som et effektivt og fleksibelt alternativ til de fysiske møder med de mange praktiske udfordringer med lokaler, forplejning og transporttid.

Det unikke ved webinarformen er, at I helt slipper for at skulle tage stilling til alt det – og dermed sparer I og jeres deltagere masser af tid.

På den måde kan I effektivisere jeres kommunikation og kurser markant ved at konvertere fra den traditionelle undervisnings- og foredragsform til webinarer.

 

MYTER: “Er webinarer…”

  • spild af tid? På ingen måde! Webinarer er den ideelle måde at tilegne sig viden på i et samfund, der konstant efterspørger større fleksibilitet…
  • kedelige? Lige så lidt som de er spild af tid!
  • blottet for samskabelse og samvær? Pjat med dig! Bare vent, til du oplever dit første webinar, og det vil gå op for dig, hvor meget samskabelse og hvor megen meningsudveksling platformen indbyder til og muliggør. 

MULIGHEDER: “Webinarer er…”

  • en sjov og fleksibel måde at afholde kurser? Ja, du er ved at have fat i den lange ende nu.
  • den perfekte måde at tilegne sig ny viden og holde sig fagligt opdateret på? Tillykke! Det ser ud til, at du har forstået det. Sådan!

Myte eller mulighed? Hvad tror du mest på? Vi er hvert fald ikke i tvivl!

Når jeg holder foredrag, tager jeg jer med på en guidet rundvisning i det digitale læringsunivers. Og I kan spørge om alt det, I har lyst til, undervejs. Jeg viser jer mulighederne og kommer med gode råd og tip til, hvad der virker bedst på et webinar.

Når du og dine kolleger har hørt mit foredrag, er I klar til at træffe en beslutning om, hvorvidt og evt. i hvilke situationer det vil være relevant for jer at indføre webinarer.

I kan selv vælge mellem et fysisk foredrag, hvor jeg kommer ud til jer, eller et online foredrag, hvor I får den fulde oplevelse af et webinar.

Anne-Mette Rønholt

Grundlægger, Wecademy ApS

“Potentialet i webinarer”

Foredraget indholder:

Hvad er webinarer?

Hvad er et webinar, og hvori ligger dets undervisningspotentiale? Og hvilken rolle spiller det i fremtiden?

Holdning til e-learning

Hvad er den generelle holdningt til e-læring, og hvordan spiller vores fordomme ind på, hvordan vi opfatter webinar-formen

Barrierer og overbevisninger

Når fordomme og overbevisninger skal afkræftes for at opnå den optimale tilgang til webinaret.

Teknik og valg af platform

Hvilke undervisningsplatforme er tilgængelige på markedet, og hvilke er bedst egnede?

Guidelines

Råd til, hvordan du som deltager kommer ind og opfører dig på platformen.

Skærmtræning

Lær, hvordan du bedst begår dig foran skærmen af en professionel skuespiller.

Blended learning

Webinarer som en del af et “blended learning”-forløb, hvor der undervises både fysisk og online.

Translate to transfer

Opfølgning på dine deltageres videntilegnelse gennem evalueringer – er der sket en udvikling fra teoretisk viden til praktisk viden?

E-facilitator

Tips og tricks til webinarets vigtigste rolle, nemlig den som e-facilitator.

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os