Bliv uddannet webinarvært 

Sæt dig i spidsen for den digitale udvikling og læring.

Som webinar-vært er det dig, der samler deltagerne, og som webinar-underviser sikrer du den høje faglighed

Hvorfor uddanne en medarbejder?

En virksomhed, der arbejder for udvikling, er på vej mod et fælles mål. Det kræver solid fælles kommunikation at sikre, at alle trækker i samme retning. Med en professionel webinarvært i virksomheden har du et kraftcenter for kommunikationen.

Uddannelsen tager kun en enkelt dag

Vi skal kun låne din medarbejder en enkelt dag – så har du en webinarvært. Forud for denne dag har vi forberedt din medarbejder, så den grundlæggende viden og forståelse er på plads. Så når vi mødes, kan vi gå all in på træningen af det professionelle webinar.

Skab en ny virkelighed!

Det er dét, I gør, når I som virksomhed, institution eller organisation går all in på webinar-tanken.

I vil opdage, at det pludselig bliver langt nemmere at “mødes i plenum”, formidle information, der kræver lidt mere end bare en gruppemail – og samarbejdet på tværs af afdelinger og kontorer styrkes, når vi kan mødes i det virtuelle mødelokale.

Det er virkeligheden, når I bliver selvkørende med jeres egen uddannede webinarvært.

Skift de tidskrævende fysiske rammer ud med de digitale  og få højere deltagelse og mindre spildtid!

Bliv webinarvært

Tag uddannelsen som webinarvært hos Wecademy

Pris: 7.900,- ex moms

Varighed: 1 dag + forberedelse

Sted: Jernbanegade 75 – 77, 2. sal., 5500 Middelfart

Den bæredygtige bonus

Arbejder du, din organisation eller dine kunder med bæredygtighed, er det også værd at bemærke, hvor meget COvi kan spare verden for, når vi mødes online i stedet for fysisk.

I gennemsnit udleder en personbil – benzin eller diesel – 1,3 kg COpr. 10 km. Så ganger du bare selv op med antallet af deltagere!

Netværksbonus

Når du tager uddannelsen som webinar-vært, bliver du også medlem af Wecademys gruppe for webinar-værter.

Udover muligheden for at du og de andre webinar-værter kan være buddies for hinanden og dermed støtte hinanden i hele tiden at blive bedre webinar-værter eller undervisere, får I også VIP-tilbud på særligt relevante temaer om for eksempel nye metoder til at accelerere læring, bedre brug af kropssprog, nye modeller til opbygning af webinar-præsentationer etc. 

Falder du i denne fælde??

 

”Jeg kan finde ud af teknik, og jeg er vant til at afholde møder og oplæg, så derfor kan jeg også afholde et godt webinar uden en målrettet uddannelse”.

Dette er en af de mest udbredte misforståelser om webinarer – og den er desværre skyld i, at rigtig mange deltagere og undervisere mister lysten til at deltage i webinarer. Webinarer er anderledes, fordi:

  • Du ikke kan se dit publikum
  • Dit publikum kan heller ikke se hinanden

Det betyder, at du skal tilrettelægge dit indhold og din interaktion med dit publikum ekstra godt.

Teknologien til at afholde webinarer er forførende let at håndtere, og når der samtidig er flere og flere, som foretrækker at lære nyt eller blive opdateret på vigtige emner foran skærmen, så er det nærliggende at holde mange flere møder digitalt.

Det giver rigtig god mening

Det sparer både tid og transport. Men det kræver, at du afholder dine webinarer lige så professionelt som dine fysiske møder, ellers ender du med et møde, der er ineffektivt, fordi teknikken svigtede, lyden var dårlig eller mødelederen ikke formåede at fastholde struktur og interesse. 

Så har du i stedet opnået det helt modsatte, nemlig spild af tid. 

Bliv webinarvært og lær at:

  • Modtage webinardeltagerne professionelt og sætte en ramme om mødet, så alle kan mærke fordelen.
  • Styre og afveksle indholdet, så interessen fastholdes og dagens agenda følges.
  • Styre debat, dialog og spørgsmål professionelt. 

Dit udbytte vil aldrig blive bedre, end din indsats

Derfor lærer du hos Wecademy ikke blot at styre teknikken, men også at være lederen af webinaret, så alle føler sig ført fra start til slut, og kommer fra webinaret med ny viden og læring og – ikke mindst – en god fornemmelse. 

Information

 

Pris 7.900,- + moms

 

Tidspunkt: 4. Marts 2020

 

Varighed: 1 dag + forberedelse

 

Sted: Jernbanegade 75 – 77, 2. sal, 5500 Middelfart

 

 

Skriv dig på listen

Bliv undervist af Danmarks mest erfarne webinar-facilitator

Al undervisning varetages af Anne-Mette Rønholt. Anne-Mette Rønholt er Danmarks mest erfarne webinar-facilitator med erfaring fra flere hundrede webinarer. Hun bestrider rollen som både vært, moderator, facilitator og underviser med den legende lethed som giver et trygt og professionelt webinar.

Anne-Mette har solid faglig viden og erfaring i udvikling og design af undervisning, facilitering og træningsforløb. Hun har et grundigt kendskab til både de traditionelle undervisningsformer og de nyeste metoder til formidling af faglig viden.

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os