Bliv webinarunderviser

Tre intensive online undervisningsdage, hvor du bliver trænet af vores eksperter, så din faglighed kan brænde igennem på skærmen.

Bliv uddannet i at designe engagerende og underholdende webinarer og fasthold dit publikum 

Hvorfor vælge dette kursus?

Fordi du får træning af professionelle, der har kogt alt det, de ved virker, ned til fire online moduler, der giver dig de værktøjer der skal til, for at din faglighed kan skinne igennem, og deltagerne opnår maksimalt udbytte af dine webinarer.

Indhold på Wecademys online forløb:

  • Design af webinarer
  • Skab størst muligt udbytte for dine deltagere
  • Målgrupper
  • Socialisering
  • Struktur
  • Interaktion med dit publikum
  • Skab det optimale læringsrum
  • Evaluering
  • Personlig performance foran skærmen

 

Vi lærer dig at blive en kompetent og professionel webinarunderviser

Forløbet er sammensat af 3 online moduler

 

 

 

Modul 1: Skab størst muligt udbytte for dine deltagere

Varighed: 120 min. online

 

Før første session får du adgang til vores online kursus ”Design dit webinar”. Når vi mødes i vores digitale læringsrum, har du altså allerede fået viden og inspiration til at udvikle dit eget materiale med fokus på målgruppen, så du kan skabe det størst mulige udbytte for dem.

For at vi kan give dig den allerbedste sparring, arbejder du under hele forløbet med dit eget materiale. Du vælger på forhånd et emne, som du har undervist i eller skal undervise i,  inden for nærmeste fremtid. Efter forløbet vil du være i stand til at afholde dit første webinar.

 

Undervisere: Wecademys webinar og læringseksperter

 

Modul 2: Det optimale læringsrum

Varighed: 90 min. online

 

På anden session arbejder vi med opbygning af læringsrummet og interaktionen mellem dig og dit publikum. Du får viden om, hvordan du skaber inspirerende og professionelle webinarer. Vi arbejder fortrinsvis med dit eget webinar, hvor du får ideer og tips til blandt andet øvelser og quizzer, du kan lave med dine deltagere.

Undervisere: Wecademys webinar og læringseksperter

 

Modul 3: Hands on – vi går ”live”

Varighed: 180 min. online

 

På tredje session vil vi arbejde med din performance, så du kan levere de perfekte online møder og webinar, så du effektivt og troværdigt brænder igennem på skærmen. Du får vores online kursus med Ann Hjort, som du ser inden vi mødes på modul 3. Her får du viden om, hvordan du skal agere foran kameraet, så du fremstår knivskarpt over for dit publikum.

På den afsluttende session tilrettelægger du dit eget webinar, vi indstiller kameraet og du gennemfører dit første webinar foran vores webinar og læringseksperter. Her modtager du personlig feedback og sparring, så du er klar til at afholde dit første webinar.

Undervisere: Wecademys webinar og læringseksperter

 
Om forløbet

Forløbet foregår selvfølgelig online på vores læringsplatform. Inden opstarten modtager du vores online kursus, som er en forudsætning for at du får det optimale ud af forløbet.

Det eneste det kræver er en stabil netforbindelse, et headset med mikrofon samt et webkamera. På forløbet sætter vi udelukkende fokus på dit eget webinar, hvilket betyder at du kan omsætte alt hvad vi arbejder med til dit første professionelle webinar!

Kurset designes som virksomhedstilpassede forløb, hvor der som minimum er 6 deltagere og maksimum 10 deltagere. Hvis du som enkelt person ønsker dig kurset, så er du velkommen til at skrive dig på listen, så vil vi kontakte dig.

 

Bliv webinarunderviser

 

Deltag og kom et skridt foran. Vi lærer dig at undervise online.

 

Pris pr. person: 11.195 kr. ex. moms

 

 

 

 

 

Lær at undervise online 

Vi tilbyder vores online kursus, der sætter fokus på, hvordan et webinar designes og de vigtige roller der er i afviklingen af et professionelt webinaret. 

Webinarunderviseren sikre indholdet, mens webinarværten sikre rammerne. Med den ansvarsfordeling og med en træning, der gør, at du føler dig sikker, er du allerede godt på vej til at skabe webinarer, der ikke blot giver fuldt udbytte, men som også baner vejen for flere webinarer i fremtiden.

Et godt produkt har det med at øge efterspørgslen.

Hvem er målgruppen?

Om du arbejder i HR og skal uddanne virksomhedens medarbejdere, skal præsentere eller sælge et produkt til dine kunder eller undervise dine medlemmer, så er webinar-underviser forløbet noget for dig.
Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os, for selvom vi er meget begejstret for webinarer, så ønsker vi altid at være ærlige overfor vores kunder. Derfor vil vi altid give dig sparring på, hvorvidt webinarer er noget for din virksomhed og dit produkt.

 

 

Den vigtige skærmtræning – og vi har et stærkt kort på hånden!

Er skærmtræning virkelig nødvendig?

Ja, det er den, hvis du ønsker at fremstå stærkt på skærmen. Jo bedre og mere sikker din skærmfremtræden er, jo bedre formidler du også dit faglige materiale.

Wecademy har gennem mange år haft fokus på den skærmtræning. Derfor samarbejder vi med Ann Hjort. Ann har en baggrund som skuespillere, men har også mange års erfaring i arbejdet med ledere og medarbejdere i erhvervslivet.

Ann Hjort kender du måske fra TV som Puk fra Nissebanden, Tv-serierne Lærkevej, Rejseholdet, Klovn og Nikolaj & Julie. Ann underviser professionelt i stærk skærmfremtræden, og hun giver dig den viden og ro der skal til, for at du kan formidle din faglighed med størst styrke og effekt.

På vores online kurser får du adgang til Ann Hjorts online kursus i 7 dage.

N.B: Kurset kan også købes separat uden hele vores online uddannelse og afholdes både online og fysisk.  

Information

 

3 online “live”moduler og to online kurser 

Sted: Hos dig selv

Pris pr. pers. 11.195,- + moms

 

 

 

 

 

 

Skriv dig på listen

Bliv undervist af Danmarks mest erfarne webinar-vært

På kursusdagene vil du også møde Anne-Mette Rønholt, der er en af Danmarks mest erfarne webinar-vært med erfaring fra flere hundrede webinarer. Hun bestrider rollen som både vært, moderator, facilitator og underviser med en legene lethed som giver et trygt, struktureret og professionelt webinar.

Anne-Mette har solid faglig viden og erfaring i udvikling og design af undervisning, facilitering og træningsforløb. Hun har et grundigt kendskab til både de traditionelle undervisningsformer og de nyeste metoder til formidling af faglig viden online.

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os