WEBINARER, ONLINE MØDER, UNDERVISNING, KONSULTATIONER…

Et veltilrettelagt webinar, kursus, undervisningsforløb mm. giver dig de bedste muligheder for at præsentere din viden og engagere dit publikum, under hele arrangementet.

Vi tilpasser undervisningen til dine behov, indenfor temaerne: webinarer, kurser og undervisning.

Lær at, få viden om, eller blive bedre til, selv at afholde online arrangementer

Med undervisning fra vores eksperter kan du selv lære at afholde spændende og engagerende online arrangementer.

Lær at designe dit eget online arrangement fra start til slut!

Uddannelsen forgår over 2 dage og indeholder bl.a.:

  • Personligt videomateriale, som er tilgængeligt under uddannelsesforløbet.
  • Live online undervisning af vores online møde-eksperter.
  • En hjemmeopgave, hvor du skal arbejde med din egen, konkrete præsentation.
  • Afholdelse af dit eget online arrangement for de andre deltagere på holdet.

Selvfølgelig med masser af sparring fra vores eksperter hele vejen.

Du får altså en meget praktisk orienteret uddannelse, så du bagefter har de bedste forudsætninger for selv at kunne afholde dit eget vellykkede, online arrangement.

Modul 1 

Design et online arrangement

Vi gennemgår bl.a. den grundlæggende viden om at designe et webinar og vi lærer dig, hvordan du kan tilpasse og indrette dit arrangement, så det passer perfekt til dit emne og målgruppen. Vi underviser dig i, hvordan du engagerer og fastholder dit publikum igennem hele dit online arrangement, ved interaktion, afstemninger og meningsmålinger. På modulet arbejder vi med strukturering og stilladsering, der tager udgangspunkt i deltagernes perspektiv og deres modtagelse af dit budskab.

 

Modul 2 

Skærmtræning og live præsentation 

Her får du grundige værktøjer til, hvordan du kan fremstå roligt og professionelt foran skærmen. Det er også på dette modul, at du skal afprøve al den viden og de værktøjer du har fået på session 1 og 2, når du til sidst i sessionen skal afholde dit eget online arrangement for de andre deltagere på holdet – selvfølgelig med masser af sparring fra vores eksperter hele vejen.

Teams, Zoom eller Adobe Connect? Du bestemmer.

Vi afholder vores uddannelse i både Teams, Zoom og Adobe Connect. Det er op til dig, hvilken platform du ønsker at blive god til at afholde dine online arrangementer i.

Vigtig information 

Til undervisningen skal du bruge en stabil adgang til nettet, en computer med fungerende webkamera og et professionelt headset med mikrofon. Du skal derudover have en Power Point Præsentation klar, som du skal arbejde ud fra i undervisningen.

Kontakt os for meget mere information om uddannelsen, som vi selvfølgelig kan tilpasse dig og dine behov.

 

Minimum 6 deltagere pr. hold
Pris pr. deltager kr. 7.995,- ex. moms

Jeg har deltaget på et webinar-kursus hos Wecademy i efteråret 2019. Det var både lærerigt og grænseoverskridende at prøve at være webinar-vært, – og deltager.

Nu et år senere og en del webinarer mere erfaren kan jeg konstatere, at jeg bruger rigtig mange af værktøjerne fra kurset, som er guld værd. Det kører bare. Vi oplever desuden i flere sammenhænge, at der er flere deltagere i vores onlinemøder end til lignende, som vi tidligere har afholdt fysisk – sikkert fordi transporttiden er reduceret.

Louise Frilund

Fuldmægtig, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Jeg valgte at bestille Wecademys uddannelsesforløb til vores jordemødre for at få dem klædt på til fremtidens interaktive fødselsforberedelse med det bedste resultat.

Uddannelsen gjorde underviserne i stand til at kombinere design, interaktion og høj faglighed med et flot resultat til gavn for vordende forældre.

Jeg oplevede Wecademy som en professionel og fremadskuende hjælp til vores kommende undervisere via webinar.

Mille Sundquist

Vicechefjordemoder, Nordsjællands Hospital

Bliv bedre til at afholde online møder, undervisning, konsultationer, webinarer…

På vores intensive halvdagskursus får du de allerbedste råd og en gennemført vejledning i, hvordan du bedst muligt tilrettelægger og afvikler dit eget professionelle, online mødeunivers, så dine deltagere er engagerede fra start til slut. På dette kursus er er vi helt små hold, også helt ned til 1 deltager, da det giver dig de bedste muligheder for at sparring på lige netop det du har brug for. 

Undervisningen

Du vil blive undervist af nogle af de førende eksperter på området i landet, som har mange års erfaring med online kommunikation og bæredygtige online mødestrategier.

Vi gennemgår bl.a.: 

  • Opbygningen af et online møde, undervisningsforløb, webinar osv.

  • Hvordan du fastholder dine deltagere med engagerende indhold.

  • Hvordan dine deltagere får mest muligt ud af dit online forløb.

  • Hvordan du får mest muligt ud af dit online forløb.

  • Din fremtoning på skærmen og gode måder at undervise foran et kamera på. 

Derudover får du masser af sparring på lige præcis det du har behov for.

På vores halvdagskursus bliver du guidet grundigt gennem de mange trin, der ligger på vejen til et godt online arrangement. 

Her får du, med andre ord, et kørekort til selv at kunne afholde og undervise på dine egne professionelle online mødeunivers. 

Pris pr. deltager fra 5.600 kr. ekskl. moms.

Undervisningswebinarer

 

På vores 60-90 minutters webinarer kan du blandt andet få viden om, hvordan du kan bevare det gode kollegaskab, også selvom alting foregår online, eller hvordan der kan skabes en god samtale online.

Vi har udviklet en række undervisningswebinarer ud fra en række relevante tematikker, så du nemt og hurtigt kan vidensdele samfundsrelevant information på tværs af din organisation. Der kan deltage op til 100 på webinarerne og vi kan skræddersy og udvikle emner, som passer til lige præcis dine ønsker og behov.

Wecademy undervisere

Anne-Mette Rønholt er udvikler og grundlægger af Wecademy. Hun har arbejdet med webinarer og online kommunikation i mere end 20 år og er en Danmarks førende eksperter på webinarområdet.

Anne-Mette har en dyb passion for digitalisering og digitale muligheder og med stort engagement har hun gennem årene hjulpet mange virksomheder, medlemsorganisationer og kommunale institutioner med at implementere ansvarlige og bæredygtige webinarstrategier- og forløb.

 

Nanna Sero

Hos Wecademy har vi vores egen ekspert inden for facilitering af online arrangementer. Nanna Sero har arbejdet med læring og interaktion i mange år og er ekspert i online interaktion.

Nanna underviser blandt andet i, hvordan man bedst muligt forbereder et online arrangement og hvilke overvejelser der er inden. Nanna har mange års erfaring med at facilitere og afvikle online arrangementer og guider dig trygt igennem, hvordan du kan forberede dig bedst muligt inden og hvordan du kommer til at fremstå bedst muligt foran kameraet.

Nanna brænder for, at et online arrangement skal være lige så trygt og sikkert, som det fysiske møde. Hun klæder dig på, så du kan fremstå lige så professionel foran kameraet som du er.

Nanna Sero

Bag videopræsentationen Design et webinar står en af Wecademys tætte og mangeårige samarbejdspartner, Helle Mortensen. Helle har en baggrund indenfor læring og underviser inden for kommunikation. Helle har mange års erfaring med professionelle webinarkommunikation.

Helle brænder for det gode webinar og udbytte for deltagerne. Helle fører dig trygt igennem design af et online arrangement og vigtige roller under afviklingen, ligesom hun rådgiver omkring målgrupper og målrettet kommunikation for at sikre relevans og størst muligt udbytte for deltagerne.

Nanna Sero

Videopræsentationen Skærmtræning præsenteres af en anden af Wecademys tætte og mangeårige samarbejdspartnere, Ann Hjort.

Ann er uddannet skuespiller og har igennem årene undervist og rådgivet et hav af virksomhedsledere og medarbejdere i personlig

fremtoning. Måske kender du Ann fra TV, hvor hun bl.a. havde rollen som Puk i Nissebanden. Ann er passioneret omkring formidlerens troværdighed og den rolige sikre præsentation. Før 3-modul af webinarforløbet får du en videopræsentation, hvor Ann giver dig konkrete værktøjer til og forklare vigtigheden af at fremstå professionel og overbevisende på skærmen.

 

Nanna Sero

Information

2 sessions undervisning – Lær at designe dit eget online arrangement fra start til slut!

Pris pr. pers. 7.995,- kr.  ekskl.  moms

Interesseret?

Kontakt Wecademy

Kontor

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os